2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Ben olsam ben de istekli olmam iki oğlum olacak inşallah bebek kitlemeye çalışmazlar diyorum şimdiden

Ahahahahhahaha ama benim ki şimdiden bana bırakırsın diyor
Benimkide öyle canım, kendi bakacakmış ben çalışmaya devam edeceğim. Bende hele o günler gelsin bakarız diyorum ama. Benim ki kendi bakar eşimde annesi baksın ister. Çünkü çok yakım oturuyoruz. Bakıcı bakacağına annem baksın der

Öff kızlar oku oku içim şişti yemin ederim
Kayınvalıdeden fazlasıyla çeken, annesi lohusalıgını mafveden biri olarak, szın o anlattıgınız çoğu şeyi bnım annem yaptı bna lohusalıkta, isim koyma konusunda değil ama çocugu vermeme, hep kndı kucagnda tutma, herseye karışma, gaz oyke çıkmaz boyle çıkar, oyle tutma, sunu giydirme maalesef aşırı mudahaleci bi annem var, sadece bevek konusunda değil, hr konuda herkese, evimize, paramıza, yeğenlerıne hep bi akıl verme, hep bi bn bılıyorum havaları, çok konusmak hç susmamak yaşlandıkça son 2 yıldır ço değişti, bnim annem gttı baska bırı geldi sankı, çok zorlaştırdı hrseyi, çok agresif oldu,

Rahat ol düşünme dıyoruz, kım ne yaparsa yapsın dıyoruz, konusuyoruz olmuyo, yıne aynı, siz kv, kp.i ben annemi istemıyorum ama bunu nasıl söylıcem bılmıyorum
En azından ilk 3-4 gun değilde sonrasında 1 haftalıgına gelebılır. Ama o oyle dusunmuyor işte, bn kızıma yardıma gelıyorum dıye dusunuyor, lohusalıkta kavga ettık bnı anlayamadı, halaa anlamıyor, onunla konuşulmuyor bıle off geçen bna geldi 10 gunlugune, herseyı o almk istıyor, bna pijama takımı, bebege kıyafet, kız çocugum olcak bnımde hevesım var bnde almk istıyorum, bn kıyafetlerini yıkayım diyor, dedim daha kıyafetmı yıkanır, daha erken, cunku kndı yapmk istıyor, içi rahat etmıyor, bnım hiçbi yaptıgımı begenmıyor.
Hersetı sorup sorguluyor hiç susmuyor herseyımı, evimi eleştriyor.. Ona cvp vermkten sinir basıyor artık

Bnımde sorunum bu kızlar
Buarada bu bırakıp dısarı çıkma konusunda şunu soylim, bnde çok bunalmıştım, kasım doğumlu oğlum, yaza kdr bıyere cıkmadım, okdr bunaldımki bırıne 2 saatlıgıne bırakıp pazara bıle çıkmayı okdr ozluyorsunuzki, markete bıle gdip gezmk size lüx geliyor.

'denizasaf' arkadasım tavrını koy eşine yavaş yavaş işle. Ama magdur roluyle. Onları suçlayıp eşinle aranı bozma, haksız sen olursun.

Var kuzum. 2 tane görümcemden. Ve ben görümcem ne zaman gelse bunların davranışları gördükçe soğuyorum bu bırakma konusundan bak aklıma geldi
Kızdan olma toruna daha serbest davranabiliyor anne babalar, bizimkilerden biliyorum. Eşimin anne babasının ilk torun, başta onlar da değişik şeyler yapıyorlardı baktılar çocuk benim kırmızı çizgim şimdi sormadan bi şey yapmazlar. Kayınbabam şey der hatta keşke senin oğlun olsaydım

Yaaa adam Akıllı laf dinleseler tamam bırakalım. Ama benim aklım kalacaksa ne anladım ben bu işten

Helal sana darısı başıma. Ama benim ki demez. Benim ki herşeyin en iyisini ben bilirim kafasında. Bir de okumuş ha. Ama gel gör ki bu cahil olmasını engellememiş

Benim annem sosyal medya kullanıyor. Kullandığı için de herşeyi yanlış yaptığını öğrenmiş böyle yapıyordum yanlışmış falan diyor. Ben dedim kararlar benim zaten. Okuduğum kitapları ona da anlatıyorum. Attım da bak bunları okuyorum ben diye. O yüzden karışmaz annem eminim ki.

Birşey alacaksa da beni görüntülü arıyor(malum 1900 km). Beğendim dediğimi alıyor. Beğenmezsem almıyor.

Kızlar birsey soracağım gece acıkmalarınız oluyor mu neler yapıyorsunuz o zaman peki ?

Kızlar birsey soracağım gece acıkmalarınız oluyor mu neler yapıyorsunuz o zaman peki ?
Acıkma değil ama bazen yiyesşm geliyor. Ama yemiyorum. Çünkü gece yersem çok aşırı rahatsız oluyorum hele yatarken inanılmaz kötü oluyorum. Ama meyve yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…