- 30 Eylül 2022
- 2.572
- 3.453
- 63
Evden çıktıktan sonra vefat etti anaannesi ben yaşarken görsün istemiştim son kez ama kv de en büyük suç onların acıları var ben onlara destek olmalıyım diyeceğine yanımdaki kocamı aldı o yüzden kocam benim çektiğim hiçbir zorluğu bilmez ben de çok ağladım ama Allah büyük artık akıllandm asla taviz vermeyeceğim keşke en başından uzak olsaydım sen de üzülme gelmesinler valla hiç gerek yok sana eşin yeter yemegide dışardan yiyin gerekirseKeşki öyle yapmasaydı kuzum benim eşim yanımda olmasa zor günümde ben çoktan çıkıb gitmiştim bir tane bile tanıdığım yok her şeyimi koydum geldim..bunu hep kendisinede söylüyorum bizim evin içinde neler oluyor bunu kv kp görümce kimse bilmez kürtaj oldum geldim 1 ayda 2 defa adet oldum ve kalkıncada su gibi kanamam geliyordu doktor dedi uzanıcak yemeklerimizi dışardan yedik kv hiç demedi yardıma ihtiyacın varmı nefesim kesilene kadar ağlıyordum..ondan şimdi kimse bu çocuk işine karışamaz hayatda izin vermem o günleri unutmadım
Aynen en başından uzak olmak lazım..ben uzak kaldım hiç peşman diğilim öyle olunca daha çok saygın oluyor her şeye karışmıyor..Yok şimdi annem yanımda babamı mecbur tek koymuş gelmiş dışardan bir yere kadar yiyersin hele gebeyken hiç olmuyor..sağ salim bebişlerimize kavuşak zor günlerimizi unutak onları görünceEvden çıktıktan sonra vefat etti anaannesi ben yaşarken görsün istemiştim son kez ama kv de en büyük suç onların acıları var ben onlara destek olmalıyım diyeceğine yanımdaki kocamı aldı o yüzden kocam benim çektiğim hiçbir zorluğu bilmez ben de çok ağladım ama Allah büyük artık akıllandm asla taviz vermeyeceğim keşke en başından uzak olsaydım sen de üzülme gelmesinler valla hiç gerek yok sana eşin yeter yemegide dışardan yiyin gerekirse
İnşallah gülüm inşallah sağlıkla gelsinde bebeklerimiz ben o günleri burnumdan getirmesinler diye elimden geleni yapacağım inşallahAynen en başından uzak olmak lazım..ben uzak kaldım hiç peşman diğilim öyle olunca daha çok saygın oluyor her şeye karışmıyor..Yok şimdi annem yanımda babamı mecbur tek koymuş gelmiş dışardan bir yere kadar yiyersin hele gebeyken hiç olmuyor..sağ salim bebişlerimize kavuşak zor günlerimizi unutak onları görünce
Amin.Anne çocuğu için her şey yapar biz güçlüyüz unutmaİnşallah gülüm inşallah sağlıkla gelsinde bebeklerimiz ben o günleri burnumdan getirmesinler diye elimden geleni yapacağım inşallah
Tamam kuzum oraya da bakayımKuzum lc waikiki de cok guzel bebek panduflari var orayada bak ben 2 tane aldim yarin gelecek bakalim
Tam 20 gün önce boğaz enfeksiyonu ile gittim doktora antibiyotik verdi parol verdi ateşim çıkarsa diye. Geçti ama bugün sabahtan beri boğazım yanıyor yine grip gibi bişi olucam belli. Bu nedir böle ya ayda bir hasta mı olucazOf boğazlarım şişti ne iyi gelir ya hamilelikte ne uygulanabilir gecen gün sağ tarafım ağrıyordu geçmişti şimdi sol başladı
merhaba, benim de birkaç gündür uyandığımda özellikle işaret parmağımda hareket kaybı oluyor. elimi yumruk yapamıyorum veya tam geremiyorum. gün içinde zaman zaman his kaybı yaşıyorum. Bu hafta kontrolüm var, gittiğimde soracağım. Hamilelikte karpal tünel sendromu çok yaşanan bir şeymiş, belirtiler de benziyor okuduğum kadarıyla o yüzden aşırı endişelenmedim ben ama yazarım buraya da.Kızlar selam .. iki haftadır parmaklarımda bir gariplik var .. hamilelikten mi bilmiyorum ama sabahları daha belirgin oluyor . Parmaklarımın eklem yerlerinde sıkıntı var sanki kireçlenmiş gibi böyle kapatıp açarken takılıyor ağrıyor da çok garip . Yaşayan ya da etrafından duyan var mı endişelenmeye başladım
