- 25 Temmuz 2023
- 3.722
- 6.152
- 78
Ya onu bi arkadaşımın çekmesi lazım. Eşim beceremez istediğim gibiHadi kalk dicem de sen iştesinbu haftasonu yap annesi anı kalsın bebelerimize
Cok guzell al ben daha oncede kullandim ozellikle yazlik kışlık ayirirken cok ise yariyo bekleyen kiyafetlerde sararma falan direkt cikiyo veya esim cok terliyo onun yastigi falan cok sari 90derece yikasamda cikmiyo onunla hemen cikiyoÇok övüyprlar onu acaba nasıl. Şuan 2. %40 indirimli satılıyor galiba öyle gördüm. Dene bakalım bize de söyle kuzum
Benimki de şekilci. Takar kendi vücudunu. Ama benim için güzel bir his bahaneBana da öyle kuzum göbeği gördükçe mutlu oluyorum hattakrem kaşıntıyı da hafifletiyor nem verdiği için yoksa Hart Hart kaşıycam yani ben eşimi biliyorum o biraz şekilci belli etmese de dikkat etmemi ister
Olsun hasta olmayız böyle böyle inşallahAynı ben yaa bende öyle yaz kış çorap
Benimde basenlerde dolu ama alistim artik gozume batmiyoBenim ergenlikten kalma kalça çatlaklarım var . :) o zaman bile çatldıysa gebelikte de olur diye düşünüyorum . O yüzden göbek bacak ,kalça, bazen de göğüs sürüyorum ama düzenli süremiyorum üşengeçliktenbazıları günde 2 kere sürüyormuş lieracı
Ayyy dur az kaldı demeyin ben korkuyorum doğumdanAy evet sen doğudaydın o aylarda sogur orasi tabiyaaa az kaldii az
Oyy inşallah olmazsın kuzum dikkat etOlsun hasta olmayız böyle böyle inşallahgeçen kış çok hasta oldum burada 3 hafta geçmedi ateşim düşmedi. İnşallah öyle olmam
AaaaaaYa onu bi arkadaşımın çekmesi lazım. Eşim beceremez istediğim gibi
Aaaaaa alayım o zaman. Peki nasıl bir kullanım yapıyoruz onun içinCok guzell al ben daha oncede kullandim ozellikle yazlik kışlık ayirirken cok ise yariyo bekleyen kiyafetlerde sararma falan direkt cikiyo veya esim cok terliyo onun yastigi falan cok sari 90derece yikasamda cikmiyo onunla hemen cikiyoozellikle bebek olunca cok ise yaricak ondan da stoklamak lazim
Ediyorum ama işte havalar alışkın olduğum hava değil ya bünye kaldırmıyorOyy inşallah olmazsın kuzum dikkat et
Ayy en son dusundugum sey suan dogum sende hic korkma canimmmAyyy dur az kaldı demeyin ben korkuyorum doğumdanşu detaylı bir geçsin de hele
Ahhh süper olurduuuuAaaaaavallahi aynı şehirde olsak ben hallederdim
Ay ben leke çıkarıcıda beklettim mi hiç hatırlamıyorum. Belki çıkar öyle. Ben de the elite marka aldım o da doğal ve çok başarılıydı bakalim göreceğizDun ebebek ten leke cikarici aldim babyme markaydi galibaona bastim aksamdan birazdan yikicam bakalim cikicak mi 4 tane pijamam suan lekeli döndürüp döndürüp giyiyorum bari digerleri gitmesin
Ayyy maşallahAyy en son dusundugum sey suan dogum sende hic korkma canimmmyani son zamanlarda zaten ister istemez stres olucaz suan hiic dusunmuyorum onlari Allah verir gucunu o kadar cani tatli insan doguruyo biz ki yapamicaz beee benim eltim sag olsun o cok rahatlatiyo beni kan tutuyo mesela onu kucuck parmk kesile bayilan insan 2kere normal dogurdu yani miss
Leğene once tozu dokuyorum iste ne kadar camasir varsa goz karari yapiyorum ben ustune 2demlik kaynar su dokuyorum kalaninida banyo yaparkenki sicaklikta suyu dolduruyorum ustune camasirlari basip 1gece bekliyo ertesi gun normal yikama o kadarAaaaaa alayım o zaman. Peki nasıl bir kullanım yapıyoruz onun için
Vallahi yaa keşke olsaydıAhhh süper olurduuuu
A aa ne manyak adammış. Tarih takıntısı kadar saçma bir şey yok bana göre yaa sırf tarih için insan neden erken doğurmak ister ki bilemiyorumKuzum benim oğlum 12.12.2017 de doğdu megersem o ayki planlı sezaryenler o günü seciyormus tarih olarak uyumlu diye baktı benimde doğurma hevesim var aradan çıkardısonra o doktorum ile ilgili forumlar okudum adam baya kafayı yemiş kilo alan gebelerini fircaliyormus şu haline bak yağ içindesin sonra kocam beni aldattı diye agliyorsunuz bana diyormuş kaç kişi şikayet etmiş ama hala yerinde devam ediyor öyle kuzum heleki ilk doğumlar uzun sürüyor genelde ama bunları şuan biliyorum işte o zamanda keşke eğitim alsaydim
Ben magazadan 500gr 60tlye aldim kuzumAyyy maşallahben kendimde şundan korkuyorum ben yapamıyorum demekten bir anda
Kuzum sen kaça aldın dün bu ürünü? 500 gr 70 lira Şuan 2. %40 indirimde diyor ona göre alacağım
Baby Me Toz Leke Çıkarıcı 500 gr
https://www.hepsiburada.com/baby-me...SNUO?magaza=ebebek&url_src=ios-product-detail link de bırakim şöyle
Bilemem bak ben cimrilikten 3-4 güne bir sürüyorum bitmesin diyeAy kimmiş o zengin arkadaş
Önemli olan nemli kalmasıBenimde basenlerde dolu ama alistim artik gozume batmiyoooh masallah krem dayanmaz 2 kerede surunce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?