2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
öyleyse bu başka bi şey saniyelik titreşiyor cünkü

sağ ol canım hıçkırık değilmiş de neymiş merak ettim iyice hiç kimse de yaşamadı sanırım

Kızlar haftada 2-3 gün nar yiyorum çok canım istiyor bebekte cilt lekesi yapar falan diyorlar. Böyle bir şey yok dimi yaaa .
Yok kuzum oğlum da her Allah'ın gunu nar yedim bir tane leke yok ama ciğer yemistim bir kere (yasak olduğunu bilmeden aman yemeyin) onda leke oldu göbeğime elimi vurdum oğlumun gobeginde tam orda leke var

Kızlar gece hiç uyuyamadım göğüs uclarim öyle agriyorki perisan oldum galiba benim süt erken olusuyor 2 sene oldu tabi emzirmeyi birakali kizim 3 yasinda perisan oldum
Süt hepimizde oluşmaya başladı artık kuzum hatta bazen şeffaf akıntı seklinde göğüs uçlarının ıslandığını yada sutyenine aktığını görebilirsin

Süt hepimizde oluşmaya başladı artık kuzum hatta bazen şeffaf akıntı seklinde göğüs uçlarının ıslandığını yada sutyenine aktığını görebilirsin
Akıntıyı görmüstümde agrimamisti hic ya bukadar resmen bebek emmiste yara olmus gibi sızım sızım sızlıyor canım

Aslında çok güzel bişey kuzum sezaryen olacak senin diye hatırlıyorum sütün hemen gelecek Allah'ın izniyle
Ay evet insallah ilk dogumda gelmemisti neler cekmistim eve gelince ancak gelmeye baslamisti insallah dedigin gibi hemen gelir kuzum

Aslında çok güzel bişey kuzum sezaryen olacak senin diye hatırlıyorum sütün hemen gelecek Allah'ın izniyle
Ay benim göğüslerimde zerre büyüme de yok acı da yok. Sütüm oluşmuyor mu yoksa ya ben lierac sürüyorum tüm göğsüme , ucu da dahil..o falan kötü etkilemez dimii süt oluşumunu

Yaaa bende aslanım ama hamileyken aslan olmak çok çok çoookkk zormuşşşş bu arada ciğer 1 kerecik yedim ama dokunmadım bir tarafıma
Bende bütün özellikleri o kadar torpulendi ki kuzum saldım baya yani beni etkilemiyor kuzum ciğeri daha doğrusu sakatatlari tüketmemek gerekliymiş içerisinde yüksek miktarda a vitamini varmış oda bebeğin genetiğini etkileyebilirmis tabiki bence sürekli tüketimden bahsediyorlar maydanoz falan gibidir büyük ihtimalle

Ay benim göğüslerimde zerre büyüme de yok acı da yok. Sütüm oluşmuyor mu yoksa ya ben lierac sürüyorum tüm göğsüme , ucu da dahil..o falan kötü etkilemez dimii süt oluşumunu
Yok cnm bende lierac hep sürüyorum ama kişiden kişiye değişiyor göğüs büyümesi fln süt oluşumunun onla alakası yok iyi düşün iyi olsun

Kuzum hepimizde (haftanın verdigi gelişim belirtileri gibi düşün) oluşuyor, illa süt sızacak yada göğüs buyuyecek diye biseyde yok kişiden kişiye değişir ama oluşuyor merak etme doulam göğüse krem yağ vs. sürülmesine son ayda izin veriyor ama sebebi memeye dokunmamak kasılmaları tetiklermis özellikle göğüs ucu ile oynamayin göğüslerinizi ovmayin eslerinize de söyleyin ellemesinler dedi

Aslında hıçkırık bu tarif ettiklerine pek benzemiyor gibi canım, hıçkırık da aynı tekme gibi karın pıt pıt atıyor ama düzenli ve ritmik şekilde ve genelde birkaç dk sürüyor.
Bende böyle 2-3 dk lık düzenli hafif pıt pıtlar oluyor tekme harici onlar mı acaba hıçkırık

Reactions: The
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…