Pıt pıt ve dalgalanma şeklinde ya,hickirik bende olmadı ya da anlamadım ama oğluşum meyveye bayılıyor kesin sonrasında illa bı tiklatiyor teşekkür eder gibi
Aslında hıçkırık bu tarif ettiklerine pek benzemiyor gibi canım, hıçkırık da aynı tekme gibi karın pıt pıt atıyor ama düzenli ve ritmik şekilde ve genelde birkaç dk sürüyor.
Pıt pıt ve dalgalanma şeklinde ya,hickirik bende olmadı ya da anlamadım ama oğluşum meyveye bayılıyor kesin sonrasında illa bı tiklatiyor teşekkür eder gibi
iyi geceler hanimlar , hafta 19 ama benim anlamadigim acaba benim gibi aksama dogru karni catlicak gibi gerginlesen sertlesen var miii sabahki haliyle alakasi yok ve cok gerginnn oluyor
iyi geceler hanimlar , hafta 19 ama benim anlamadigim acaba benim gibi aksama dogru karni catlicak gibi gerginlesen sertlesen var miii sabahki haliyle alakasi yok ve cok gerginnn oluyor
Tarif ettiğin şeyi hıçkırıga benzetemedim canım bilmiyorum ki :) bu bebegimde henüz yaşamadım ama öncekinde fazlasıyla aşina olduğum bir durum. Öyle hissedilebilir şekilde olması da genelde 30lu haftalarda oluyor sanırım, internette de öyle okumuştum 8.9. ayları buluyor genelde diye :)
Cnm arkadasin dediği gibi hıçkırık daha farklı ama bence ileri ki haftalarda daha çok oluyor ilk hamileligimden hatrladgim kadar ayrı edilebiliyordm bu hamileligimde daha öyle hıçkırık hissetmedim aynı kendimizde olan şey gbi bebek de 2 3 dk sürüyor ve düzenli olarak hıçkırık sırasında pıt pıt bebek oynuyor