2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
Aslinda bence bi sorun yok benimkisi erken dollenme buyuk ihtimal ilk haftadan beri hep 3 4 gun ondeydi suan 1 hafta onde kilosu falanda onde oldugu icin doktor ondan suphelendi isimizi sansa birakmayalim dedi
Yumurtlama mı takip ediyordun kuzum? Ben de pcos var az ilişki oldu ben de oradan biliyorum geç döllenme benimki de

Primayla molfix pure soft (normal olan molfix değil) aynı yumuşaklıkta, muhtemelen bir tık daha uygundur ona bakabilirsin canım
Kuzum molfix için kalın diyorlar. Yaz için uygun olmaz vs yorumları var sen ne diyordun? Sen ne kullandın ilk çocukta

Yumurtlama mı takip ediyordun kuzum? Ben de pcos var az ilişki oldu ben de oradan biliyorum geç döllenme benimki de
Yok canim benim tup bebek oncesi normal oldu hic aklimda degildi o ay ama reglim 1 gun gecikmisti degerim yuksekti kese gorunmustu falan ordan anladik erken dollenme oldugunu

Yok canim benim tup bebek oncesi normal oldu hic aklimda degildi o ay ama reglim 1 gun gecikmisti degerim yuksekti kese gorunmustu falan ordan anladik erken dollenme oldugunu
Kuzum sen değerim yüksekti diyince aklıma geldi benim beta HCG regl den 1 hafta sonra 17 bin küsur çıktı geçen seda sayanda gördüm bı kız hamileymiş değeri yüksek çıkmış ikiz demiş doktor 13 bin üzeri çıkınca ikiz mi ne oluyormuş benim tek bir tane ama senin değerin kaç çıkmıştı

Kizlar ben şeker yüklemesini herşey yolundaysa suyu kilosu vs yaptirmayacagim. Dikkat ediyorum olabildiğince. Şuanda bile şuanda bile şeker çıkanlara verilen beslenme listesine benzer yiyorum. Tatlı ve hamur işi abur cubur paket gıda tüketiyorum, eğer bı şüphe görmezse ciddi yaptirmayacagim, asilara okeyim ama bu konu beni rahatsız ediyor malesef

Kuzum molfix için kalın diyorlar. Yaz için uygun olmaz vs yorumları var sen ne diyordun? Sen ne kullandın ilk çocukta
Aynen yaza kalın geliyor, ben yazın prima aldım kışın pure soft. Bunda da ilk doğuma pure soft alacağım, yaz için de ya prima alırım ya da bionatural

canım alt açma da yaşlılar için olanı daha ucuzmuş ondan alın aynısı bebek olunca pahalı satıyor diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…