Chandler öldü geçen deSana da izlerken şey oluyor mu orda gençler ve güzeller ama şuan yaşlılar (hele ki chandler en çok uzuldugum) diyorum ki keşke onlar hep öyle kalsaymis yada ben o dizinin içine girebilseydim agsgag
Ayyy aynıyız en çok üzüldüklerim... dobby de çoook ağlarım, Sirius içimi parçalar adam çok karambole öldü ya (bide çok karizmatik az daha gorseydikBen de Harry nin sonunda ağlıyorum bir de dobby ve sirius ölünce
Ayyy senle tarzımız çok benziyor ben de bayılırımmmmm. Netflix wednesday izledin mi o da favorim bak
Korse taksak daha mı kolay toplanır acaba öyle bir söylem var ya? Hiç de sevmem korse darlanmaya gelemem amaEvet onun kiloyla bir alakası yok benim de göbeğim hemen indi gitti ama o sarkiklik uzun sürdü. Ama bu sefer çok üzülmem en azından geçeceğini biliyorum
Belatrixxxx ama bomba bir karakter çok beğeniyorum oynamasını. Sonu mrs Weasley tarafından bir güzel olduAyyy aynıyız en çok üzüldüklerim... dobby de çoook ağlarım, Sirius içimi parçalar adam çok karambole öldü ya (bide çok karizmatik az daha gorseydik) ikisini de aynı kadının oldurmesii saçını basini yolmak istiyorum bide Harryi daha güçlü görmek isterdim ben sonu hiç tatmin etmedi oda hayal kırıklığı benim için
Yaa benim eşim hiç o çekinenlerden olmadı ne yazık ki sadece hamileliği öğrendikten sonra 4 5 gün kadar yapmadık, dur bı kan falan vereyim demiştim ahshdhd yani ben de açıkçası öyle aşırı aşırı istekli değilim ama isteksiz de sayılmamBenim de göğüslerim küçüktü Şuan bana göre kocamantanıyamıyorum özgüveni gitmesi bence lohusalıkla alakalı ya kesin ben de öyle olurum.
Belli ki herşey değişecekbiz de ilişki yok Şuan zaten kocam istemiyor yasak değil aslında ama çekiniyor bende de zaten enerji yok
Fikir ayrılığı çok yaşamayız diye ümit ediyorum ben çok okuduğum için sen bana anlatırsın diyor. Şuan şöyle olmalı böyle olmalı dediğim herşeye de tamam diyor ama hayat kitap gibi olmuyor malum. Yaşayıp göreceğiz
İzledimm yeni sezon yakında çok beğendimBen de Harry nin sonunda ağlıyorum bir de dobby ve sirius ölünce
Ayyy senle tarzımız çok benziyor ben de bayılırımmmmm. Netflix wednesday izledin mi o da favorim bak
Hahaha ilişki mi hangi ilişki asgagdhaYaaaaayy ben en çok çocuktan sonra ki kocamla ilişkimizi merak ediyorum gerçekten bunu merak ediyorum. Nasıl olacak diye
Witcher son kısmı bitirmedim henüzİzledimm yeni sezon yakında çok beğendimwitcher çok seviyorum ama Henry çıktı diziden bilmiyorum izlemeye devam edebilir miyim çok sinir oldumm outlander benim bugüne kadar izlediğim en iyi dizilerden onu tavsiye ederim...
AhahahhahahahahahaHahaha ilişki mi hangi ilişki asgagdhaçok zor ya çocuğu zar zor uyut pat diye alakasız bian uyansın ayy daha detay vermiycem kocanin etinden sütünden faydalan doğumdan önce adggsga
biz de Diego koycaz adını, herkes şaka yaptığımızı zannediyor :)vallahi son sezon Arya nın Yargı dağıtması efsane güzeldi biz de onu izlerken Arya da güzel isim demiştik yeni evlenmiştik o sene. Oradan kaldı
Yaa benim eşim hiç o çekinenlerden olmadı ne yazık ki sadece hamileliği öğrendikten sonra 4 5 gün kadar yapmadık, dur bı kan falan vereyim demiştim ahshdhd yani ben de açıkçası öyle aşırı aşırı istekli değilim ama isteksiz de sayılmambir de son zamanlarda ilişkiye girmek de doğumu kolaylaştırıyor diyorlar ama 40+2de suni sancıyla doğuran beni hiç etkilemedi 9 ay ara vermemek
Benim eşim de aynıydı sen çok okuyorsun bana anlatırsin derdi hep kiiii öyle de oldu hep anlattım ama saçma bulduğu da çok oldudoktorlar böyle diyor dediğim şeylere hayat her zaman kitaptaki gibi işlemiyor deyip işin içinden çıktığı da çok oluyor artık her dediğini kabullenmiyor özellikle kendi ailesiyle ilgili konularda
Hadiii canımm ciddi misin ayy çok üzüldüm şimdi senden öğrendimChandler öldü geçen deçok üzüldüm
Evet çok huzur vericiydi ortamı kıyafetleri çok severek izlemiştim ama bi yerden sonra sıkıldım çok durağan geldi baya izlemişim zamaninda şimdi vakit bulamıyorum bebe olunxa hiç bakamam herhaldeAnne with an e de öyle benim için mesela çok tatlı
Koyun istediğinizi kime ne yabiz de Diego koycaz adını, herkes şaka yaptığımızı zannediyor :)
Aaaa bilmiyor muydun? Evinde ölü bulundu kuzum geçen deHadiii canımm ciddi misin ayy çok üzüldüm şimdi senden öğrendim
Allah Allah biz neden böyle olmadık yav ajsjjdj kendimizi azgın teke gibi hissettimHahaha ilişki mi hangi ilişki asgagdhaçok zor ya çocuğu zar zor uyut pat diye alakasız bian uyansın ayy daha detay vermiycem kocanin etinden sütünden faydalan doğumdan önce adggsga
Evet ya eski zaman kıyafetlerine bayılıyorum benEvet çok huzur vericiydi ortamı kıyafetleri çok severek izlemiştim ama bi yerden sonra sıkıldım çok durağan geldi baya izlemişim zamaninda şimdi vakit bulamıyorum bebe olunxa hiç bakamam herhalde
Yaşlılık hallerini görmek istemiyorum ya ben çok üzülüyorum sanki onlar izlediğim gibi gerçek ve hala yaşıyorlar gibi geliyor phoebe yi çok seviyorum ben şuan hamile halleri gözümün önüne geliyorSana da izlerken şey oluyor mu orda gençler ve güzeller ama şuan yaşlılar (hele ki chandler en çok uzuldugum) diyorum ki keşke onlar hep öyle kalsaymis yada ben o dizinin içine girebilseydim agsgag
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?