Ben de tiyatroya gitmek istiyorum, deliler gibiŞu mesaja imzamı atarım. Kızlar şimdi böyle konuşuyoruz ama emin olun doğduktan sonra nefes almak isteyebiliyor insan. Mesela eşimle bir sinemaya gitmeyi bile çok özledim. En yakın zamanda anneme bırakıp gidecegim. Kapıları kapatmayın
Ben olsam ben de istekli olmam iki oğlum olacak inşallah bebek kitlemeye çalışmazlar diyorum şimdidenAy zaten kv’ler de çok istekli olmuyor bence bebek bakma konusunda ya. Benim en büyük korkum da aşırı aşırı istekli olmasıydı ama geçende konu arasında dedi ki ‘’senin duruşman falan olur mesela , anne sana bırakcam dersin bırakırsın’ dedineeöööyy. Normalde zırt pırt bırakmamı istemicek galiba dedim içimden
AhahahahhahahaBen olsam ben de istekli olmam iki oğlum olacak inşallah bebek kitlemeye çalışmazlar diyorum şimdiden
Başka torunu var mı, ilk miAhahahahhahahaama benim ki şimdiden bana bırakırsın diyor
Var kuzum. 2 tane görümcemden. Ve ben görümcem ne zaman gelse bunların davranışları gördükçe soğuyorum bu bırakma konusundan bak aklıma geldiBaşka torunu var mı, ilk mi
Omaygaaaaat! Ayyy Allah ım tövbe!!!Allahım imdaaatt. Bana bugünlük bu kadar kv yüklemesi yeter
Benimkide öyle canım, kendi bakacakmış ben çalışmaya devam edeceğim. Bende hele o günler gelsin bakarız diyorum ama. Benim ki kendi bakar eşimde annesi baksın ister. Çünkü çok yakım oturuyoruz. Bakıcı bakacağına annem baksın derAhahahahhahahaama benim ki şimdiden bana bırakırsın diyor
Yooookkkk artık yaaaa, Allahım ne günlere kaldık yaaaa, tövbe yarabbim.Allahım imdaaatt. Bana bugünlük bu kadar kv yüklemesi yeter
Kızdan olma toruna daha serbest davranabiliyor anne babalar, bizimkilerden biliyorum. Eşimin anne babasının ilk torun, başta onlar da değişik şeyler yapıyorlardı baktılar çocuk benim kırmızı çizgim şimdi sormadan bi şey yapmazlar. Kayınbabam şey der hatta keşke senin oğlun olsaydımVar kuzum. 2 tane görümcemden. Ve ben görümcem ne zaman gelse bunların davranışları gördükçe soğuyorum bu bırakma konusundan bak aklıma geldi
Yaaa adam Akıllı laf dinleseler tamam bırakalım. Ama benim aklım kalacaksa ne anladım ben bu iştenBenimkide öyle canım, kendi bakacakmış ben çalışmaya devam edeceğim. Bende hele o günler gelsin bakarız diyorum ama. Benim ki kendi bakar eşimde annesi baksın ister. Çünkü çok yakım oturuyoruz. Bakıcı bakacağına annem baksın der
Helal sanaKızdan olma toruna daha serbest davranabiliyor anne babalar, bizimkilerden biliyorum. Eşimin anne babasının ilk torun, başta onlar da değişik şeyler yapıyorlardı baktılar çocuk benim kırmızı çizgim şimdi sormadan bi şey yapmazlar. Kayınbabam şey der hatta keşke senin oğlun olsaydım
Benim annem sosyal medya kullanıyor. Kullandığı için de herşeyi yanlış yaptığını öğrenmişÖff kızlar oku oku içim şişti yemin ederim
Kayınvalıdeden fazlasıyla çeken, annesi lohusalıgını mafveden biri olarak, szın o anlattıgınız çoğu şeyi bnım annem yaptı bna lohusalıkta, isim koyma konusunda değil ama çocugu vermeme, hep kndı kucagnda tutma, herseye karışma, gaz oyke çıkmaz boyle çıkar, oyle tutma, sunu giydirme maalesef aşırı mudahaleci bi annem var, sadece bevek konusunda değil, hr konuda herkese, evimize, paramıza, yeğenlerıne hep bi akıl verme, hep bi bn bılıyorum havaları, çok konusmak hç susmamakyaşlandıkça son 2 yıldır ço değişti, bnim annem gttı baska bırı geldi sankı, çok zorlaştırdı hrseyi, çok agresif oldu,
Rahat ol düşünme dıyoruz, kım ne yaparsa yapsın dıyoruz, konusuyoruz olmuyo, yıne aynı, siz kv, kp.i ben annemi istemıyorum ama bunu nasıl söylıcem bılmıyorum
En azından ilk 3-4 gun değilde sonrasında 1 haftalıgına gelebılır. Ama o oyle dusunmuyor işte, bn kızıma yardıma gelıyorum dıye dusunuyor, lohusalıkta kavga ettık bnı anlayamadı, halaa anlamıyor, onunla konuşulmuyor bıle offgeçen bna geldi 10 gunlugune, herseyı o almk istıyor, bna pijama takımı, bebege kıyafet, kız çocugum olcak bnımde hevesım var bnde almk istıyorum, bn kıyafetlerini yıkayım diyor, dedim daha kıyafetmı yıkanır, daha erken, cunku kndı yapmk istıyor, içi rahat etmıyor, bnım hiçbi yaptıgımı begenmıyor.
Hersetı sorup sorguluyor hiç susmuyor herseyımı, evimi eleştriyor.. Ona cvp vermkten sinir basıyor artık
Bnımde sorunum bu kızlar
Buarada bu bırakıp dısarı çıkma konusunda şunu soylim, bnde çok bunalmıştım, kasım doğumlu oğlum, yaza kdr bıyere cıkmadım, okdr bunaldımki bırıne 2 saatlıgıne bırakıp pazara bıle çıkmayı okdr ozluyorsunuzki, markete bıle gdip gezmk size lüx geliyor.
'denizasaf' arkadasım tavrını koy eşine yavaş yavaş işle. Ama magdur roluyle. Onları suçlayıp eşinle aranı bozma, haksız sen olursun.
Yaaa adam Akıllı laf dinleseler tamam bırakalım. Ama benim aklım kalacaksa ne anladım ben bu işten
[/QUOTE kuzum benim kv güzel bakar ben ondan ama, çok gelen gideni var. Biz 3 eltiyiz. Eltiler çalışmıyor ama kahvaltı yemek falan hep Kv evinde yani ev sürekli kalabalık çoluk çocuk bu kalabalıkta çocuğum olsun istemiyorum ben. Aslında en güvendiğim kişi kv olur, ama diğer torunlar okulda geliyor Kv de. Akşam yemekler kvde de. Kahvaltılar kv de kimse evinde yemek yapmıyor. O yüzden kv evi çok kalabalık.
Acıkma değil ama bazen yiyesşm geliyor. Ama yemiyorum. Çünkü gece yersem çok aşırı rahatsız oluyorum hele yatarken inanılmaz kötü oluyorum. Ama meyve yiyorumKızlar birsey soracağım gece acıkmalarınız oluyor mu neler yapıyorsunuz o zaman peki ?
Kuzum özel bir şirkette insan kaynakları uzmanıyım.
Erkeğin bu türü de hiç çekilmez yaHelal sanadarısı başıma. Ama benim ki demez. Benim ki herşeyin en iyisini ben bilirim kafasında. Bir de okumuş ha. Ama gel gör ki bu cahil olmasını engellememiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?