Eski arkadaslara hep bakıyorum kim napıyor kımler doğum yapmış
Trueviling vardı oda doğum yapmış, bebişinin fotosunu koymuş
Dedimki pişt küçük oğlan, bnn senin tüplerden rahme doğru koştugun zamanı da bılıyorum
Dedimki pişt küçük oğlan, bnn senin tüplerden rahme doğru koştugun zamanı da bılıyorum
Onu hatırlamıyorum ben ay ben hiç bakmıyorum kim doğum yapmış diye. Doğum konusundan kaçıyorum adeta ne zaman doğum konusunu açacak doktor ondan sonra başlar benim korkular
Güle güle kullanın inşallah canım. Ben oto koltuğu şimdilik almayacağım. İlerleyen zamanda düşüneceğim bişi şimdilik acillere yöneldim. Bu arada yatak geldi eşimle kurduk. Çok basit kurulumu ama marka adını google yazdım çıkan ilk videoyu izleyerek kurduk. Biz beğendik. Açıkçası ilerleyen zamanda ne olur bilemeyiz tabi ama bence normal ve ideal bir yatak. Foto çekmedim golden-snitch
Kızlar tek tek anneler gruplarına göz atıyorum da artık eskisi gbi bebişler 3.500 kg falan doğmuyor hep 3 kg ın altında ve haftaları hep - 35-36-37
Erken doğumlar çok var, sizlerde farkettınızmı?
Ben hiç doğumumda martı görebılecegımı dusunmuyorum
Amiin inşallah 3100 liraydı sanırım canım, eşim aldı 3 ay sonra öde varmış bir de 6 taksit vardı vade farkı da azdı dedi 6 ay da taksit yaptırmış ödemeye Şubat'ta baslayacakmisiz aldık gitti öyle
Amiin inşallah 3100 liraydı sanırım canım, eşim aldı 3 ay sonra öde varmış bir de 6 taksit vardı vade farkı da azdı dedi 6 ay da taksit yaptırmış ödemeye Şubat'ta baslayacakmisiz aldık gitti öyle
Kızlar tek tek anneler gruplarına göz atıyorum da artık eskisi gbi bebişler 3.500 kg falan doğmuyor hep 3 kg ın altında ve haftaları hep - 35-36-37
Aaaa daha bugün konuştum bir akrabamızla. O da erken doğdu 36. Haftada ama 3550 kg. Daha beklese 4 kilo olurdu demiş doktor. Neden acaba böyle erken doğumlar
Kızlar yaaa kızımın adını Arya koymayı düşünüyorum. Ama tabi ki yorumlar daha doğrusu kimseye söylemiyorum ama kızkardeşime söylemiştim. Kaba deyip duruyor. Onun yerine Alya olsun diyor. Ama bana da Arya daha kibar geliyor. Sinir oluyorum biri kötü yorum yapınca ya
Kızlar bizim görüş günümüz 20sinde haftaya pazartesiydi doktor izne çıkıyormuş o gün bende eşimle gideyim diye bu pazartesiye aldım yarından sonra görüş var çok heycanlandim plasenta yukarı çıkmıştır insallaaaah dua edin lütfen 3haftada çıkar mı bilmiyorum ama