Aaaa bu ne ki nasıl oluyor?Kızlar banyo yıkama yatağı babyjem in bir arkadaşımda gördüm tek başına bile bebeği yıkayabiliyor bebek küveti ya da yetişkin banyosu içinde , bende bugün e bebekten aldım %20 indirim vardı banyo ürünlerinde bugün son günüymüş
Çok geçmiş olsun . sıcak suyun içine bolca bal koyup yine bolca limon sıkın . Ilık ılık için. Bana çok iyi geliyor tadı da çok hoş, umarım size de şifa olurOf boğazlarım şişti ne iyi gelir ya hamilelikte ne uygulanabilir gecen gün sağ tarafım ağrıyordu geçmişti şimdi sol başladı
Şu mesaja imzamı atarım. Kızlar şimdi böyle konuşuyoruz ama emin olun doğduktan sonra nefes almak isteyebiliyor insan. Mesela eşimle bir sinemaya gitmeyi bile çok özledim. En yakın zamanda anneme bırakıp gidecegim. Kapıları kapatmayınCanım seni anlıyorum ben de aynı şeyleri yaşadım ama bırakmak konusunda bu kadar katı olma çok pişman olursun, hatta dün bunla ilgili bir şey okudum altına imzamı atarım buraya da atayım. Hiç kimseye bırakılmamış, anneye yapışık çocuk öyle zor ki nefes almak isteyeceğin zamanlar olacak, bir kere tek gideyim ya diye özlediğin yerler olacak ama yapamayacaksın. İlk sene batmıyor, ikinci sene batmıyor ama üçten sonra çekilmez olabiliyor bu durum. Kayınvalideler, anneler evet kendi bildiğini okuyor bazen ama merak etme tadına baksın diye verdiği şey çocuğuna bi şey yapmaz ama kimseye bırakılmamış yanından ayırmadığın çocuk çok şey yapar sana. Anne sütü ya da mama içtiği dönemler kolay zaten ek gıda zamanında da bi yere mi gideceksin mesela, öğünlerini hazırlarsın hatta sağlıklı atıştırmalıklarını, ara öğününü bile koyarsın bunlar yenecek diye zaten onları yedirirken başka şeye gerek kalmaz, çıkar bi nefes alırsın.
Uygun şartlarda neden olmasınŞu mesaja imzamı atarım. Kızlar şimdi böyle konuşuyoruz ama emin olun doğduktan sonra nefes almak isteyebiliyor insan. Mesela eşimle bir sinemaya gitmeyi bile çok özledim. En yakın zamanda anneme bırakıp gidecegim. Kapıları kapatmayın
Teşekkür ederim deneyeyimÇok geçmiş olsun . sıcak suyun içine bolca bal koyup yine bolca limon sıkın . Ilık ılık için. Bana çok iyi geliyor tadı da çok hoş, umarım size de şifa olur
Yakın bir arkadaşım var. Bebeğim doğunca asla ama asla kayınvalideme bırakmam diyordu . Şimdi bebişi 7 aylık.. eşiyle dışarı çıkacağı zaman nolur kv’m sorun çıkarmasın da kızımı bırakayım biraz gezelim diye dua ediyorŞu mesaja imzamı atarım. Kızlar şimdi böyle konuşuyoruz ama emin olun doğduktan sonra nefes almak isteyebiliyor insan. Mesela eşimle bir sinemaya gitmeyi bile çok özledim. En yakın zamanda anneme bırakıp gidecegim. Kapıları kapatmayın
Evet evet kesinlikle böyle oluyorYakın bir arkadaşım var. Bebeğim doğunca asla ama asla kayınvalideme bırakmam diyordu . Şimdi bebişi 7 aylık.. eşiyle dışarı çıkacağı zaman nolur kv’m sorun çıkarmasın da kızımı bırakayım biraz gezelim diye dua ediyor
Ay zaten kv’ler de çok istekli olmuyor bence bebek bakma konusunda ya. Benim en büyük korkum da aşırı aşırı istekli olmasıydı ama geçende konu arasında dedi ki ‘’senin duruşman falan olur mesela , anne sana bırakcam dersin bırakırsın’ dediEvet evet kesinlikle böyle oluyorben de aynıydım kendimden biliyorum.
Güzel günlerde kullanın kuzumKızlar bebek arabasını aldık bugün. İnşallah güzel günlerde kullanırız. Normal indirimli fiyatın üstüne bir indirim daha gelmiş bu haftaya özel. 8.400TL'ye aldık. Hamilton vardı 6000TL ye normalde onu alalım diye gittik. Ancak aralarında 2.400TL vardı ve chicco yu ileride daha rahat satabilirim diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?