2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Ay ben leke çıkarıcıda beklettim mi hiç hatırlamıyorum. Belki çıkar öyle. Ben de the elite marka aldım o da doğal ve çok başarılıydı bakalim göreceğiz
Ayyy gecen o cok guzel indirime girmisti ya alicaktim sonra dedim guzel cikmaz bosver bildiginden devam et

Reactions: The
Ben şu an hiç bir şey sürmüyorum kantaronlu çatlak krem almıştım sürerim diye doğal içerikli, sonra onu yüzüme kullandım bitti bile ama daha çatlak vs olmadı
İnşallah olmaz da canım ben 6-7 kilo aldım şimdiden :) kilo almam son bikaç haftada hızlandı. Çatlak olur yani . Az kilo alanlarda olacağını sanmam pek

Vallahi yaa keşke olsaydı tripot al kuzum. Böyle yazılmıyordur okunduğu gibi yazdım zamanlayıcı kurup çekersin
Ay ne bilim onu da hamilelikten sonra kullanmam diye düşünüyorum boşuna yer kaplamasın dedim

Bilemem bak ben cimrilikten 3-4 güne bir sürüyorum bitmesin diye
Ben badem yağı sürüyorum yaaa faydası olur mu acaba

Ben de kendimi böyle rahatlatıyorum . Benim kuzenim var kan tutuyor ,bayılıyor. O sezaryen oldu ama olsun . Doğurdu sonuçta onu düşünüp ben de yapabilirim ya diyorum. Bi de her şeyden tiksiniyor. Cins biraz. Bebeğinin altını değiştirdi. Kustuğunda temizledi. Ben onun bunları yapabilmesine bile şaşırdım yani

A aa ne manyak adammış. Tarih takıntısı kadar saçma bir şey yok bana göre yaa sırf tarih için insan neden erken doğurmak ister ki bilemiyorum
Sorma canım tam manyak olmuş kuzum ikinci sezaryene erken alıyorlar ya zaten insanlarda tarihler denk geliyorsa o günü tercih ediyorlar

Reactions: The
Nereye yaptırcan canım

Bunlara yaptırmayı düşünüyorum aslında çok kişiyle konuştum bunların fiyatlarıda başkalarına bakarak uyğun hem bende beğendim..whatsapa olmadı yazıcam çok yoğun çalışıyorlar

Benimki de şekilci. Takar kendi vücudunu. Ama benim için güzel bir his bahane
Benim eşim doğumdan sonra beni ilk gördü bı kaldı bakıyor göbeğime doğumdan sonra göbek çok değişik bı hale geliyor sönmüş balon gibi mi diyim üstten basık alta doğru şişik aşkım sen hep böyle mi kalican dedi asgdgag çok üzüldüm ilk başta ama sonra aynaya bakınca bende dedim anaam ben boyle mi kalicam ama rahim kendini toplayinca geçti tabiki

Ay ben de arada eski dizi filmleri açıp açıp izlerim. Dün Harry Potter'a başladım tekrar Çocuğumla izleyeceğim zamanı da iple çekiyorum.

Kızlar muslinlerim geldi ve supeeeerr hic defosuda yok yani kucuck ip kacmasi falan varsa bilemem ama ben gormedim o kadar detayli bakmama ragmen kalinligi cok iyi tam mevsimlik ve yumusacik dolap profilinide ekliyorum

Eklentiler

• IMG_0065.webp
    131,4 KB · Görüntüleme: 61
  • IMG_0067.webp
    128,1 KB · Görüntüleme: 59
  • IMG_0069.webp
    35,5 KB · Görüntüleme: 62
Hic kotu tecrubeleride okuma dinleme duyma dogumlarimiz Allahin izniyle cook kolay gecicek su gibi akacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…