2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Aynen ilk zamanlar en az 7 8 defa bez değişiyor günlük. O bez öyle sızdıracak kadar taşması için saatlerceeee durması lazım ki eminim hiçbirimiz bunu yapmayız
en önemli bez yenidoğan mı peki ben de yeni doğan çok hassas prima premium ya da prima harmonie alayım sonra değişimi deneyim mi diyorum

Yaa işte dediğin gibi her cilt farklı. Mesela ben kendim de ped kullanırken bim inkini falan kullanamam. Benim kendi cildim de çok sıkıntı. Krem, yüz temizleme va Nivea bile kullanamam hani en bilindik markalarda da alerji oluyorum

Bende aynı kotex harici ped kullanamam hemen tahriş oluyor cildim ya da garnier Nivea gibi markaları kullanınca cildim aşırı kötü oluyor cildim çok hassas kesin bebeler de öyle olur o yüzden bez şampuan yağ gibi şeyleri çok sıkıntı oluyor seçmek

Evet işte benim de endişem bu inşallah bana benzemesin cildi yani. Ben çok zorlanıyorum bu konuda

en önemli bez yenidoğan mı peki ben de yeni doğan çok hassas prima premium ya da prima harmonie alayım sonra değişimi deneyim mi diyorum
Ben Prima önermiyorum canım, hem son dönemlerdeki dini hassasiyetimden dolayı hem de doğal bir marka da değil zaten. Sleppy bana gayet yeterli geliyor, doğal da bir ürün. Sleppy ile alerji yaşayan kimse duymadım, çevremde yakın zamanda büyüyen çok yenidoğan oldu ve hepsi sleppy kullanıyorlar. Molfix alerji yaptı ama benim bebeğime mesela.

Ozaman bebişe göre bez almak grek
Ama yılbasından sonra ve seçimden sonra herseye yıne 2 katı zam gelecegını düşünürsek, bn mecbur 2-3 pk prıma bez aldım, aslında alasım var pişik olcagını sanmıyorum primadan ama daha uygun bi bezkemi devam etsem deneyip dıye düşünüyorum

Kızlar
alt açma bezi, gümüş kapak, göğüs pedi, göğüs kalkanı, emzik, biberon, diş kaşıyıcı, lohusa kılodu, pijama tk, göğüsucu kremi,
Ateşölçer, burun aspritörü, tırnak makası...
Bunları zam gelmeden almanızı öneririm

Kızlar uyku gurusu , tulumu alan var mı , ben bir tane alıp demek istiyorum ama , owli marka mı alsam öneriniz var mı

Alacaklar asla bitmiyor

Çok haklısın almak isteyisimizin sebebi hep daha pahalanacak alalım kenarda dursun mantığı malesef..bence herkes kendi bütçesine göre bu zamanda hesap kitap yapıyor inş bu durum da düzelir diyelim.
Bez konusunda böyle yapmak zorundayız sanırım canım deneyip ogrencez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…