2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Ben de Harry nin sonunda ağlıyorum bir de dobby ve sirius ölünce
Ayyy senle tarzımız çok benziyor ben de bayılırımmmmm. Netflix wednesday izledin mi o da favorim bak
Ayyy aynıyız en çok üzüldüklerim... dobby de çoook ağlarım, Sirius içimi parçalar adam çok karambole öldü ya (bide çok karizmatik az daha gorseydik ) ikisini de aynı kadının oldurmesii saçını basini yolmak istiyorum bide Harryi daha güçlü görmek isterdim ben sonu hiç tatmin etmedi oda hayal kırıklığı benim için

Evet onun kiloyla bir alakası yok benim de göbeğim hemen indi gitti ama o sarkiklik uzun sürdü. Ama bu sefer çok üzülmem en azından geçeceğini biliyorum
Korse taksak daha mı kolay toplanır acaba öyle bir söylem var ya? Hiç de sevmem korse darlanmaya gelemem ama

Reactions: The
Belatrixxxx ama bomba bir karakter çok beğeniyorum oynamasını. Sonu mrs Weasley tarafından bir güzel oldu
Evet Harry daha güçlü olmalı bence de ama bir yanı duygusal olduğu için öyle yapıyorlar

Yaa benim eşim hiç o çekinenlerden olmadı ne yazık ki sadece hamileliği öğrendikten sonra 4 5 gün kadar yapmadık, dur bı kan falan vereyim demiştim ahshdhd yani ben de açıkçası öyle aşırı aşırı istekli değilim ama isteksiz de sayılmam bir de son zamanlarda ilişkiye girmek de doğumu kolaylaştırıyor diyorlar ama 40+2de suni sancıyla doğuran beni hiç etkilemedi 9 ay ara vermemek

Benim eşim de aynıydı sen çok okuyorsun bana anlatırsin derdi hep kiiii öyle de oldu hep anlattım ama saçma bulduğu da çok oldu doktorlar böyle diyor dediğim şeylere hayat her zaman kitaptaki gibi işlemiyor deyip işin içinden çıktığı da çok oluyor artık her dediğini kabullenmiyor özellikle kendi ailesiyle ilgili konularda

Ben de Harry nin sonunda ağlıyorum bir de dobby ve sirius ölünce
Ayyy senle tarzımız çok benziyor ben de bayılırımmmmm. Netflix wednesday izledin mi o da favorim bak
İzledimm yeni sezon yakında çok beğendim witcher çok seviyorum ama Henry çıktı diziden bilmiyorum izlemeye devam edebilir miyim çok sinir oldumm outlander benim bugüne kadar izlediğim en iyi dizilerden onu tavsiye ederim...

Yaaaa ayy ben en çok çocuktan sonra ki kocamla ilişkimizi merak ediyorum gerçekten bunu merak ediyorum. Nasıl olacak diye
Hahaha ilişki mi hangi ilişki asgagdha çok zor ya çocuğu zar zor uyut pat diye alakasız bian uyansın ayy daha detay vermiycem kocanin etinden sütünden faydalan doğumdan önce adggsga

Witcher son kısmı bitirmedim henüz outlander da izliyorum biraz yavaş izliyorum sadece star wars da çok severim

Hahaha ilişki mi hangi ilişki asgagdha çok zor ya çocuğu zar zor uyut pat diye alakasız bian uyansın ayy daha detay vermiycem kocanin etinden sütünden faydalan doğumdan önce adggsga
Ahahahhahahahahaha ya bebek varmış orada garip geliyormuş manyak manyak huylar ya

ooo senin kocayı etkilememiş hamilelik benim ki benle hamile adeta

Yok öyle saçma bulmaz doktor diyor dersem. İkimizde matematikçiyiz bilime kulak veririz ailesini de destekleyeceğini sanmam çünkü kendinin yanlış yetiştiğinin çok farkında inşallah bozulmaz bu durum

Reactions: The
Allah Allah biz neden böyle olmadık yav ajsjjdj kendimizi azgın teke gibi hissettim

Evet çok huzur vericiydi ortamı kıyafetleri çok severek izlemiştim ama bi yerden sonra sıkıldım çok durağan geldi baya izlemişim zamaninda şimdi vakit bulamıyorum bebe olunxa hiç bakamam herhalde
Evet ya eski zaman kıyafetlerine bayılıyorum ben ben çok sevmiştim o diziyi

Sana da izlerken şey oluyor mu orda gençler ve güzeller ama şuan yaşlılar (hele ki chandler en çok uzuldugum) diyorum ki keşke onlar hep öyle kalsaymis yada ben o dizinin içine girebilseydim agsgag
Yaşlılık hallerini görmek istemiyorum ya ben çok üzülüyorum sanki onlar izlediğim gibi gerçek ve hala yaşıyorlar gibi geliyor phoebe yi çok seviyorum ben şuan hamile halleri gözümün önüne geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…