2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
Aaa ilk defa duyuyorum. Bilmediğim için 2 kızımda da yapmadım tabi ama benim kızların ikisininde göbek delikleri icerde gayet düzgün

Günaydın kizlar ben geldim doktoruma sezaryendeymis çıkmasını bekliyorum inşallah enfeksiyon yoktur alttan muayene ediyorlar mı enfeksiyon suphesinde bilen var mı
Cnm etmezler, bnı etmedıle, alttan ettirmem zten
Ayrıca senın enfeksıyonun az bnce bi munorol şase verır, bna munurol fayda etmedi
Antıbıyotıkli serum, 500 mg antıbıyotık, pyseptly, fitil çok ağar ilaçlar kullandım anca oyle azaldı

Günaydın kizlar ben geldim doktoruma sezaryendeymis çıkmasını bekliyorum inşallah enfeksiyon yoktur alttan muayene ediyorlar mı enfeksiyon suphesinde bilen var mı
Bende hiç alttan muayene olmadı canım enfeksiyon durumlarında. Sadece şikayetimin ne olduğu soruluyordu. İdrar tahlili yapılıp sonuca göre ilaç veriliyordu

Ayy inşallah benide etmek istemez benim doktorum gerci çok dogalci çatı muayenesini bile 40 olmadan yapmıyor çok saol kuzum bı tedirgindim rahatladım sen öyle diyince

Aaa ilk defa duyuyorum. Bilmediğim için 2 kızımda da yapmadım tabi ama benim kızların ikisininde göbek delikleri icerde gayet düzgün
Hahaha kız bende bilmiyordum kv bebek agladiginda göbeği dışarı pirtlar yada allah korusun fıtık olur göbeğini sar dedi bende öyle yaptım sonra eltim böyle bişey yaşayınca yine bu yöntemi uygularım dedim bı gözüm korktu

Doktora bağlı canım . Benimki akıntı ve batma şikayetimde alttan muayene etmişti. Önemli bi enfeksiyonum olmadığını söyleyip fitil vermişti o zaman.

Yenidoğan bebeklerde bence de olmaz aromatik yağ . Ama şöyle biraz büyüynce kekik okaliptus gibi yağlar olabilir belki onlar kışın güzel nefes açıyor
Biraz daha büyüyünce değil 10 yaşına kadar kullanılmaması gereken yağlar var, yaş listesine bakmadan kullanmayın Allah korusun nöbetlere bile sebep oluyormuş

Günaydın kızlar tetanozumu oldum geldim. Kan verdim bir de bakalım neler düşmüş diye. Ama kanımı çok zor aldı damar bulamadı sonra az geliyor kan falan dedi. Sıkıntıya girdim yani. Sonra kalp atışını dinledi güzel dedi tansiyonum 13-10 çıktı. Yüksek diye takip edelim dedi. Kan alınırken stresten yükselmiş olabilir ama. Çünkü çok stres oluyorum öyle zamanlarda. Şimdi eşim eve tansiyon aleti alalım hep ölçelim demeye başladı

Biraz daha büyüyünce değil 10 yaşına kadar kullanılmaması gereken yağlar var, yaş listesine bakmadan kullanmayın Allah korusun nöbetlere bile sebep oluyormuş
Doğrudur , hiç tecrübem yok bu konuda. Ama kullanacak olursak öncesinde araştırıp kullanmak gerek tabi

kaçıncı haftandaydın canım sen benim sağlık ocağı sanırım beni unuttu

Paradan da ayrı tiksiniyorum. Öncesinde karbonatla ovup mu koyuyoruz göbeğe

Bizim sağlık ocağı bir tek tansiyona bakıyor tartı bu kadar imza gidib atmalıydım gidemedim tetanoz için hiç aramadılar bile bu hafta gideyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…