2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
kuzum ben şöyle biliyorum, acil birşey olmadığı sürece alttan muayene yapılacaksa hazırlıklı gel diyor doktor

Heyacandan çıkmış ola bilir sende kuzum ben bizim sağlık ocağın aletine bile güvenmiyorum tansiyon geler gelmez ölçülmez tartıları hep yalnış zaten
Yok kuzum gelir gelmez ölçmedi zaten. Önce doktorla falan görüştüm onu bekledim vs. Bence kan aldırırken yükseldi. Çünkü bulamadı damarı. Bulunca çok yavaş geliyor falan dedi çok panik oldum yani

Senin neden yükselmişti kuzum acaba iş yerinde. Ben de dijital alırım diğerini ölçemem ki

Kraft aldım ben 4000 e geldi baya kaliteli duruyor sürekli oynuyor fiyatı keşke bu Z
Kasım indiriminde alsaydıniz ayın sonuna baya büyük indirim olacak diyolar o zamana bakacam bende birşeyler
Kuzum kardeşim hediye alacak. Ben sadece seçtim modelini. Artuk ne zaman isterse alsın

Senin neden yükselmişti kuzum acaba iş yerinde. Ben de dijital alırım diğerini ölçemem ki
Strese bağlı yükseldi canım gebelik öncesi de hep yükselirdi benim dil altı hapı kullanırdım gebelikte olmuyordu ama 12. Hafta da aşırı stres yaşadığım bir durum oldu o gün bayılacak gibi başım dönüp ağrıyordu o zaman dediler strese bağlı diye o gün bugündür zaten rapora çıktım tansiyon önemli bir de benim hep yükselirdi ben o yüzden eve alayım kendim haftalık takip ederim dedim ya da anlık bi baş ağırısında ölçüyorum ya da gözüm karardığında ona göre limonlu su ya da ayran falan içiyorum geçmezse doktoruma bilgi veriyorum

Anladım kuzum. Aslında pek şikayetim olmuyor benim arada kalp atışım hızlanıyor onu hissediyorum. Ama nadiren. Strese de girmiyorum ama yine de alacağım önlem olsun

Maşallah prensese çok geçmiş olsun canım. Fitil ve kremle de çabucak toparlanırsın Allahın izniyle

Çok şükür kuzum onunlada atlatıcan merak etmeO zaman elçileri bol olucak kızının

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…