2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Peki krem ne sürcez? Ben de bu bilgiler hiç yok açıkçası şimdiden göğüslerim acıdığına göre o dönem daha çok acıyacak galiba
Lansinoh balmi var bende çok geriliyor göğüsler oyuzden duştan sonra suruyorum , 30dan sonra inşallah hergun sürerim , çok hassaslasti nedense oyuzden iyi oluyor krem. Arkadaşım kendisi zeytinyağı kullanmış o da çok iyi gleiyor dedi bilginize.

Lansinoh kremi de sürekli yıkıyor muyuz peki

Hevesi var tabıkı emekli kadın torununa tabıkı almk ister, alsın fakat herseyi ben bılırım o oyke olmaz boyle olur gibisinden konuşunca bn deli oluyorum. Bna heapta yardıma gelıyor ama bı başlıyor evıme, banyoma karışmaya evlatlarından soğutuyor kndını.

O nie orda, bu nie bozuk, bunu neden yaptrmıyonuz, hep bn bılıyorum, eskıler bilir, şimdiki gençler eskılere danışmıyor hep bn bılırım dıyor, halbuki eskıler herşeyı daha ıyı bılır deyip busefer alınıyor.

Bnde tüm bildıklerimi anlatıyorum busefer onu ıkna edıcem derken dilimde tüy bıtıyor, kayınvalıdemden hiçbir farkı kalmadı maalesef.

Kalbınıde kırmk istemıyorum bı taraftan annemdir, canımdır bnim için canını verir ama bu huyları sogutuyor kndınden

Lansinoh kremi de sürekli yıkıyor muyuz peki
Lansinoh ve zeytinyağını yıkamaya gerek yokmus canım, ben oyuzden tercih ettim yıkama işi pratik olmaz zorlanırız, kizlar bı Dr başlarda az emdiginde kalanı pompayla poşete koyun, meme rahatlasın, hem süt üretimi için hem de mastit ya da sismeyi azaltmak için diyor çok mantıklı , doğar doğmaz tam olarak memeyi bosaltamayabilir bebeler ilk bikac gün. Ateş bile yapıyor sağılmayan fazla süt kizlar, hem kendi hem bebeğimizin konforu için emzirmeyi hzilica runtine koyabiliriz inşallah.

Vallahi kuzum baştan konuş ya. Lohusa lohusa bu süreç seni daha çok yıpratır

Tamam ben de alayım bundan.
Evet saklamak İyiymiş zaten aslında başlardaki sütü

Tamam kuzum ben de alacağım. Kantaron da çok mantıklı bu arada. Biz evlendiğimizde balayında Ayvalık’ta aile otelinde kalmıştık. Ben de beyaz tenliyim ve çok aşırı yanıyorum deniz de kıpkırmızı pancar olurum. Orada otel sahibi sürmüştü bana bak bu iyi gelecek diye. Gerçekten de gelmişti. Ama kalitelisi kantaron nerden bulcaz

Ay herkes kvyle anneyle ne yapacağını düşünüyor bende kpyle Adam asla susmuyor her şeye karışıyor..eşim de tahammül edemiyor bende. Normalde erkekler yemeklere fazla karışmaz bu herrr şeye karışıyor tatlının kreması kalın oluyor diye laf eden adam Kendi kendine evin dolaplarını açıp kapatır değişik değişik hareketler yapar ve ağzı asla durmaz. Çocuğa yok şöyle yapın yok böyle tutun İnşallah durmadan gelmez

İnşallah herkes bizi rahat bırakır. Anne baba olarak rahat rahat bebeklerimizi büyütürüz

Ben de yarın olacağım ağrınız vs oldu mu acaba iyi misiniz korkuyorum ben

Ben de yarın olacağım ağrınız vs oldu mu acaba iyi misiniz korkuyorum ben
Korkma , Ben 2. Dozu olacağım bir hafta sonra , 1. Dozu olduğumda beni etkilemedi çok kullanmadığın koluna yaptır aşıyı çok az kaldırmakta güçlük çekebilirsin çok hafif ağrı oldu ilk gün aşıdan sonra o kadar bende

MaşAllah kuzumben bu trikoda ölürüm soğuktan çok üşüyen biriyimkalın trikolarım bile ısıtmıyor beni kot tuluma geciş yaptım ve kışı onunla olucam

Protestan devam canım benim de çok şükür gerçekten buna da diyorum sonu güzel bitecek önemli olan o dediğin gibi birine muhtaçlık beni üzüyor sağolsun eşim sesini çıkarmaz ama çorabımı bile o giydiriyor kahvaltı hazırlayıp işe gidiyor yani yere bir şey düşürsem eşimi bekliyorum eve gelip yerden alsın diye o bazen üzüyor duygusallıktan sanırım

Yaa be güzel olmuş kuzum benim aldığım trikoyu görsen bileğimde kaldı gülersin

Canım benim göğüsümün koyu halkası aşırı kuruyor ve geriliyor bazen de büzüşüyor o canımı acıtıyor ucuna değil de o koyu halkaya alıp sürsem iyi gelir mi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…