- 16 Mart 2022
- 3.270
- 3.259
- 83
- 33
Kendi doktoruna git canım . O gerekli görürse dahiliyeye yönlendirir zaten . Ama genelde hep idrar yolu enfeksiyonuyla kadın doğumcumuz ilgileniyorİdrar enfeksiyonu için kadın doğum doktoruna gidicem dimi kuzum dahiliye falan mı yoksa
Kaşıntı mantardan oluyor canım . Bir dönem yaşamıştım gebelikten çok önce. Doktor krem vermişti o zaman fitil vermemişti. Doktorun verdiği Fitille kremle hemen rahatlar kaşıntı merak etme .Kuzum yanma hiç yok zaten kaşıntı var sadece sivri sineğin ısırdığı yeri elledin mi hiç durmadan kaşınır ya aynı öyle bı his evet kuzum yarın bir gideyim insallah
Yükselen zekanın eğitim setlerini ben de beğeniyor ve takip ediyorum. Cuma günü bim'de bulup aldım, akşam açıp eşimle oynadık bileKızlar geçen cuma bim e gelmişti. Tabi bulamadım. Sonra eve geldim tr hb vs baktım. Hb dada kuponla aynı fiyata buldum aldımgeldi bugün. Erken tabi bunlar için ama bime 101e gelen kaliteli oyuncaklar görünce de alayım diyorum çünkü sonuçta seneye aynı fiyat olmayacakEki Görüntüle 3333691
Ben de gördükçe alacağımYükselen zekanın eğitim setlerini ben de beğeniyor ve takip ediyorum. Cuma günü bim'de bulup aldım, akşam açıp eşimle oynadık bilesonuçta illa ki gerekecek ve çok daha pahalıya alacağız. Görünce önceden almakta bir zarar görmüyorum ben de. Özellikle de zihin ve ince/kaba motor becerilerle ilgili olan ürünlerde.
Bende aynı düşüncedeyim şubat 20 sinden sonra gelir bence bizimkilerSen dedikten sonra biraz okudum şaşırdım bende fazla kiloyla doğan yokmuş..erken alıyormuşlar bu gidişle şubatda olucak bizimkiler
Bana doktor martın ortaları deyince ilk haftalar bende ondan burda kaldımBende aynı düşüncedeyim şubat 20 sinden sonra gelir bence bizimkilerama ben mart grubunda sizlerle olmayı daha çok seviyorum, şubata pek takılmıyorum
Tamam kuzum çok teşekkür ederim yarın hem muayene olurum hemde sonucuna baktırırım inşallahKendi doktoruna git canım . O gerekli görürse dahiliyeye yönlendirir zaten . Ama genelde hep idrar yolu enfeksiyonuyla kadın doğumcumuz ilgileniyor
Ben deerma f525 kullanıyorum. Yazın klima çalışırken ortamı nemli tutmak için almıştım. Muadillerine göre fiyatı çok uygundu. Yaklaşık 5 yıldır kullanıyorum. Tavsiye ederimKızlar oda nemlendiricisi alan varmı bu ay almak istiyorum hangisini alayım bilmiyorum bir kaç tane favoriledim ama kesin iyimi bilmiyorum
Ayy inşallah enfeksiyon olmasından korkuyorum antibiyotik veriyorlar diye fitille kremle çözülürse çok iyi olurKaşıntı mantardan oluyor canım . Bir dönem yaşamıştım gebelikten çok önce. Doktor krem vermişti o zaman fitil vermemişti. Doktorun verdiği Fitille kremle hemen rahatlar kaşıntı merak etme .
Bunu Instagram'da annebebekdoktoru diye bi sayfa o öneriyordu. Almadım ben ama kullanıcısı çok gibi kuzumKızlar oda nemlendiricisi alan varmı bu ay almak istiyorum hangisini alayım bilmiyorum bir kaç tane favoriledim ama kesin iyimi bilmiyorum
İnşallah kuzum antibiyotiklik bir durum yokturAyy inşallah enfeksiyon olmasından korkuyorum antibiyotik veriyorlar diye fitille kremle çözülürse çok iyi olur
Cnm lokosit çok aşırı yuksek değilKuzum lökosit 9-10 yazıyor lökosit esteraz da pozitif yazıyor internetten baktım negatif olmaliymis doktoruma yarın bir uğrayacağım ama bunun için muayene olmalimiyim ki onu da bilmiyorum
Cnm ilk gebeliklerde bi sorun yoksa eger normal doğum için 41. Haftaya kdr beklenıyor, ama 2. Sezryan olacaksa (benım gbi) 37-38te alıyorlar sezeryanaBana doktor martın ortaları deyince ilk haftalar bende ondan burda kaldımbakalım hayırlı zamanda gelsinler bebişlerimiz
Sezeryan olucak benimki canımCnm ilk gebeliklerde bi sorun yoksa eger normal doğum için 41. Haftaya kdr beklenıyor, ama 2. Sezryan olacaksa (benım gbi) 37-38te alıyorlar sezeryana
Bunu ilk defa görüyorum canım hiç karşıma çıkmamıştıBunu Instagram'da annebebekdoktoru diye bi sayfa o öneriyordu. Almadım ben ama kullanıcısı çok gibi kuzum
Ben de ilk kez o sayfada gördüm canım . Ama içine aromatik yağ koyulanlar varmış bu nasıl bilmiyorum .Bunu ilk defa görüyorum canım hiç karşıma çıkmamıştı
Hiç bişey kaçırmadın gerçekten çok kötü ebebek bence. Şimdiye kadar hiçbişey almadım kuzenim kendi eskilerini verdi kıyafet olarak :) biz de bebek arabası ve oto koltuğu aldık. Onun dışında bi önlük falan öyle sembolik biberon bi tane emzik ama çok araştırmadık henüzHiç bakamadım ki kuzum. İlk aylarda bakabilirdim o zaman da doktor yat demişti lekelenmem vardı. Bir kere girdim sadecesonra zaten görev yerime geldik. Sen neler aldın kuzum alışverişin ne durumda attık baya az giriyorsun buraya
Karbonhidrat yemek bebeğe zararlı mıEvet kızlar biz açıklık getireyimdün kitapta okudum. Ben biliyorsunuz kola içiyorum ara ara canım aşırı istiyor çünkü bunun bebeğe hiçbir zararı olmaz ama size zararı var diyor Dr Banu çiftçi. Özellikle midemiz çok yanıyor ya arttırıyormuş. Ama midemin yanmadığı zaman yok ne yesem yanıyor zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?