2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Aynen ben bide cekmeceli olandan alicam coraplari agiz mendilleri icin falan guzel olur
Mantıklı kuzum. Ben yatağın yanına şöyle minnak çekmeceli dolap tipi bi şey istiyorum askında. Genelde herkes instagramda ikea nın tekerlekli şeyini kullanıyor. Çok güzel ama pahalı bence ya

canım sonlandırmayı düşünmüyorsan bence yaptırmanın anlamı yok ensesi burnu da söylemediğine göre sorun yok bence hissettiğim ve okuduklarıma göre birşey yoktur ama mesleki sorumluluk almamak için uyarı yapmıştır geçmiş olsun kapanır inşallah benim de kalbinde delik var ama kapanır dediler

Ooo çok severim ama eşim hiç sevmez
Ben keşkek yapcam kuzum biliyor musun bilmiyorum belki adı başkadır sizin oralarda buğdaydan yapılıyor. Tavuklu yapcam. Düdüklüye atcam oldu bitti kolay yemek
ya benim düdüklüm yok ( almam artık şart oldu şu elektrikli olanlardan mı alsam acaba diyorum almışken baya uygunlaştı fiyatları nerdeyse normal düdüklü ile aynı

ya benim düdüklüm yok ( almam artık şart oldu şu elektrikli olanlardan mı alsam acaba diyorum almışken baya uygunlaştı fiyatları nerdeyse normal düdüklü ile aynı
Hangisi ki dediğin kuzum? Bence al bir düdüklü çünkü çocukla rahatlık olur senin için

Ooo çok severim ama eşim hiç sevmez
Ben keşkek yapcam kuzum biliyor musun bilmiyorum belki adı başkadır sizin oralarda buğdaydan yapılıyor. Tavuklu yapcam. Düdüklüye atcam oldu bitti kolay yemek
Keşkek benim yaşadığım yer Muğla da geleneksel yemektir , düğünlerin restaurantların olmazsa olmazı ya etli , ya tavuklusu , ama sorsan ben hiç kendim yapmadım

Karadeniz’de de var kızzz biz de
Ay öyleymiş bilmiyordum:) bende egeliyim bayılırım keşkek yemeğine .Ama bol tavuk sulu olcak

sağolsun eşim gıkını çıkartmaz yemezse de kendisi yapar
Oh çok şanslısın

Ayiiii afiyet olsun kuzum. Aklıma soktun bak bende yapayım şu birkaç gün içinde

Karadeniz'de de çok yapılıyor cnm ama egede de var eşim egeli ben karadneizli
Bende Egeliyim bayılırım keşkek yemeğine . Ama Karadeniz’de olduğunu bilmiyordum

Yap yap kuzum eline sağlık ben de tavuklu severim, etli sevmiyorum. Zaten şu hamilelikte etten iyice soğudum ben

Kuzum sen ateş ölçer aldın mı
Kuzum benim evde bi tane 2 sene önce aldığım alından ölçer vardı. Ben o nexus markasından istiyordum. Alindan olanı bebeklerde pek onermiyorlar diye ama şimdilik onu askıya aldım. İnşallah hemen lazımda olmaz. Masraflar çok oldu bu ara malum bende 2 de kız var. Bide onların kışlık alışverişi oluyor

Beni de yok inanır mısın ya sağolsun hep annem düdüklüde pişirir buzlukluk yapar bana ama artık bana da doğumdan sonra almak şart gibi geliyor senin dediğin gibi elektrikli model istiyorum iş arkadaşım aldı Arçelik’ten elektrikli düdüklü çok memnun reçel yoğurt keşkek her şeyi yapıyor çok da memnun bende Arçelik almak istiyorum inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…