2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
Link atar mısın canim takip edeyim:)

Kızlaaar bugün ben ilk hamilelik fotoğrafımı İnstagrama attım
Ay ben instagram nazarından korkuma hiç bişi atamıyorum ya. Çocuk okula başlayınca mı atsam moddayıım dfghjkl Bir arkadaşım da en başından her gün bolca foto paylaştım böylece hrkes sıkıldı çocuğumun üstünde nazar mazar kalmadı dedi. Bu da hoşuma giden bir teori oldu.

Ama büyük ihtimalle yılbaşı fotosunda paylaşabilirim ben de

Yok kuzum yaaa korkmaaa, bol bol Felak Nas oku hiç bir şey olmaz Allah'ın izniyle. Rabbime emanetler Ben normalde çok foto paylaşmam yani sevmem ama bugün içimden geldi bayağı da tebrik mesajı geldi o da mutlu etti beni Ben korkmam mesela ama eşim çekinir biraz paylaşma atma falan der bende diyorum ki ben okuyorum bol bol

Ay ne güzel dedi arkadaşın bencede sıkılınca artık pek kimse umursamıyor zor birinci resmi paylaşıncaya kadarbende hiç kendimi paylaşmadım sadece zıbın balon

Kızlar bu arada bizim babanne, anneane sürekli bir şeyler örüyor. Battaniye, yelek, şapka vs bende diyorum ki ben şişle falan örme bilmiyorum ama etamin işi biliyorum, bu şekilde battaniye ya da pike gibi bir şey yapsam mı acaba yaaa hatıra kalır benden diye düşünüyorum belki oğlum da çocuklarına kullanır ileride

Eklentiler

• Screenshot_2023-11-08-16-36-40-359_com.instagram.android.webp
    31,2 KB · Görüntüleme: 77
Ben de ne görmek ne gitmek istiyorum doğuma da gelmesinler istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…