Trendyol satıcılardan çok komisyon istediği için orada kendi sitelerinden daha pahalıya satmak zorunda kalıyorlar ben de bunu bildiğim için mutlaka kendi sitelerine de bakıyorum öyle alışveriş yapıyorumAaaaa bilmiyordum kuzum çok iyi ettin söyleyerek. O zaman kendi sayfasından alırım
Ben karda zaten tuta tuta eşimden geziyorum ama çok panik oluyorum düşücem diyeBen de korkuyorum kuzum. Eşim attık her dk tutar. Geçen sene karda 3 kez düştümondan önceki sene de düştüm
Bu kundağı alacağım. Yaz sonuna kadar bunu kullanırım. Yazdan emin değilim sonuçta sıcak. Ama haziran sonuna kadar kesin. Sonra owli alacağımTrendyol satıcılardan çok komisyon istediği için orada kendi sitelerinden daha pahalıya satmak zorunda kalıyorlar ben de bunu bildiğim için mutlaka kendi sitelerine de bakıyorum öyle alışveriş yapıyorum
Gerçekten kar da düşmek en zoru. Bir de buranın karı kışı felaket. Hayatımda görmediğim kadar karBen karda zaten tuta tuta eşimden geziyorum ama çok panik oluyorum düşücem diye
Seninde mi yok canım karnın, ya bende öyle eşim bile diyor nerden bu bebek, böyle hamilelik mi olur diyorCanım iç karnın geniş demek ki, korkulacak bir ley yok bunda. Bizim ailede normalde göbekten kilo alınmaz mesela herkesin karnı hamileyken 7den sonra cıkmaya baslarGecen biz bi yere gittik yengem karnın nerde kız evde mi bırakıp geldin diyo napalım cıkmıyo
İnşallah Allahın izniylecanım geçecek az kaldı sonunda iki taneben de bu arada yerden düşeni alamıyorum bağcık bağlayamıyorum daha doğrusu aşırı zorlanıyorum canım acıyor (
Kuzum herseye inanılmaz karışıyor ama öyle böyle değil isime kadar karıştı. Geçen Dr şikayet ediyor beni yemiyor diye, yok temizlik takıntısı oldu diye falan. Ama bu süreçte bakıyor, yapmasa biliyor ki eşim çok tepki koyar birde eşim en büyükleri biraz onunda etkisi var. Tabi annemde yok o yüzden bana daha düşkünAyy ne güzel kv seni kızı olarak görmüş kuzum kimse kolay kolay yapmaz bakmaz maşallahevet oturmak bile kısıtlı doktorum 20. Haftadan sonra oturmayı da yasakladı 10 dk yı geçmiyor oturma sürem neden bilmiyorum ama bugün 14:30 da çok heyecanlıyım inşallah güzel haberlerle gelirim
Hiç öyle düşünme canım alakası yok bebek büyümüyorlaSeninde mi yok canım karnın, ya bende öyle eşim bile diyor nerden bu bebek, böyle hamilelik mi olur diyorbebekler iyi olsunda diyorum. İlk zamanlar acaba bebek mi büyümüyor diyordum ama haftası ile uyumlu
Eş çok önemli bu konuda canım olay eşlerimizde bitiyor biz istediğimiz kadar ay canım annem canım kv desek de mıçmıç olsak da olay eşimizde bitiyor ben bunu gözümle gördüm. İki eşim beni mutlu etsin ben onu mutlu edeyim gülelim eğlenelim eşim bana güzel sözler söylesin kv hemen asker kesiliyor oğlunu mutlu görünce ama eşimle biz bi konuşa tartışalım onun yanında hemen kibirleniyor bi cephe alıyor. O yüzden kocam da kocamKuzum herseye inanılmaz karışıyor ama öyle böyle değil isime kadar karıştı. Geçen Dr şikayet ediyor beni yemiyor diye, yok temizlik takıntısı oldu diye falan. Ama bu süreçte bakıyor, yapmasa biliyor ki eşim çok tepki koyar birde eşim en büyükleri biraz onunda etkisi var. Tabi annemde yok o yüzden bana daha düşkün
Tüm kv oğullarını 3.5 yaşında sanıyorEş çok önemli bu konuda canım olay eşlerimizde bitiyor biz istediğimiz kadar ay canım annem canım kv desek de mıçmıç olsak da olay eşimizde bitiyor ben bunu gözümle gördüm. İki eşim beni mutlu etsin ben onu mutlu edeyim gülelim eğlenelim eşim bana güzel sözler söylesin kv hemen asker kesiliyor oğlunu mutlu görünce ama eşimle biz bi konuşa tartışalım onun yanında hemen kibirleniyor bi cephe alıyor. O yüzden kocam da kocamzaten ben eşimsiz markete bile gitmem yapışık ikiz gibiyim ama bizimki tek çocuk olduğu için kaç kıskanıyor arada oğlunun 35 yaşında olduğunu unutuyor sanki 3.5 yaşında gibi görüyor
