Ben şu an hiç bir şey sürmüyorum kantaronlu çatlak krem almıştım sürerim diye doğal içerikli, sonra onu yüzüme kullandım bitti bile ama daha çatlak vs olmadı
İnşallah olmaz da canım ben 6-7 kilo aldım şimdiden :) kilo almam son bikaç haftada hızlandı. Çatlak olur yani . Az kilo alanlarda olacağını sanmam pek
Ayy en son dusundugum sey suan dogum sende hic korkma canimmm yani son zamanlarda zaten ister istemez stres olucaz suan hiic dusunmuyorum onlari Allah verir gucunu o kadar cani tatli insan doguruyo biz ki yapamicaz beee benim eltim sag olsun o cok rahatlatiyo beni kan tutuyo mesela onu kucuck parmk kesile bayilan insan 2kere normal dogurdu yani miss
Ben de kendimi böyle rahatlatıyorum . Benim kuzenim var kan tutuyor ,bayılıyor. O sezaryen oldu ama olsun . Doğurdu sonuçta onu düşünüp ben de yapabilirim ya diyorum. Bi de her şeyden tiksiniyor. Cins biraz. Bebeğinin altını değiştirdi. Kustuğunda temizledi. Ben onun bunları yapabilmesine bile şaşırdım yani
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.
instagram.com
Bunlara yaptırmayı düşünüyorum aslında çok kişiyle konuştum bunların fiyatlarıda başkalarına bakarak uyğun hem bende beğendim..whatsapa olmadı yazıcam çok yoğun çalışıyorlar
Bende çorap insanıyım oğlum bir kere ayaklarımı çorapsız gördü aaa anne ayakların gozukuyorrr diyor şoka girdi oğlumda tam tersi kışın bile çorap giymez ayakları buz gibi ama hissetmiyor
Benim eşim doğumdan sonra beni ilk gördü bı kaldı bakıyor göbeğime doğumdan sonra göbek çok değişik bı hale geliyor sönmüş balon gibi mi diyim üstten basık alta doğru şişik aşkım sen hep böyle mi kalican dedi asgdgag çok üzüldüm ilk başta ama sonra aynaya bakınca bende dedim anaam ben boyle mi kalicam ama rahim kendini toplayinca geçti tabiki
Got aşerdim şuan eve gidince başlayayım tekrar kız isimleri sonsuz bucaksız ve çok güzel geliyor bana oğluma hala isim bulamadım hıc biri kulağıma güzel gelmiyor eşim doğunca koyalım diyor oda kafama yatmıyor isimsiz kaldı yavrum
Kızlar muslinlerim geldi ve supeeeerr hic defosuda yok yani kucuck ip kacmasi falan varsa bilemem ama ben gormedim o kadar detayli bakmama ragmen kalinligi cok iyi tam mevsimlik ve yumusacik dolap profilinide ekliyorum
Ben de kendimi böyle rahatlatıyorum . Benim kuzenim var kan tutuyor ,bayılıyor. O sezaryen oldu ama olsun . Doğurdu sonuçta onu düşünüp ben de yapabilirim ya diyorum. Bi de her şeyden tiksiniyor. Cins biraz. Bebeğinin altını değiştirdi. Kustuğunda temizledi. Ben onun bunları yapabilmesine bile şaşırdım yani