2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
aynen bizimde öyle, dedesine dolap yaptırıcam. Beşiği ve arabayı da dedesi almak istiyor onları detaylıdan sonra alırlae sanırım. Geriye bi tek kıyafet ve nakım ürünleri kalıyor
Bizdede mobilya Bebek arabası giyimler dedeler her iki taraftan ediyorlar ama giyimi onları beklemicem ben almaya başlıcam onlarda alarken zaten beni alıcaklar seçmek için bende daha büyük aylar için bakarım..şimdi giyime kadar çok alınacak var

%100 dedilerse değişmez daha canım burda herkes biliyor o kadar kız bebiş istedim ki daha yeni hamileyken bile kız kıyafetlerine bakardım detaylıda %100 desinler hiç ortak renklere bile bakmam
Yakınımda tanıdığım biri böyle birşey yaşadığı için travma oldu heralde dığuma kadar gittiği bütün doktorlar kız dedi doğurunca sürpriz oldu meğerse erkekmiş aldıkları bütün kıyafetler hastane çıkışı felan pespembe heralde senin içine kaçık pipi dediğin doğumda çıkmış

Son düzenleme:
Hala kızımın sadece patiği var Daha bir zıbın bike almadım
benim oğluşun mobilyası hazır bi de teyzesinin ayırdıkları benim de hiç elim gitmedi bir şeyler almaya korkudan zor başladı bi de hamileliğim enfeksiyonlar vs hiç alıştıramadım kendimi ama bizim tosun maşallah önden önden gidiyor şimdi yetişemezsem eksiği kalırsa diye korkuyorum

yok canım o ölçümler haftasına göre beebişin gelişimi biraz önde demek. Önden gidiyor dye bebiş erken gelmez. Yetiştiririsin inşallah

Reactions: The
benimde öevremde yaşayan 3 kişi var tam ama üçününde erkek demisler kız oldu kız deyip erkek olması daha düşik ihtimal bence.

zaten alınıyor jer türlü kıyafet. Ben cok fazla almıycam mevlidde okutacağım için, hediye çok gelir cünkü

Kızlar karnınız titreşiyor mu hiç? Benim sürekli oluyordu meğer bebiş hıçkırıyormuş
Hıçkırma nasıl onu ben anlayamıyorum ya ya da tanımlayamıyorum titremek derken nasıl yani bilmiyorum benim vuruyor dalgalanıyor balık gibi oluyor geriniyor ama hıçkırma hangisi acaba

Aaaa nasıl bi şey? Bazen garip bi şeyler hissediyorum ama ne anlamıyorum diyorum napıyo bu
ya öyle normal hareketkeri dışında karnım titriyor bu olsa mutlaka anlarsınız ne demek istediğimi. Saniyelik titriyo geçiuo
Hıçkırma nasıl onu ben anlayamıyorum ya ya da tanımlayamıyorum titremek derken nasıl yani bilmiyorum benim vuruyor dalgalanıyor balık gibi oluyor geriniyor ama hıçkırma hangisi acaba
Yok kız böylr baya baya titreşme Karnım titriyor resmen

ya öyle normal hareketkeri dışında karnım titriyor bu olsa mutlaka anlarsınız ne demek istediğimi. Saniyelik titriyo geçiuo

Yok kız böylr baya baya titreşme Karnım titriyor resmen
Aslında hıçkırık bu tarif ettiklerine pek benzemiyor gibi canım, hıçkırık da aynı tekme gibi karın pıt pıt atıyor ama düzenli ve ritmik şekilde ve genelde birkaç dk sürüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…