2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kızın varsa masraf bitmez zaten pahalıymış kuzum bir de o baktım da

Ayy orda ayrı bi güzel olur. Soğan salatasıylaa off off
Aynen öyleeeee ama ben hamile kaldım kalalı soğan yemiyorum salata da. Midem çok kötü oluyor. Sevdiğim şeyleri bıraktım diyebilirim korkudan. Mesela dün akşam canım hep bi şeyler istedi ama yemedim midem kötü olacak korkusundan

Ben maşallah etkilenmedim hala devam ama ben de gaz yapmasın , midemi rahatsız etmesin çok kilo almıyım diye tutuyorum kendimi. Az kaldı sabredelim . Artık hastane odasına söyleriz

Ben maşallah etkilenmedim hala devam ama ben de gaz yapmasın , midemi rahatsız etmesin çok kilo almıyım diye tutuyorum kendimi. Az kaldı sabredelim . Artık hastane odasına söyleriz
Ahahaahahah çok mantıklıymış vallahi Doğumdan çıkıp ciğer yememiz yok mu

Ooo çok severim ama eşim hiç sevmez
Ben keşkek yapcam kuzum biliyor musun bilmiyorum belki adı başkadır sizin oralarda buğdaydan yapılıyor. Tavuklu yapcam. Düdüklüye atcam oldu bitti kolay yemek
Eşim bayılır bir samsunlu olarak ben hayatımda hiç yapmadım ama kayınvalidem düğün bayram yapar kız nasıl kolay yemek saatlerce dövüyor onu kv

Tetanoz aşısında aç veya farkediyor mu kızlar bide randevusuz direk gidip olunuyor mu aşı ? Bilgilendirebilirmisiniz aşı olanlar

Eşim bayılır bir samsunlu olarak ben hayatımda hiç yapmadım ama kayınvalidem düğün bayram yapar kız nasıl kolay yemek saatlerce dövüyor onu kv
Ayyyy ne kadar Samsunlu var çok mutlu oldum Samsun’a aşık biri olarak

Kız dövmüyorum. Düdüklüde fazla pişiriyorum sadece. Suyunu böyle çeke çeke. Sonra üzerine yağ oldu bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…