Kuzum benim evde bi tane 2 sene önce aldığım alından ölçer vardı. Ben o nexus markasından istiyordum. Alindan olanı bebeklerde pek onermiyorlar diye ama şimdilik onu askıya aldım. İnşallah hemen lazımda olmaz. Masraflar çok oldu bu ara malum bende 2 de kız var. Bide onların kışlık alışverişi oluyor
Kızlar tatanoz aşımı oldum ilk yapıldığında biraz ağırdı şimdi pek bişey yok.hemsire çok kilo aldin dedi üç ay kilo hiç almamistim ama iki ayda 7 kilo aldim
Aynen öyleeeee ama ben hamile kaldım kalalı soğan yemiyorum salata da. Midem çok kötü oluyor. Sevdiğim şeyleri bıraktım diyebilirim korkudan. Mesela dün akşam canım hep bi şeyler istedi ama yemedim midem kötü olacak korkusundan
Aynen öyleeeee ama ben hamile kaldım kalalı soğan yemiyorum salata da. Midem çok kötü oluyor. Sevdiğim şeyleri bıraktım diyebilirim korkudan. Mesela dün akşam canım hep bi şeyler istedi ama yemedim midem kötü olacak korkusundan
Ben maşallah etkilenmedim hala devam ama ben de gaz yapmasın , midemi rahatsız etmesin çok kilo almıyım diye tutuyorum kendimi. Az kaldı sabredelim . Artık hastane odasına söyleriz
Ben maşallah etkilenmedim hala devam ama ben de gaz yapmasın , midemi rahatsız etmesin çok kilo almıyım diye tutuyorum kendimi. Az kaldı sabredelim . Artık hastane odasına söyleriz
Ooo çok severim ama eşim hiç sevmez
Ben keşkek yapcam kuzum biliyor musun bilmiyorum belki adı başkadır sizin oralarda buğdaydan yapılıyor. Tavuklu yapcam. Düdüklüye atcam oldu bitti kolay yemek