2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Ah kıyamam sana canım, bende öyleyim. Bende kvdede kalıyorum. Sağolsun herseye karışır ama bana güzel bakıyor hakkınıda o konuda yiyemem, ilk zamanlar hele eşim işteyken WC de bile bekliyordu. Benim annem olmadığı için kv bana düşkün diğer eltilerimden çok daha sever beni. Çünkü Kv eşime çok bağlı biliyor ki eşime giden yol benden geçer bende canım aynen öyleyim sadece WC ye kalkıyorum hep yatar pozisyondayım oturduğum çok nadir. Bakalım yarın kontrolde ne diyecek. Senin bugün kontrol dimi canım haber ver bize bebişler nasıl, güzel haberlerle gel

Oyyy maşallah canım karnın çok güzel büyümüş yaaaa maşallah kuzum, ya benim karnım hiç büyümüyor bazen korkuyorum Atlas iyi ama, çok karnım yok.

Oyyy maşallah canım karnın çok güzel büyümüş yaaaa maşallah kuzum, ya benim karnım hiç büyümüyor bazen korkuyorum Atlas iyi ama, çok karnım yok.
Canım iç karnın geniş demek ki, korkulacak bir ley yok bunda. Bizim ailede normalde göbekten kilo alınmaz mesela herkesin karnı hamileyken 7den sonra cıkmaya baslar Gecen biz bi yere gittik yengem karnın nerde kız evde mi bırakıp geldin diyo napalım cıkmıyo

Sağol kuzum önemli olan Atlas kuzum. İç karnın geniş demek ki. Ben zaten göbüşlü hamile kaldım

Ayy ne güzel kv seni kızı olarak görmüş kuzum kimse kolay kolay yapmaz bakmaz maşallah evet oturmak bile kısıtlı doktorum 20. Haftadan sonra oturmayı da yasakladı 10 dk yı geçmiyor oturma sürem neden bilmiyorum ama bugün 14:30 da çok heyecanlıyım inşallah güzel haberlerle gelirim

Kuzum benim arkadaşıma da oturmak yasaktı uzun süre. Hep yatıyordu. Ama neden dememişim hiç

Canım benim göğüsümün koyu halkası aşırı kuruyor ve geriliyor bazen de büzüşüyor o canımı acıtıyor ucuna değil de o koyu halkaya alıp sürsem iyi gelir mi ki
Günaydın kizlarYumuşacık bı yapısı var hemen emiyor canım faydasını görürsün bence , doğal zeytinyağı kantoron yağı onlarda iyi ama yağ surmek mesele , sonrasında heryere değip kirleniyor . Bu krem çok pratik bereketli de minik minik sürüyorum zaten.

Eklentiler

• IMG_20231120_091013.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 64
Kızlar ayrıntılı ultrason çekileceğim 2 hafta sonra. Tam 20+0 oluyorum o gün. Sordum uzmana başkaları daha geç çekiliyolar diye, sıkıntı yok 20 ile 24 arası çekiliyor dedi. Bu arada yiyip içme serbestmiydi gitmeden önce unuttum sormayı

Kuzum normal ultrason gibi bu da aslında. Yani ekstra birşeye gerek yok

Ay evet Instagram da gördüğüm buydu biri baya memnunda bundan da alayım bari kuzum krem formuna göre daha yoğun daha iyi gelir gibi geldi bana da teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…