2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Heee ben boşunamı dedim üşürsün diye birde böyle giyinme ben kot tulum kazakla başladım giyinmeye çok sıcak tutuyor
Hamile kot tulumu almadım kuzum ama alayım ya çok şirin bunun içine boğazlı kazak giymeliydim yaa. Ya da üstüne hırka da olurdu. En son Salı çıktım evden e evde de kalorifer yanıyor hiç bilemedim soğuğu

Hem çok tatlı çok rahat oluyorsun al bencedebizde burda kar yağdı geçen gün baya tırstım hemen hastanede doğumu düşündüm

Ben de beyazını aldım canım evi 22 23 e ayarlicam insallah. Ben beğendim ,su sıçramalar için ilk 3 4 ay kullanırım aparat çıkıyor başka bı tulumun ustunee bile kollarını sabitlemek için takailabilir.

Eklentiler

• IMG_20231120_100455.webp
    120,6 KB · Görüntüleme: 67
Hem çok tatlı çok rahat oluyorsun al bencedebizde burda kar yağdı geçen gün baya tırstım hemen hastanede doğumu düşündüm
Bu sene kar erken yağdı İstanbul a falan da. Ama daha buraya yağmadı. Yağdığında napcam kara kara düşünüyorum ben de. Okulumun yeri kötü. Araba kapısına kadar gidemiyor

Bu sene kar erken yağdı İstanbul a falan da. Ama daha buraya yağmadı. Yağdığında napcam kara kara düşünüyorum ben de. Okulumun yeri kötü. Araba kapısına kadar gidemiyor
Yağdı şimdi güneş çıkmış ama soğukluk var.Aman dikkatlı ol bazen diyorum güzel kar yağsın çıkıb hava alıcam sonrada düşmektek çok korkuyorum

Bayılıyorum bu yandan bağlamalı trikolara bende de siyahi var sana da çok yakismis kuzumm bide renkleri çok içi isitiyorr ya ben giydigimde hayvan gibi gozukuyorum sende kibar olmuş ne güzel benim karnım sanırım çok yayık büyüyor oğlumda basket topu gibiydi

Canım kendi sitesinden de bak fiyatına ona göre sipariş et. Ben de Little gustodan baya alışveriş yaptım ve baktım ve aldıklarım kendi sitesinde daha ucuza geliyor diye oradan aldım. Bak da ona göre sipariş et bence

Eklentiler

• Screenshot_20231120-102557.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 65
canım geçecek az kaldı sonunda iki tane ben de bu arada yerden düşeni alamıyorum bağcık bağlayamıyorum daha doğrusu aşırı zorlanıyorum canım acıyor (

Ayyy kesinlikle alan birinden fikir almak güzel oldu beğenmene çok sevindim

Yağdı şimdi güneş çıkmış ama soğukluk var.Aman dikkatlı ol bazen diyorum güzel kar yağsın çıkıb hava alıcam sonrada düşmektek çok korkuyorum
Ben de korkuyorum kuzum. Eşim attık her dk tutar. Geçen sene karda 3 kez düştüm ondan önceki sene de düştüm

Yok be kuzum çok tatlıydın geçen ama bu takımlar efsane rahat hiç sıkmıyor herkes alsın bence

Aaaaa bilmiyordum kuzum çok iyi ettin söyleyerek. O zaman kendi sayfasından alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…