Aslinda bence bi sorun yok benimkisi erken dollenme buyuk ihtimal ilk haftadan beri hep 3 4 gun ondeydi suan 1 hafta onde kilosu falanda onde oldugu icin doktor ondan suphelendi isimizi sansa birakmayalim dedi
Yok canim benim tup bebek oncesi normal oldu hic aklimda degildi o ay ama reglim 1 gun gecikmisti degerim yuksekti kese gorunmustu falan ordan anladik erken dollenme oldugunu
Yok canim benim tup bebek oncesi normal oldu hic aklimda degildi o ay ama reglim 1 gun gecikmisti degerim yuksekti kese gorunmustu falan ordan anladik erken dollenme oldugunu
Kuzum sen değerim yüksekti diyince aklıma geldi benim beta HCG regl den 1 hafta sonra 17 bin küsur çıktı geçen seda sayanda gördüm bı kız hamileymiş değeri yüksek çıkmış ikiz demiş doktor 13 bin üzeri çıkınca ikiz mi ne oluyormuş benim tek bir tane ama senin değerin kaç çıkmıştı
Kizlar ben şeker yüklemesini herşey yolundaysa suyu kilosu vs yaptirmayacagim. Dikkat ediyorum olabildiğince. Şuanda bile şuanda bile şeker çıkanlara verilen beslenme listesine benzer yiyorum. Tatlı ve hamur işi abur cubur paket gıda tüketiyorum, eğer bı şüphe görmezse ciddi yaptirmayacagim, asilara okeyim ama bu konu beni rahatsız ediyor malesef
Bende istedim 3 4 almak ama kesin karar vermedim ve sanırım almıcam yorumları okuyunca sızdırma hepsinde oluyormuş çocuğa bağlı bir durum Prima çok pahalı ona hemen geçmeyi düşünmüyorum geçersem başkasına geçmek hiç olmuyormuş.Onun yerine mesela alt açma alırım yine çok kullanılıcak pamuklar hiç ucuz diğil ondan stok yapıcam onlar elimde patlamaz
Hiç endişe etme tuz la kızartmayla ilişiği kesince düzeliyor seninde daha yıkmaz yüksek .ama ben tansiyon aletini iyi ki almışım doğumdan sonrada lazım oluyormuş annenin takibi bir müddet devam ediyor