Şu an 698 lira canım baktım da. Bi.ara 570lere düştü 2 gün önce . O zaman alayım demiştim. Biraz oyalanmıştım o kaçtı 700 e yaklaşmıştı. Bu sabah 590 görünce aldım belki yine düşer arada inip çıkıyor
Kız zaten gitmiyorum işte genelde hep bir şeyleri bahane etmeye çalışıyorum . Aynı ilçede yürüyerek 10-15 dakikalık mesafede oturuyoruz 1 ay olmuş gitmeyeli ama gidince de laf sokuyor canım sıkılıyor ister istemez
Ay ben instagram nazarından korkuma hiç bişi atamıyorum ya. Çocuk okula başlayınca mı atsam moddayıım dfghjkl Bir arkadaşım da en başından her gün bolca foto paylaştım böylece hrkes sıkıldı çocuğumun üstünde nazar mazar kalmadı dedi. Bu da hoşuma giden bir teori oldu.
Ama büyük ihtimalle yılbaşı fotosunda paylaşabilirim ben de
Ay ben instagram nazarından korkuma hiç bişi atamıyorum ya. Çocuk okula başlayınca mı atsam moddayıım dfghjkl Bir arkadaşım da en başından her gün bolca foto paylaştım böylece hrkes sıkıldı çocuğumun üstünde nazar mazar kalmadı dedi. Bu da hoşuma giden bir teori oldu.
Yok kuzum yaaa korkmaaa, bol bol Felak Nas oku hiç bir şey olmaz Allah'ın izniyle. Rabbime emanetler Ben normalde çok foto paylaşmam yani sevmem ama bugün içimden geldi bayağı da tebrik mesajı geldi o da mutlu etti beni Ben korkmam mesela ama eşim çekinir biraz paylaşma atma falan der bende diyorum ki ben okuyorum bol bol
Ay ne güzel dedi arkadaşın bencede sıkılınca artık pek kimse umursamıyor zor birinci resmi paylaşıncaya kadarbende hiç kendimi paylaşmadım sadece zıbın balon
Kızlar bu arada bizim babanne, anneane sürekli bir şeyler örüyor. Battaniye, yelek, şapka vs bende diyorum ki ben şişle falan örme bilmiyorum ama etamin işi biliyorum, bu şekilde battaniye ya da pike gibi bir şey yapsam mı acaba yaaa hatıra kalır benden diye düşünüyorum belki oğlum da çocuklarına kullanır ileride
Kız zaten gitmiyorum işte genelde hep bir şeyleri bahane etmeye çalışıyorum . Aynı ilçede yürüyerek 10-15 dakikalık mesafede oturuyoruz 1 ay olmuş gitmeyeli ama gidince de laf sokuyor canım sıkılıyor ister istemez
Melekpare Yenidoğan Erkek Bebek Hastane Çıkışı Tulumlu Lüks Araba Baskılı Renkli %100 Pamuk Kutulu 10 lu Set yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Kizzz ben altlı üstlü oturuyorum bir dee ama ben memnunum çok şükür yaaa, biz arkadaş gibiyiz yaniii tabiki arada zorluklar anlaşmazliklar oluyor ama atlatıyoruz bir şekilde