2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Sizin bebiş çok uyuyormuş bence ondan müsaitlik durum çoktu
Aslında çok uyumuyordu da saatleri fena değildi ilk zamanlar sürekli kucaktaydi ama yine de 3 4 aydan sonra uyku düzeni oluşturmaya başlamıştım sizin de aklınızda bulunsun. 8 gibi falan yatiriyordum, tabiki aralarda uyanıyordu ama yine de gece uykusuna o saatlerde geçmiş oluyordu. Hala öyle mesela en geç 9 da uyumuş olur. Çünkü dinlenmek için veya kendimize vakit ayırmak için onların uyuması gerek

Belatrixxxx ama bomba bir karakter çok beğeniyorum oynamasını. Sonu mrs Weasley tarafından bir güzel oldu
Evet Harry daha güçlü olmalı bence de ama bir yanı duygusal olduğu için öyle yapıyorlar
Kadın çok iyi oyuncu ya ciddi ciddi nefret ettirdi kendinden neville'in kulak zarını patlatmis asayla kendini öyle bir kaptırmış ki evet ama azıcık daha aksiyonlu olsaydı voldemortun ölümü bı içimiz sogusaydi

Witcher son kısmı bitirmedim henüz outlander da izliyorum biraz yavaş izliyorum sadece star wars da çok severim
Onların o aşkı beni benden alıyor ya star wars izlemedim kuzum bı onu bide (Vikingler izledim o cok etkilemişti beni paganlik gelenekleri falan) game of thrones merak ediyorum

Ben de böyle bir rutin düşünüyorum her gün aynı rutin. Ama mesela şimdi biz 3 aylık falan olunca memlekete gideceğiz orada benim düzen bozulacak hiç istemiyorum vallahi gitmeyi. Çünkü hem köpek hem bebek çok zor bir yaz olacak eminim

Ayyy bence de acı çeke çeke olaydı ama gelmiş geçmiş en iyi film yaaa en en en favorim

Onların o aşkı beni benden alıyor ya star wars izlemedim kuzum bı onu bide (Vikingler izledim o cok etkilemişti beni paganlik gelenekleri falan) game of thrones merak ediyorum
Aaaa izle kuzum hazır boşken dicem ama senin oğluşun var game of thrones onun yanında izleme Vikingleri izlemedim ben de. Ben KPSS sürecinde çok izlerdim herşeyi izlerdim. Çalışmadığım için gün bitmiyor gibi gelirdi çünkü

Memleket derken canım? Kv evine mi yoksa ayrı eviniz mi var? Malesef evet düzen falan kalmaz başkasının eviyse

Kahve yasak değil kuzum abartmazsak. Ama benim canım hiç istemiyor kokusu çok kötü geliyor. Eşim çok içer. O yüzden biz de her türlü makine vardır. Makine bile kokuyor bana. Bir soğudum yani
Ben Türk kahvesine bayılırım günde bir fincan

Memleket derken canım? Kv evine mi yoksa ayrı eviniz mi var? Malesef evet düzen falan kalmaz başkasının eviyse
Kuzum bir ay kv bir ay annemlerde kalıyoruz. Öğretmen olduğumuz için gidiyoruz. Tatile de gidemeyiz bu sene bebek ve köpekle. Geçen sene de ben kötüydüm yine gidemedik tatile. Ama yakın mesafe yerlere köpeğimizi bırakıp gitmek isterim. (Eşim de onu da bırakmak istemiyor. Hatta az önce bir tane daha park yatak alalım diye köpeğimize alacakmışız )

Eevvvett kızlar tetanoz aşımı oldum geldim 20+4 ten sellaaaamm pazartesi detaylı ultrasonum var zaman çabuk gelsin diye dua ediyorum şey bu arada ben şu son 2 haftadır nerdeyse 4 kilo aldım hiç almamıştım şimdiye kadar 4 kilo alınca son zamanda korktum vallahi

Kız bana kendi diyor bebek başka yerde o başka yerde ben araştırdım doktor videoları izledim diyor bebegin gelisimiyle ilgili video izle desem izlemez ama
Ben de benimkine atıyorum okuduklarımı bak bi şey olmaz diye başlarda bir kere kanamam oldu doktor yasaklamıştı o zaman. Ondan sonra korktu

Anladım canım yerinde olsam sanırım bu sene gitmezdim onları evime davet ederdim sırayla küçük bebekle anne evi dahi olsa bana zor geliyor açıkçası artık

Benim saçım uzun kuzum olmaz mı bana
canım şimdi ben ne desem bilemedim :) kaliteli bir ürün çok hızlı saçı kurutuyor saçlarım omuzlarımın altındayken 5 parmak kadar güzeldi sprey de sıkıyordum ama şimdi tam omuz hizasında pek işe yaramıyor rowenta var bende yeşil olan ondan çok memnumum bence o herkeste olmalı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…