- 13 Ekim 2022
- 443
- 346
- 33
- 35
Kendi doktorum inceledi benim 15dk sürdü,her şey yolunda olması gerektiği gibi dedi.Sizin doktorun kendisi mi bakacak sadece?Bize perinatolog önerdi,benim de 30 Kasım olacak tekrar detaylı ultrasonRica ederim dua edin banadetaylım bu ay sonu çok endişeliyim
Ben de hiç hissetmiyorum.Siz kaç haftalıksınız?Aaa canım senle biz aynı gündeydik ben hiç hissetmiyorum ne kadardır hissediyorsun
Amiin inşallah teyzesi çok teşekkür ederizzÇok iyi fiyat kuzum. İnşallah güzel günlerde kullanalımminnoş minnoş uyusun bebişler
Bunu dün akşam ben de yaşadım adet sancısı gibi bir şeydi baya rahatsız ediciydi birkaç kere de oldu nefes almak bile acı veriyorduKızlar bir şey soracaktım karnımın üst kısmında değişik bir ağrı var sancı gibi bazen nefes alınca hareket edince bile şiddetleniyor sonra azalır gibi oluyor ne olduğunu anlayamadım ne yapmalıyım normal midir
Kaç haftalıksınızBenimde öyleydi canımkarnımın üst tarafında bıçak saplanır gibi şiddetli ağrı oldu hareket edemedim nefes alamadım karnımın içi acıdı resmen, acile gittik bu haftalarda rahim genişleyip yukarı doğru çıktığı için normalmiş bu ağrılar tabi benimki şiddetli oldu diye serum taktılar şükür geçti sana da çok geçmiş olsun kabız olmamaya dikkat etmeliymişiz o da etkiliyormuş bu ağrıları aklında bulunsun
Rahim ağzının tam yanında duruyordu en sonPlasenta nerde sizde?
Zaten Arya Stark dan karar vermiştim son sezondaArya çooook güzelanlamı da güzel. Ayrıca GOT karakteri Alya anlamsız geliyor.
Kuzum sanırım geçen hafta hissetmeye başladımAaa canım senle biz aynı gündeydik ben hiç hissetmiyorum ne kadardır hissediyorsun
Evet kuzum kendi doktorum. Burada perinatolog olduğunu hiç duymadım doğuda doğur görevindeyim de benKendi doktorum inceledi benim 15dk sürdü,her şey yolunda olması gerektiği gibi dedi.Sizin doktorun kendisi mi bakacak sadece?Bize perinatolog önerdi,benim de 30 Kasım olacak tekrar detaylı ultrasonBiraz kafam karıştı her şey yolunda olmasına rağmen niye başka bir doktorun görmesini istedi ki?
Bunu dün akşam ben de yaşadım adet sancısı gibi bir şeydi baya rahatsız ediciydi birkaç kere de oldu nefes almak bile acı veriyordu
23 haftalıkKaç haftalıksınız♀
Yaaa cok sevindim ve duygulandimKızlar savasçıı bugun ikizlerine doğum yaptı 33. Haftada, çok sukur bebişler ıyıymış
Niqu T tweeetyyy A Afratafrac S simurgggg @fnd_50 @melisaa93
Ben de Harry Potter A bayiliyorumm. İyi fikir şimdiden seriye tekrar başlamak lazımKızıma şimdiden Harry potter aşkı aşılıyorum. Doğduktan sonra da milyon kez izleteceğimEki Görüntüle 3333535
Başlayalım sonradan doğunca da izletiriz zatenBen de Harry Potter A bayiliyorumm. İyi fikir şimdiden seriye tekrar başlamak lazım
Seninki de güle güle kullansın canımBen de pregoyu aldım canım gelince yorumlarım
Güle güle kullansın minnosun
Ay inanmıyorum. Zaman ne kadar hızlı geçiyor. Çok şükür, iyi olmalarına çok sevindimKızlar savasçıı bugun ikizlerine doğum yaptı 33. Haftada, çok sukur bebişler ıyıymış
Niqu T tweeetyyy A Afratafrac S simurgggg @fnd_50 @melisaa93
Kuzum doğum yapan arkadaşım dedi mustela şampuanı güzel ama losyon baby me daha iyi dediNiqu sen mustela nın nesi için kötü demiştin? O hariç alcam diyordun ya
Doğru söylüyorsun en iyisi duymamak galibaKuzum valla benimkine de yüz kez söyle yüz kez yapar. Ben kasıtlı yaptığını düşünüyorum
Bence en iyisi gitmemekDoğru söylüyorsun en iyisi duymamak galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?