2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
Kızlar bez olarak ne düşünüyorsunuz? Ben her numaradan 1 tane alıp stoklamak istiyorum ama karar veremiyorum

Kızlar bez olarak ne düşünüyorsunuz? Ben her numaradan 1 tane alıp stoklamak istiyorum ama karar veremiyorumEki Görüntüle 3334222
Canım bez işi tam bir muamma kimi bebek primaya alışıyor kimisi sleepy kimisi molfix kimisi bimin bebek bezine yani bence tek marka stoklamak mantıklı gelmedi bana normalde tek marka stoklayacaktım taki instagramda böyle yorumlar gördükçe vazgeçtim her bebenin poposunda farklı tepki veriyor bebek bezleri benim anladığım o yüzden ben doğum anı için bebek bezi alıp doğumdan sonra hangisine alışırsa o zaman alacağım galiba stok yapamayacağım uzun vadeli stok durumunda elimde patlama durumu var gibi geldi bana tecrübeli anneler daha iyi bilir

Yani işte bu yüzden kafam karışık. Ama bir akrabam da diyor ki stokla fiyatlar çok artıyor. Zaten otoma sleepy molfix arasından birini alırım. Kendim ped olarak molped in o %100 pamuklularını ya da sleepy i tercih ediyordum. Diğerleri beni de mahvediyor. Ben kendim alerjik bünyeye sahibim ve çocuğum da genetik olarak bana benzeyebilir. Geçen bir doktorum soru cevaplarında gördüm

Kuzum ben aldım koydum daha fazla almıcam sleepy bio natural aldım 1 numaradan 1 paket..2 numaradan 2 paket.Alt açma aldım 6 paket
1 numara çok az kullanılıyormuş bebek kiloluysa 2 ye geçiliyormuş direk ben de 1 paket alırım 1i. En çok 3-4 kullanılıyormuş. Markaya karar versem bi. Prima burada sadece Migros’ta var. O da tanesi 10 liraya geliyor çok yani. Akrabam dedi ki tanesi 6 liradan ucuza geliyorsa stok yap

Bende istedim 3 4 almak ama kesin karar vermedim ve sanırım almıcam yorumları okuyunca sızdırma hepsinde oluyormuş çocuğa bağlı bir durum Prima çok pahalı ona hemen geçmeyi düşünmüyorum geçersem başkasına geçmek hiç olmuyormuş.Onun yerine mesela alt açma alırım yine çok kullanılıcak pamuklar hiç ucuz diğil ondan stok yapıcam onlar elimde patlamaz

Aboooo kizzz bu kadar zor mu ayy bana biseyler oluyor ben kara kara oğlanı nasıl evericem diyordum demekki kızda ben bittim
Tabi her anne baba için zordur da . Çocuklarımızı üzmemek için dirayetli durmalıyız bence benim o teyzelerim çok evhamlıydı. İnşallah bizlere hayırlı gelin-damat getirirler
Aboooo kizzz bu kadar zor mu ayy bana biseyler oluyor ben kara kara oğlanı nasıl evericem diyordum demekki kızda ben bittim

Evet bez elinde patlaması sıkıntı ya gerçekten. Satsan da satılmaz yani bez prima çok uçuk pahalı

Kuzum markette sleepy natural vardı. Bionaturalle ,diğer ecologic , üçü arasındaki fark ne acaba
Ben de bilmiyorum. Ama bim e 101 e gelmiş sleepy ve tane fiyatı baya uyguna geliyor. Mesela iyiyse alır stok yaparım. Ama bilmiyorum işte kitaplarda da yazmıyor ki

Bu arada kızlar tulum geldi çok çok beğendim tam kışlık rengi duruşu bu kışı bununla idare edicem

Evet bez elinde patlaması sıkıntı ya gerçekten. Satsan da satılmaz yani bez prima çok uçuk pahalı
Bence prima almayın canım , doğal bir ürün değil zaten. Dahası pahalı da. Doğal ve makul fiyatlilara yönelebilirsiniz. Benim oğlumda sleepyden çok memnundum mesela:)

Kızlar çıktım doktordan plasenta yerinde duruyor maalesef çıkmamış yukarı heralde bu saatten sonrada değişmez birde oglusum biraz tombik oldugu icin doktor gebelik sekerinden suphelendi yarin seker yuklemesi yapilacak bakalim normalde yaptirmayi dusunmuyodum ama sonradn o da cikmasin basima diye yaptirmaya karar verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…