2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Evden çıktıktan sonra vefat etti anaannesi ben yaşarken görsün istemiştim son kez ama kv de en büyük suç onların acıları var ben onlara destek olmalıyım diyeceğine yanımdaki kocamı aldı o yüzden kocam benim çektiğim hiçbir zorluğu bilmez ben de çok ağladım ama Allah büyük artık akıllandm asla taviz vermeyeceğim keşke en başından uzak olsaydım sen de üzülme gelmesinler valla hiç gerek yok sana eşin yeter yemegide dışardan yiyin gerekirse

Aynen en başından uzak olmak lazım..ben uzak kaldım hiç peşman diğilim öyle olunca daha çok saygın oluyor her şeye karışmıyor..Yok şimdi annem yanımda babamı mecbur tek koymuş gelmiş dışardan bir yere kadar yiyersin hele gebeyken hiç olmuyor..sağ salim bebişlerimize kavuşak zor günlerimizi unutak onları görünce

İnşallah gülüm inşallah sağlıkla gelsinde bebeklerimiz ben o günleri burnumdan getirmesinler diye elimden geleni yapacağım inşallah

Of boğazlarım şişti ne iyi gelir ya hamilelikte ne uygulanabilir gecen gün sağ tarafım ağrıyordu geçmişti şimdi sol başladı

Of boğazlarım şişti ne iyi gelir ya hamilelikte ne uygulanabilir gecen gün sağ tarafım ağrıyordu geçmişti şimdi sol başladı
Tam 20 gün önce boğaz enfeksiyonu ile gittim doktora antibiyotik verdi parol verdi ateşim çıkarsa diye. Geçti ama bugün sabahtan beri boğazım yanıyor yine grip gibi bişi olucam belli. Bu nedir böle ya ayda bir hasta mı olucaz korkuyorum ateşim çıkarsa diye. Ihlamur içiyorum günde bir kere, tuzlu su ile gargara yapıyorum boğazlara iyi geliyor. Sürekli hasta olan var mı kızlar?

Kızlar banyo yıkama yatağı babyjem in bir arkadaşımda gördüm tek başına bile bebeği yıkayabiliyor bebek küveti ya da yetişkin banyosu içinde , bende bugün e bebekten aldım %20 indirim vardı banyo ürünlerinde bugün son günüymüş

Eklentiler

• IMG_5006.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 70
merhaba, benim de birkaç gündür uyandığımda özellikle işaret parmağımda hareket kaybı oluyor. elimi yumruk yapamıyorum veya tam geremiyorum. gün içinde zaman zaman his kaybı yaşıyorum. Bu hafta kontrolüm var, gittiğimde soracağım. Hamilelikte karpal tünel sendromu çok yaşanan bir şeymiş, belirtiler de benziyor okuduğum kadarıyla o yüzden aşırı endişelenmedim ben ama yazarım buraya da.

Aaaa bu ne ki nasıl oluyor?

Çok geçmiş olsun . sıcak suyun içine bolca bal koyup yine bolca limon sıkın . Ilık ılık için. Bana çok iyi geliyor tadı da çok hoş, umarım size de şifa olur

Şu mesaja imzamı atarım. Kızlar şimdi böyle konuşuyoruz ama emin olun doğduktan sonra nefes almak isteyebiliyor insan. Mesela eşimle bir sinemaya gitmeyi bile çok özledim. En yakın zamanda anneme bırakıp gidecegim. Kapıları kapatmayın

Uygun şartlarda neden olmasın

Yakın bir arkadaşım var. Bebeğim doğunca asla ama asla kayınvalideme bırakmam diyordu . Şimdi bebişi 7 aylık.. eşiyle dışarı çıkacağı zaman nolur kv’m sorun çıkarmasın da kızımı bırakayım biraz gezelim diye dua ediyor

Evet evet kesinlikle böyle oluyor ben de aynıydım kendimden biliyorum.

Evet evet kesinlikle böyle oluyor ben de aynıydım kendimden biliyorum.
Ay zaten kv’ler de çok istekli olmuyor bence bebek bakma konusunda ya. Benim en büyük korkum da aşırı aşırı istekli olmasıydı ama geçende konu arasında dedi ki ‘’senin duruşman falan olur mesela , anne sana bırakcam dersin bırakırsın’ dedi neeöööyy. Normalde zırt pırt bırakmamı istemicek galiba dedim içimden

Kızlar selam sol bacağımın yan tarafında 2 haftadır uyuşma var ama geçmiyor bir türlü doktor magnezyum verdi ama hâlâ devam ediyor.Bu durumu yaşayan var mı acaba?

Kızlar bebek arabasını aldık bugün. İnşallah güzel günlerde kullanırız. Normal indirimli fiyatın üstüne bir indirim daha gelmiş bu haftaya özel. 8.400TL'ye aldık. Hamilton vardı 6000TL ye normalde onu alalım diye gittik. Ancak aralarında 2.400TL vardı ve chicco yu ileride daha rahat satabilirim diye düşünüyorum.

Güzel günlerde kullanın kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…