2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
Kuzum İstanbul'un neresinde ben bir alamadım mobilya
Kuzum İkitelli’de Masko Mobilyacılar Sitesi var ya hani sitenin içinde bir sokakta sadece bebek odası ve genç odası mağazaları var. Navigasyona şu mağazayı yaz mesela sokağı bulursun sonra hoşuna giden mağazaları gezebilirsin.

Eklentiler

• IMG_6888.webp
    30,8 KB · Görüntüleme: 41
Tamam canım burda bir yer var ordada bulmasam öyle ederiz

Ben fıyatlar arttıgı için stokladım cnm, mecbur
Dolap uygulamasından aldım uygun fıyata.. 0 numaradan 15 tane
1 numaradan 30 tane
2 numaradan 15 tane
3 numaradan 30 tane aldım bukdar..
Prıma tercıh ettım, oğlumda çok memnun kalmıstım, bıkere bıle pişik olmadı

Bnde dolaptan açılmış prıma paketi aldım azar azar, çok uygun fıyata cunku marta kdr 2 katı zam gelecek

Prime çok övülüyor ama fiyatlar da çok pahalı kararsızlık içindeyim bez konusunda

Yaptır kuzum çünkü erken doğuma bile sebepmiş galiba o. Ne kadar tombik ki neden endişe etti doktor tam olarak
Aslinda bence bi sorun yok benimkisi erken dollenme buyuk ihtimal ilk haftadan beri hep 3 4 gun ondeydi suan 1 hafta onde kilosu falanda onde oldugu icin doktor ondan suphelendi isimizi sansa birakmayalim dedi

Suyu nasıl kuzum?ben bu gün randevumu öne çekmek istedim acaba şekerden dolayımı suyum fazla çıktı çok moralim bozuk bu gün benimde..sonra vazgeçtim 2 hafta sonra dedim giderim.
Suyu normal cok sukur detayli zamanida normaldi sadece gelisimi ve kilosu 1hafta ileri diye suphelendi doktor hayirlisi insallaaahh

Suyu normal cok sukur detayli zamanida normaldi sadece gelisimi ve kilosu 1hafta ileri diye suphelendi doktor hayirlisi insallaaahh
Anladım yok bana kilosuna bir söz demedi uyumlu dedi..sanırım ufak diyete başlıyorum

Kuzum 23+4 bugun ultrasonda 24+4 cikiyo kilosuda 780gr cikti aslinda ultrason haftasina gore normal ama aklimizda soru isareti kalmasin diye yapalim dedi doktor erken dollenme oldugunu biliyorum adetim 1gun geciktiginde keseyi falan gormustum ama iste icimde kalmasin bu da kuzum doktor bisey demediyse bence hic kafana takma beslenme bile cok etkiliyo bebekleri sadece gelisimleri belli etmez sekeri bissuru beliritisi olurdu simdiye kadar icini ferah tut sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…