2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
Bence prima almayın canım , doğal bir ürün değil zaten. Dahası pahalı da. Doğal ve makul fiyatlilara yönelebilirsiniz. Benim oğlumda sleepyden çok memnundum mesela:)
Peki sleepy nin farkları ne kuzum birkaç çeşit ya

Reactions: The
Evet bez elinde patlaması sıkıntı ya gerçekten. Satsan da satılmaz yani bez prima çok uçuk pahalı
Cnm bebek eşyaları çok kolay satılıyor biz kızımda tuvaleti alıştıktan sonra letgoda açılmış kalan prima paketini sattydk illa alıcısı çıkıyor bebek arabasi besik hepsini de çok kolay sattım

Yaptır kuzum çünkü erken doğuma bile sebepmiş galiba o. Ne kadar tombik ki neden endişe etti doktor tam olarak

Ohhh maşallah ben de satmayı düşünüyorum herşeyi. Yani bir düşünürüz şöyle eşimle ikinciyi düşünüyor muyuz diye, yok dersek satarız dedik

Çok ayrıntılı bilmiyorum canım ama bionatural daha bir yumuşak ve kaliteli gibiydi birkaç paket almıştım ondan fark vardı normaliyle arasında
nasıl öğrencem farklarını ya en yumuşak olanı en pamuklu olanı alalım bence

Suyu nasıl kuzum?ben bu gün randevumu öne çekmek istedim acaba şekerden dolayımı suyum fazla çıktı çok moralim bozuk bu gün benimde..sonra vazgeçtim 2 hafta sonra dedim giderim.

Canım kaçıncı haftadasın? Bebek kaç kilo çıktı? Şeker yüklemeyi kaçıncı haftada yapacak doktorun? Çok soru sordum ama ben bu şeker yükleme olayı merak ediyorum benim kese suyum fazla değil ama bebekler haftalarından 1 hafta önde kiloları doktor gebelik şekeri falan demedi ama ben kafaya takmış durumdayım sürekli acıyorum yemek yiyorum sadece bu bi belirti mi onu da bilmiyorum ama 1 hafta sonra kontrolümde soracağım inşallah

Çok güzel şeyler ya gerçekten battık battık Kızlar ben dün mobilya işini hallettim. Maskoda bir sokak var sırf bebek üzerine tüm mobilyalar. Mobilya konusunda İstanbulda yaşayanlar o sokağı gezmeli.
Ben de battım kuzum kart limitime bakmıyorum Allah yardımcımız olsun

Çok güzel şeyler ya gerçekten battık battık Kızlar ben dün mobilya işini hallettim. Maskoda bir sokak var sırf bebek üzerine tüm mobilyalar. Mobilya konusunda İstanbulda yaşayanlar o sokağı gezmeli.
Kuzum İstanbul'un neresinde ben bir alamadım mobilya

Kuzum daha çok su içmeye göre anlıyorlar. Yani suya doyamama çok susama bunlar asıl belirtiler. Ben de pcos var riskliymişim bu konuda, baktırmam gerekliymiş

Kuzum daha çok su içmeye göre anlıyorlar. Yani suya doyamama çok susama bunlar asıl belirtiler. Ben de pcos var riskliymişim bu konuda, baktırmam gerekliymiş
Öyle suya doymama gibi bir durumumda yok ama insan tedirgin oluyor ya varsa diye düşünmekten internette 24. Haftada şeker yükleme yapılıyor diyor acaba ne zaman yapılacak doktorlarımız ne diyecek bu duruma merak ediyorum

Evet kuzum 24.hafta sonrası. Kontrolde sor. Ben de soracağım kontrolde. Yani hiç konuşmadık biz bu konuyu. Bana doktor arkadaşım yaptır kesinlikle dedi

Bende çok fazla düşünüyorum bu gün randevumu bile öne çekmek istedim sonra vazgeçtim birde su fazlalığı şeker belirtisi havuç suyu o zaman içtiğim için bilmiyorum kesin ondanmı öyle oldu kafam karışık durumda yoksa şekerdenmi ve ya şekerden diğil o zaman neden su fazla çıktı..2 hafta nasıl beklicem bilmiyorum

Kuzum ben gelecek kontrolümde yaptıracağım. Kısmetse 25+6 da kontrolüm. 28 Ekim. Sabah aç karnına gel dedi şuanlık su fazlalığı yok ve kilosu da normal ama Babam şeker hastası umarım bende de yoktur ya bende tedirginim.

Benim de babam şeker hastası. İnşallah biz de çıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…