Detaylıda doktor göstermiştir. Plasentayı besleyen damar bizim sağımızda. Bu yüzden doktor bana sağ tarafa uzun süre yatma beslenmeyi engellemesin dedi. Sola yatmak gerekiyor.
Tarif ettiğin şeyi hıçkırıga benzetemedim canım bilmiyorum ki :) bu bebegimde henüz yaşamadım ama öncekinde fazlasıyla aşina olduğum bir durum. Öyle hissedilebilir şekilde olması da genelde 30lu haftalarda oluyor sanırım, internette de öyle okumuştum 8.9. ayları buluyor genelde diye :)
Cnm arkadasin dediği gibi hıçkırık daha farklı ama bence ileri ki haftalarda daha çok oluyor ilk hamileligimden hatrladgim kadar ayrı edilebiliyordm bu hamileligimde daha öyle hıçkırık hissetmedim aynı kendimizde olan şey gbi bebek de 2 3 dk sürüyor ve düzenli olarak hıçkırık sırasında pıt pıt bebek oynuyor
Yok kuzum oğlum da her Allah'ın gunu nar yedim bir tane leke yok ama ciğer yemistim bir kere (yasak olduğunu bilmeden aman yemeyin) onda leke oldu göbeğime elimi vurdum oğlumun gobeginde tam orda leke var
Kızlar gece hiç uyuyamadım göğüs uclarim öyle agriyorki perisan oldum galiba benim süt erken olusuyor 2 sene oldu tabi emzirmeyi birakali kizim 3 yasinda perisan oldum
Kızlar gece hiç uyuyamadım göğüs uclarim öyle agriyorki perisan oldum galiba benim süt erken olusuyor 2 sene oldu tabi emzirmeyi birakali kizim 3 yasinda perisan oldum
Ay benim göğüslerimde zerre büyüme de yok acı da yok. Sütüm oluşmuyor mu yoksa ya ben lierac sürüyorum tüm göğsüme , ucu da dahil..o falan kötü etkilemez dimii süt oluşumunu
Detaylıda doktor göstermiştir. Plasentayı besleyen damar bizim sağımızda. Bu yüzden doktor bana sağ tarafa uzun süre yatma beslenmeyi engellemesin dedi. Sola yatmak gerekiyor.
Bende bütün özellikleri o kadar torpulendi ki kuzum saldım baya yani beni etkilemiyor kuzum ciğeri daha doğrusu sakatatlari tüketmemek gerekliymiş içerisinde yüksek miktarda a vitamini varmış oda bebeğin genetiğini etkileyebilirmis tabiki bence sürekli tüketimden bahsediyorlar maydanoz falan gibidir büyük ihtimalle
Ay benim göğüslerimde zerre büyüme de yok acı da yok. Sütüm oluşmuyor mu yoksa ya ben lierac sürüyorum tüm göğsüme , ucu da dahil..o falan kötü etkilemez dimii süt oluşumunu
Kuzum hepimizde (haftanın verdigi gelişim belirtileri gibi düşün) oluşuyor, illa süt sızacak yada göğüs buyuyecek diye biseyde yok kişiden kişiye değişir ama oluşuyor merak etme doulam göğüse krem yağ vs. sürülmesine son ayda izin veriyor ama sebebi memeye dokunmamak kasılmaları tetiklermis özellikle göğüs ucu ile oynamayin göğüslerinizi ovmayin eslerinize de söyleyin ellemesinler dedi
Aslında hıçkırık bu tarif ettiklerine pek benzemiyor gibi canım, hıçkırık da aynı tekme gibi karın pıt pıt atıyor ama düzenli ve ritmik şekilde ve genelde birkaç dk sürüyor.