Evet canım kendi sitesinden 600 kusura almıştım, ince olduğunu bilerek al canım haberin olsun.Ayyy kesinlikle alan birinden fikir almak güzel oldubeğenmene çok sevindim
Dün paylaşmışlardı kuzum e bebekten aldım diyeaklımızda olsun :)
Canım arada tabii ki geçici küslükler oluyor hepimiz insanız sen bebişin için kendimi üzme barış gitsinGünaydın kızlar :) gerçi herkes uyanmış,.yeni uyanan benim galibabizde dün akşam eşimle ilk kez yani taniştigimizdan beri 8 sene sonra falan ilk kez yüksek sesle tartıştık sonra ben ağladım biraz ama geçti hemen sakinleştim Allah'tan. Hala küsüz ilk adımı ondan bekliyorum ama inatçı biraz zor gibi küs kalmayı sevmeyen biri olarak her zamanki gibi benn giderim yanına herhalde ben şeyi fark ettim böyle ben üzüldüğüm ya da sinirlendiğim zamanlarda karnım sertleşiyor sonra sakinleşince yumuşuyor bugün kontrolümüz vardı böyle gitmek istemedim, öğleden sonra gideriz dedim
1 tog diyor kuzum. Ona göre ayarlıcam evi de içini de. Öyle düşündüm. Sonra yazdan sonra tuluma geçince daha kolay işlerEvet canım kendi sitesinden 600 kusura almıştım, ince olduğunu bilerek al canım haberin olsun.
Ah kuzum ya sen okulda hep ayakta mısın ayakta olmasan bile merdiven in çık Allah yardımcın olsun valla zor yaTüm kv oğullarını 3.5 yaşında sanıyor
Ben de eşime yapışık ikiz gibiydim ta ki hamile olana kadarşimdi ben hiç çıkmak istemiyorum herşeyi ona kitlemiş durumdayım. Bak okula geldim hemen daha 4.saat oldu belim ağrıyor
Ay canım yok kv hakkını yiyemem şimdi. Asla öyle değil asla yani eşim beni mutlu etsin eşim mutlu olsun daha sevinir. Yani hakkını yiyemem bak. Hep der şuan bak kız neler çekiyor. Aylardır yatıyor. Seninle birlikte oda senelerdir çalışıyor. Yani kv öyle değil canım benim asla kıskanmaz eşimi. İstediğim her yemeği yapar. Düşün her gün yemek yapar torunlar gelinler herkes kv yemek yer. Sabah kahvaltıları kv de olur falan. Çok aileci bir kadın açıkçası canım.Eş çok önemli bu konuda canım olay eşlerimizde bitiyor biz istediğimiz kadar ay canım annem canım kv desek de mıçmıç olsak da olay eşimizde bitiyor ben bunu gözümle gördüm. İki eşim beni mutlu etsin ben onu mutlu edeyim gülelim eğlenelim eşim bana güzel sözler söylesin kv hemen asker kesiliyor oğlunu mutlu görünce ama eşimle biz bi konuşa tartışalım onun yanında hemen kibirleniyor bi cephe alıyor. O yüzden kocam da kocamzaten ben eşimsiz markete bile gitmem yapışık ikiz gibiyim ama bizimki tek çocuk olduğu için kaç kıskanıyor arada oğlunun 35 yaşında olduğunu unutuyor sanki 3.5 yaşında gibi görüyor
Korkma kuzum o kadar birsey olmaz Allah’ın izni ile benim hamileliğim her gün ağlamakla geçiyor emin ol. Geçen gün annem aklıma geldi saatlerce hıçkırarak ağladım. Olabilir bazen böyle şeyler.Günaydın kızlar :) gerçi herkes uyanmış,.yeni uyanan benim galibabizde dün akşam eşimle ilk kez yani taniştigimizdan beri 8 sene sonra falan ilk kez yüksek sesle tartıştık sonra ben ağladım biraz ama geçti hemen sakinleştim Allah'tan. Hala küsüz ilk adımı ondan bekliyorum ama inatçı biraz zor gibi küs kalmayı sevmeyen biri olarak her zamanki gibi benn giderim yanına herhalde ben şeyi fark ettim böyle ben üzüldüğüm ya da sinirlendiğim zamanlarda karnım sertleşiyor sonra sakinleşince yumuşuyor bugün kontrolümüz vardı böyle gitmek istemedim, öğleden sonra gideriz dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?