Mantıklı kuzum. Ben yatağın yanına şöyle minnak çekmeceli dolap tipi bi şey istiyorum askında. Genelde herkes instagramda ikea nın tekerlekli şeyini kullanıyor. Çok güzel ama pahalı bence yaAynen ben bide cekmeceli olandan alicam coraplari agiz mendilleri icin falan guzel olur
canım sonlandırmayı düşünmüyorsan bence yaptırmanın anlamı yok ensesi burnu da söylemediğine göre sorun yok bence hissettiğim ve okuduklarıma göre birşey yoktur ama mesleki sorumluluk almamak için uyarı yapmıştır geçmiş olsun kapanır inşallahSelam kızlar, detaylidan çıktım, kalp kapakciginda bir kaçak var dedi ama çok küçük kapanabilir dedi, yine de kitaba dayalı olarak demem gerek ki down riskine karşı amniyosentez öneriyorum dedi, ne yapmalıyım başına gelen var mı
ya benim düdüklüm yokOoo çok severim ama eşim hiç sevmez
Ben keşkek yapcam kuzum biliyor musun bilmiyorum belki adı başkadır sizin oralardabuğdaydan yapılıyor. Tavuklu yapcam. Düdüklüye atcam oldu bitti kolay yemek
Hangisi ki dediğin kuzum? Bence al bir düdüklü çünkü çocukla rahatlık olur senin içinya benim düdüklüm yok( almam artık şart oldu şu elektrikli olanlardan mı alsam acaba diyorum almışken baya uygunlaştı fiyatları nerdeyse normal düdüklü ile aynı
Keşkek benim yaşadığım yer Muğla da geleneksel yemektir , düğünlerin restaurantların olmazsa olmazı ya etli , ya tavuklusu , ama sorsan ben hiç kendim yapmadımOoo çok severim ama eşim hiç sevmez
Ben keşkek yapcam kuzum biliyor musun bilmiyorum belki adı başkadır sizin oralardabuğdaydan yapılıyor. Tavuklu yapcam. Düdüklüye atcam oldu bitti kolay yemek
Yaaa kolay aslında kızlar vallahi ben yapıyorsam herkes yaparKeşkek benim yaşadığım yer Muğla da geleneksel yemektir , düğünlerin restaurantlarına olmazsa olmazı ya etli , ya tavuklusu , ama sorsan ben hiç kendim yapmadım
Malesef evin işi hiç bitmiyor cnku illa kendimize iş buluyoruZAy kızlaaaar bugün dinleneyim diye işe gitmedim ama asla da dinlenemiyorum. Buzdolabını falan temizledim . Tamamen mutfak düzenine odaklandım . Niye evde kalıp adam akıllı dinlenmeyi bile yapamıyorum ya
Karadeniz'de de çok yapılıyor cnm ama egede de var eşim egeli ben karadneizliYaaa bilmem mi çok da severim ama kendim hiç yapmadımmm . Ee onu dövmesi oluyor bi de onu nasıl yapıyorsunkız o genelde Ege’de falan oluyor sen nerelisin ki
Bende 6 kilo almışım 20+4 oldum bugünKızlar tatanoz aşımı oldum ilk yapıldığında biraz ağırdı şimdi pek bişey yok.hemsire çok kilo aldin dedi üç ay kilo hiç almamistim ama iki ayda 7 kilo aldim
biraz bakındım internette bazısı gazdan demiş birinin doktoru kalsiyum eksikliği demiş diğerinin doktoru rahimde bağlar geriliyor demiş yani hep varsayımlar üstünden bişeyler demişler.neden oluypr acaba
Evet bende gördüm gidip alicam inşallahKızlar haftaya cuma bime dolap içi organizerler geliyo ihtiyaci olan kapsin fiyatlar guzel
Kuzum sen ateş ölçer aldın mıEvet bende gördüm gidip alicam inşallah
Ay öyleymiş bilmiyordum:) bende egeliyim bayılırım keşkek yemeğine .Ama bol tavuk sulu olcakKaradeniz’de de var kızzz biz de
Oh çok şanslısınsağolsun eşim gıkını çıkartmaz yemezse de kendisi yapar
Ayiiii afiyet olsun kuzum. Aklıma soktun bak bende yapayım şu birkaç gün içindeKaradenizliyim kuzumbiz de düğünlerde bayramlarda çok yapılır ama bence her yörede var Hataylı arkadaşımda da vardı adı başkaydı. Ben dövmeden yapıyorum kuzum düdüklüye tavukla beraber atıyorum uzun süre pişiriyorum o zaten özlü oluyor. Ezmiyorum yani ben öyle tane tane oluyor mis gibi
Bende Egeliyim bayılırım keşkek yemeğine . Ama Karadeniz’de olduğunu bilmiyordumKaradeniz'de de çok yapılıyor cnm ama egede de var eşim egeli ben karadneizli
Bende antalyadayım buralarda da çok yapılır canım. Özellikle düğünlerde mevlutlerde falan. Ama ben sevmiyorumYaaa bilmem mi çok da severim ama kendim hiç yapmadımmm . Ee onu dövmesi oluyor bi de onu nasıl yapıyorsunkız o genelde Ege’de falan oluyor sen nerelisin ki
Yap yap kuzum eline sağlıkAy öyleymiş bilmiyordum:) bende egeliyim bayılırım keşkek yemeğine .Ama bol tavuk sulu olcak
Oh çok şanslısın
Ayiiii afiyet olsun kuzum. Aklıma soktun bak bende yapayım şu birkaç gün içinde
Bende Egeliyim bayılırım keşkek yemeğine . Ama Karadeniz’de olduğunu bilmiyordum
Samsun kuzum senSen nerelisin kuzum
Kuzum benim evde bi tane 2 sene önce aldığım alından ölçer vardı. Ben o nexus markasından istiyordum. Alindan olanı bebeklerde pek onermiyorlar diye ama şimdilik onu askıya aldım. İnşallah hemen lazımda olmaz. Masraflar çok oldu bu ara malum bende 2 de kız var. Bide onların kışlık alışverişi oluyorKuzum sen ateş ölçer aldın mı
Beni de yok inanır mısın ya sağolsun hep annem düdüklüde pişirir buzlukluk yapar bana ama artık bana da doğumdan sonra almak şart gibi geliyor senin dediğin gibi elektrikli model istiyorum iş arkadaşım aldı Arçelik’ten elektrikli düdüklü çok memnun reçel yoğurt keşkek her şeyi yapıyor çok da memnun bende Arçelik almak istiyorum inşallahya benim düdüklüm yok( almam artık şart oldu şu elektrikli olanlardan mı alsam acaba diyorum almışken baya uygunlaştı fiyatları nerdeyse normal düdüklü ile aynı
Ben de doktoruma özellikle sordum çok canım istemişti. Hayır sakınnn dediYaaa ben de istiyorum ciğer yemek. Ama korkudan yiyemiyorumniye yasak ki ciğer ? Hem kan yapar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?