2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
Kuzum yanma hiç yok zaten kaşıntı var sadece sivri sineğin ısırdığı yeri elledin mi hiç durmadan kaşınır ya aynı öyle bı his evet kuzum yarın bir gideyim insallah
Kaşıntı mantardan oluyor canım . Bir dönem yaşamıştım gebelikten çok önce. Doktor krem vermişti o zaman fitil vermemişti. Doktorun verdiği Fitille kremle hemen rahatlar kaşıntı merak etme .

Yükselen zekanın eğitim setlerini ben de beğeniyor ve takip ediyorum. Cuma günü bim'de bulup aldım, akşam açıp eşimle oynadık bile sonuçta illa ki gerekecek ve çok daha pahalıya alacağız. Görünce önceden almakta bir zarar görmüyorum ben de. Özellikle de zihin ve ince/kaba motor becerilerle ilgili olan ürünlerde.

Ben de gördükçe alacağım saçma sapan oyuncaklar değil de böyle oyuncakları alacağım yani

Kızlar oda nemlendiricisi alan varmı bu ay almak istiyorum hangisini alayım bilmiyorum bir kaç tane favoriledim ama kesin iyimi bilmiyorum

Kızlar oda nemlendiricisi alan varmı bu ay almak istiyorum hangisini alayım bilmiyorum bir kaç tane favoriledim ama kesin iyimi bilmiyorum
Ben deerma f525 kullanıyorum. Yazın klima çalışırken ortamı nemli tutmak için almıştım. Muadillerine göre fiyatı çok uygundu. Yaklaşık 5 yıldır kullanıyorum. Tavsiye ederim

Kaşıntı mantardan oluyor canım . Bir dönem yaşamıştım gebelikten çok önce. Doktor krem vermişti o zaman fitil vermemişti. Doktorun verdiği Fitille kremle hemen rahatlar kaşıntı merak etme .
Ayy inşallah enfeksiyon olmasından korkuyorum antibiyotik veriyorlar diye fitille kremle çözülürse çok iyi olur

Bunu Instagram'da annebebekdoktoru diye bi sayfa o öneriyordu. Almadım ben ama kullanıcısı çok gibi kuzum

Eklentiler

• Screenshot_2023-11-12-16-27-13-31_8e92da805446de3460a04639a669955c.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 83
Kuzum lökosit 9-10 yazıyor lökosit esteraz da pozitif yazıyor internetten baktım negatif olmaliymis doktoruma yarın bir uğrayacağım ama bunun için muayene olmalimiyim ki onu da bilmiyorum
Cnm lokosit çok aşırı yuksek değil
Bnım ilk 9 falndı sonra bırden 66ya yükselınce antıbıyotık faln smdı 3e düştü, tekrar yukselmz inşallh
Senın degerlerıne bakarak ilaç yazar

Bana doktor martın ortaları deyince ilk haftalar bende ondan burda kaldımbakalım hayırlı zamanda gelsinler bebişlerimiz
Cnm ilk gebeliklerde bi sorun yoksa eger normal doğum için 41. Haftaya kdr beklenıyor, ama 2. Sezryan olacaksa (benım gbi) 37-38te alıyorlar sezeryana

Kızlar şunlar ilk zamanlar bebeğin göbeği düşmeden önce iç zıbın olarak giydiriliyormuş. Bebeğin göbeği zarar görmesin diye. E bebekte de var iç zıbın diye ikili satılıyor. E bebekten 1 tane civilden de 2 tane aldım . Ben direk aldığımız kıyafetleri giydircez sanıyordum Instagram'da gördüm bunları

Eklentiler

• Screenshot_2023-11-12-08-34-54-81_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 84
Hiç bişey kaçırmadın gerçekten çok kötü ebebek bence. Şimdiye kadar hiçbişey almadım kuzenim kendi eskilerini verdi kıyafet olarak :) biz de bebek arabası ve oto koltuğu aldık. Onun dışında bi önlük falan öyle sembolik biberon bi tane emzik ama çok araştırmadık henüz

Karbonhidrat yemek bebeğe zararlı mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…