Aslında çok uyumuyordu da saatleri fena değildiSizin bebiş çok uyuyormuş bence ondan müsaitlik durum çoktu
Kadın çok iyi oyuncu ya ciddi ciddi nefret ettirdi kendinden neville'in kulak zarını patlatmis asayla kendini öyle bir kaptırmış kiBelatrixxxx ama bomba bir karakter çok beğeniyorum oynamasını. Sonu mrs Weasley tarafından bir güzel oldu
Evet Harry daha güçlü olmalı bence de ama bir yanı duygusal olduğu için öyle yapıyorlar
En komik sahnelerden biri bence buYaşlılık hallerini görmek istemiyorum ya ben çok üzülüyorum sanki onlar izlediğim gibi gerçek ve hala yaşıyorlar gibi geliyor phoebe yi çok seviyorum ben şuan hamile halleri gözümün önüne geliyor
Onların o aşkı beni benden alıyor yaWitcher son kısmı bitirmedim henüzoutlander da izliyorum biraz yavaş izliyorum sadece star wars da çok severim
Ben de böyle bir rutin düşünüyorum her gün aynı rutin. Ama mesela şimdi biz 3 aylık falan olunca memlekete gideceğiz orada benim düzen bozulacakAslında çok uyumuyordu da saatleri fena değildiilk zamanlar sürekli kucaktaydi ama yine de 3 4 aydan sonra uyku düzeni oluşturmaya başlamıştım sizin de aklınızda bulunsun. 8 gibi falan yatiriyordum, tabiki aralarda uyanıyordu ama yine de gece uykusuna o saatlerde geçmiş oluyordu. Hala öyle mesela en geç 9 da uyumuş olur. Çünkü dinlenmek için veya kendimize vakit ayırmak için onların uyuması gerek
Ayyy bence de acı çeke çeke olaydıKadın çok iyi oyuncu ya ciddi ciddi nefret ettirdi kendinden neville'in kulak zarını patlatmis asayla kendini öyle bir kaptırmış kievet ama azıcık daha aksiyonlu olsaydı voldemortun ölümü bı içimiz sogusaydi
O sırada elinde kahvesiyle ekrana bakan bne:En komik sahnelerden biri bence bu
Aaaa izle kuzum hazır boşken dicem ama senin oğluşun var game of thrones onun yanında izlemeOnların o aşkı beni benden alıyor yastar wars izlemedim kuzum bı onu bide (Vikingler izledim o cok etkilemişti beni paganlik gelenekleri falan) game of thrones merak ediyorum
Memleket derken canım? Kv evine mi yoksa ayrı eviniz mi var? Malesef evet düzen falan kalmaz başkasının eviyseBen de böyle bir rutin düşünüyorum her gün aynı rutin. Ama mesela şimdi biz 3 aylık falan olunca memlekete gideceğiz orada benim düzen bozulacakhiç istemiyorum vallahi gitmeyi. Çünkü hem köpek hem bebek çok zor bir yaz olacak eminim
Kahve yasak değil kuzum abartmazsak. Ama benim canım hiç istemiyor kokusu çok kötü geliyor. Eşim çok içer. O yüzden biz de her türlü makine vardır. Makine bile kokuyor bana. Bir soğudum yaniO sırada elinde kahvesiyle ekrana bakan bne: Eki Görüntüle 3335419
Ben Türk kahvesine bayılırım günde bir fincanKahve yasak değil kuzum abartmazsak. Ama benim canım hiç istemiyor kokusu çok kötü geliyor. Eşim çok içer. O yüzden biz de her türlü makine vardır. Makine bile kokuyor bana. Bir soğudum yani
Kız bana kendi diyor bebek başka yerde o başka yerde ben araştırdım doktor videoları izledim diyorAhahahhahahahahahaya bebek varmış orada garip geliyormuş manyak manyak huylar ya
Kuzum bir ay kv bir ay annemlerde kalıyoruz. Öğretmen olduğumuz için gidiyoruz. Tatile de gidemeyiz bu sene bebek ve köpekle. Geçen sene de ben kötüydüm yine gidemedik tatile. Ama yakın mesafe yerlere köpeğimizi bırakıp gitmek isterim. (Eşim de onu da bırakmak istemiyor. Hatta az önce bir tane daha park yatak alalım diye köpeğimize alacakmışızMemleket derken canım? Kv evine mi yoksa ayrı eviniz mi var? Malesef evet düzen falan kalmaz başkasının eviyse
Ben de benimkine atıyorum okuduklarımı bak bi şey olmaz diyeKız bana kendi diyor bebek başka yerde o başka yerde ben araştırdım doktor videoları izledim diyorbebegin gelisimiyle ilgili video izle desem izlemez ama
Öyle vallahi çok şükür yaGözün aydın canımmm sağlıkla kucağınıza alın insallah atlattin sende çok şükür
Anladım canım yerinde olsam sanırım bu sene gitmezdim onları evime davet ederdim sıraylaKuzum bir ay kv bir ay annemlerde kalıyoruz. Öğretmen olduğumuz için gidiyoruz. Tatile de gidemeyiz bu sene bebek ve köpekle. Geçen sene de ben kötüydüm yine gidemedik tatile. Ama yakın mesafe yerlere köpeğimizi bırakıp gitmek isterim. (Eşim de onu da bırakmak istemiyor. Hatta az önce bir tane daha park yatak alalım diye köpeğimize alacakmışız)
canım şimdi ben ne desem bilemedim :) kaliteli bir ürün çok hızlı saçı kurutuyor saçlarım omuzlarımın altındayken 5 parmak kadar güzeldi sprey de sıkıyordum ama şimdi tam omuz hizasında pek işe yaramıyor rowenta var bende yeşil olan ondan çok memnumum bence o herkeste olmalı :)Benim saçım uzun kuzum olmaz mı bana
AhahahahhaAllah Allah biz neden böyle olmadık yav ajsjjdj kendimizi azgın teke gibi hissettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?