2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
Niqu kuzum geldi. Ben özellikle bu paça aldım okulda giyeceğim çünkü. Çok rahat ama çok mu kalın dersen değilEki Görüntüle 3333413 Eki Görüntüle 3333414
Evet müzik terimi. Anlamlarına bakarsak ikisinin de Alya nın anlamı daha güzel kabul ediyorum ama aklımda hep Arya vardı. Tamam ya ben ikna oldum zaten Arya ya

Bence Alya , Ayla ile karistirilabilecek bir isim. Arya daha guzel hem de yurtdisinda kullaniliyor, rahat eder ileride cikarsa. Ben de yurtdisindayim arkadasimin kizinin adi Aria

Evet kızlar biz açıklık getireyim dün kitapta okudum. Ben biliyorsunuz kola içiyorum ara ara canım aşırı istiyor çünkü bunun bebeğe hiçbir zararı olmaz ama size zararı var diyor Dr Banu çiftçi. Özellikle midemiz çok yanıyor ya arttırıyormuş. Ama midemin yanmadığı zaman yok ne yesem yanıyor zaten

Kızlar ben idrar tahlili ve kültürü verdim de tahlil sonucum çıktı, lökosit esteraz pozitif çıktı enfeksiyon anlamına mı geliyor

Evet kuzum kendi doktorum. Burada perinatolog olduğunu hiç duymadım doğuda doğur görevindeyim de ben
Benim de kendi doktorum bakacak canım. Kendisi de bakıyormuş. Ben de ilçedeyim. Araştırdım internetten . İlçede yok hiç perinatolog inşallah bir sorun çıkmaz da işte Allah korusun çıkarsa bizi perinatologa yönlendirirler zaten

Kızlar ben idrar tahlili ve kültürü verdim de tahlil sonucum çıktı, lökosit esteraz pozitif çıktı enfeksiyon anlamına mı geliyor

Cok endiselenecek bir durum yok idrar tahlilinde ornegin toplamasi sirasinda ya da ornegi incelemekte gecikirlerse falan yuksek cikabiliyor bu sekilde. Tabii kultur ne icin alindi enfeksiyon sikayetiniz var miydi bu da onemli.

Cok endiselenecek bir durum yok idrar tahlilinde ornegin toplamasi sirasinda ya da ornegi incelemekte gecikirlerse falan yuksek cikabiliyor bu sekilde. Tabii kultur ne icin alindi enfeksiyon sikayetiniz var miydi bu da onemli.
Kuzum özelde verdim o yüzden hemen incelendi tahlil, kültür iki üç güne çıkar dediler. Benim üç gündür kasintim var rahim içinde yanmam yok akıntım her zaman ki gibi sadece kaşıntı var sürekli. Doktorum da bugün pazar olduğu için yok bende tahlilleri vereyim en azından yarın beklemem sonuç için direk doktorun yanına giderim dedim. Esteraz pozitif çıkınca kültürde isteniyor yazıyor internette ben ne olur ne olmaz kültürüde verdim zaten bakalım onda bişey çıkar mı

İnşallah bir sorun olmaz kuzum Allah büyüktür

Kuzum yanma hiç yok zaten kaşıntı var sadece sivri sineğin ısırdığı yeri elledin mi hiç durmadan kaşınır ya aynı öyle bı his evet kuzum yarın bir gideyim insallah
Bence sıkıntı yok diyecek kuzum. Ara ara bende de oluyor. Ama bir gün sürmüyor kısa süreli. Sen yine de görün muayene ol Allah on izniyle birşey çıkmaz

Benim hiç unutmam rahim içinde çok şiddetli kaşınmam oluyordu ama bende sanırım günlük pedlerden oldu onları bırakınca geçti gitdi tabi doktor fitil yazmıştı onu kullanıyordum öyle geçti

Benim hiç unutmam rahim içinde çok şiddetli kaşınmam oluyordu ama bende sanırım günlük pedlerden oldu onları bırakınca geçti gitdi tabi doktor fitil yazmıştı onu kullanıyordum öyle geçti
Hmm peki kadın doğuma mi gittin kuzum ilacı o mu veriyor bide illa antibiyotik kullanmak mi lazım sana verdiği fitil neydi canım

Hmm peki kadın doğuma mi gittin kuzum ilacı o mu veriyor bide illa antibiyotik kullanmak mi lazım sana verdiği fitil neydi canım
Kuzum ben memleketde olarken kullanmıştım oranın ilacıydı kadın doğuma gitdim doktor içerden baktı şok oldu o kadar kaşınmam oluyordu yani antibiyotik ben kullanmadım sadece fitil yazdı bana öyle geçti bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…