2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Benimkide öyle soldan başka tarafa geçmiyor zaten sola yatınca da tepinmeye baslıyo gecsene diğer tarafa, sağda bi çocuk daha büyürmüs yani. Sıkışıyor diye korkuyorum
Son aylarda da böyle dermiyiz acep

yaa kaç haftasınız peki cinsiyet belli olmadı mı yoksa kesinleşsin mi istiyosunuz
20 haftalığız en son 3 hafta önce gittim doktorların ikiside biraz zorlanarak kız dedi doktorun biri kız olabilir dedi diğeri %95 kız ama sakın alısveris yapma detaylıya kadar içine kaçık pipi de olabilir dedi bekliyoruz.

Bende hep detaylıyı bekledim ondan sonra başladım sipariş etmeye benim için giyim almak kolay zaten fazla alınmıyor
aynen bizimde öyle, dedesine dolap yaptırıcam. Beşiği ve arabayı da dedesi almak istiyor onları detaylıdan sonra alırlae sanırım. Geriye bi tek kıyafet ve nakım ürünleri kalıyor

benimde 15. haftadan beri kıza benzettiler 20. haftamdayım henüz yeni detaylı ultrasonda %100 kız dediler ama benim heralde sabırsızlığımdan 3. ayımda başladım ufaktan almaya

benimde 15. haftadan beri kıza benzettiler 20. haftamdayım henüz yeni detaylı ultrasonda %100 kız dediler ama benim heralde sabırsızlığımdan 3. ayımda başladım ufaktan almaya
benim favorileri bi görsen baya baya sadece kızın giyeceği şeyler mecbur bekliyorum

bende öyle hep elim giderdi kız kıyafetlerine şimdi de acaba ortak renk mi alsam diye kafam karışıyor bazen
%100 dedilerse değişmez daha canım burda herkes biliyor o kadar kız bebiş istedim ki daha yeni hamileyken bile kız kıyafetlerine bakardım detaylıda %100 desinler hiç ortak renklere bile bakmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…