2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Aaaa bu ne ki nasıl oluyor?
Bebek küvetin içine koyduğunda yada evde duşakabin yada küvet içine koyuyorsun su doldurunca küvete zaten batmıyor yükseliyor biraz bebekte rahat yatıyor file çok güvenli gelmedi bana çünkü gergin oluyor elden kaydırmak düşürmek daha riskli ondan tercih ettim yatağın içi strafor köpüğünden işin bitince durulayıp kurumaya bırakıyorsun , yada çamaşır makinesinde de yıkanıyor

Aaaa güzelmiş sağolasın kuzum anneme diyim de baksın e bebekten. Burada olmadığı için anneme kardeşime söylüyorum onlar bakıyor

Benim çok oluyor ya meyve yoğurt tost çerez yumurta artık o an canım ne istese yemek hariç daha minik şeyler yiyorum yoksa uyuyamıyorum aç
Bende yumurta falan yiyeyim canım, çok kilo aldım diye porsiyonları küçülttüm sanırım oda bende gece acıkması yapıyor

Lazım olacağı da her anneye göre değişeceğe benziyor canım ama ilk zamanlar en önemli şey emzirme ben ilk gunden itibaren koyucam açıkçası ne olur ne olmaz diye
Peki krem ne sürcez? Ben de bu bilgiler hiç yok açıkçası şimdiden göğüslerim acıdığına göre o dönem daha çok acıyacak galiba

Peki krem ne sürcez? Ben de bu bilgiler hiç yok açıkçası şimdiden göğüslerim acıdığına göre o dönem daha çok acıyacak galiba
Genelde lansinoh krem ya da balsam gibi var onu sürüyorlar artık kanama derecesine gelirse göğüs ucu doktor krem veriyor eczaneden o kullanılıyor ama eczaneden alınan o kremde sürekli göğüslerini suyla emzirme öncesi yıkayıp temizlemek gerekiyor bebeğe o krem geçmesin diye yengemde öyle olmuştu. Ben düzenli lansinoh ve gümüş kapak kullanacağım ki olacak hasar min insin

Bende porsiyon azalttım sabahları artık reçel bal çikolata da kestim gece acıkmam arttı
Ya canım ben anlamıyorum ben nasıl kilo alıyorum bak inan ne bal ne reçel ne birsey asla yemiyorum. Beyaz ekmek pilav hiç biri öğünlerimde yok. Ama ben zaten aç yaşayan biriydim hani derler ya ‘’su içsem yarıyor’’ ben öyleyim resmen, şuanda da kv kalsa ben hiç birsey yemiyorum mesela +8 kiloyu nasıl aldım diyorum bende kontrolde yanımızda ise yemiyor diyor sürekli.

Canım bana doktor son haftalar yazacağım kullanmaya başlayacaksın demişti sormuştum ben, bende doğumda önce mi başlayacağım demiştim evet demişti.35 ten sonra merak etme yazacağım dedi.

Kuzum yatmaktan bende öyleyim hareket sıfır mecburen inan günlük 20 dk yürümek bile ödemi min indiriyor bizde o bile yok bende +10 ile devam ediyorum sabah reçelleri kestim bu hafta kilo almamışım şükür. Pilavı makarnayı 2 yemek kaşığı tüketiyorum. Ekmek Max 3 dilim tam tahıllı

Canım bana doktor son haftalar yazacağım kullanmaya başlayacaksın demişti sormuştum ben, bende doğumda önce mi başlayacağım demiştim evet demişti.35 ten sonra merak etme yazacağım dedi.
En iyisi baştan önlem almak canım iyi demiş bence doktorun

Her emzirme öncesi yıkamak da zor olur ya inşallah yara derecesine gelmez

Her emzirme öncesi yıkamak da zor olur ya inşallah yara derecesine gelmez
İnşallah canım yara olması yengem baya ilk çocuk olunca haklı olarak bilinçsizdi memeyi bebek tutmadı tutsa da tam kavrayamadı bi emdi bi emmedi sonra mastit oldu dalan derken kremin varlığından haberi yokmuş en son mastit olunca kan gelmiş doktora gidince doktor söylemiş lansinoh düzenli kullan ve eczaneden de krem al hızlı iyileşsin demiş. Herhalde eczanedeki kremin içerisi de ilaç niteliğinde olunca sürekli emzirme öncesi yıkıyordu güzelce göğüslerini öyle emzirip tekrar krem sürüyordu baya yoruyordu

Bende bu hafta 300 gram almışım canım, ama senin bana göre yine iyi kuzum. Senin sonuçta ikiz gebelik. Sende yatıyorsun halen dimi, Protestan kullanıyor musun kuzum. Ah kuzum yatmak ciddi anlamda beni zorluyor artık. Her yerim ağrıyor. Bunaldım, sıkıldım. Ama sonunda yine şükür ediyorum oğlum benimle diye ama zor birilerine muhtaç kalmak aslında beni zorluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…