Öff kızlar oku oku içim şişti yemin ederim
Kayınvalıdeden fazlasıyla çeken, annesi lohusalıgını mafveden biri olarak, szın o anlattıgınız çoğu şeyi bnım annem yaptı bna lohusalıkta, isim koyma konusunda değil ama çocugu vermeme, hep kndı kucagnda tutma, herseye karışma, gaz oyke çıkmaz boyle çıkar, oyle tutma, sunu giydirme maalesef aşırı mudahaleci bi annem var, sadece bevek konusunda değil, hr konuda herkese, evimize, paramıza, yeğenlerıne hep bi akıl verme, hep bi bn bılıyorum havaları, çok konusmak hç susmamak
yaşlandıkça son 2 yıldır ço değişti,
bnim annem gttı baska bırı geldi sankı, çok zorlaştırdı hrseyi, çok agresif oldu,
Rahat ol düşünme dıyoruz, kım ne yaparsa yapsın dıyoruz, konusuyoruz olmuyo, yıne aynı, siz kv, kp.i ben annemi istemıyorum ama bunu nasıl söylıcem bılmıyorum
En azından ilk 3-4 gun değilde sonrasında 1 haftalıgına gelebılır. Ama o oyle dusunmuyor işte, bn kızıma yardıma gelıyorum dıye dusunuyor, lohusalıkta kavga ettık bnı anlayamadı, halaa anlamıyor, onunla konuşulmuyor bıle off
geçen bna geldi 10 gunlugune, herseyı o almk istıyor, bna pijama takımı, bebege kıyafet, kız çocugum olcak bnımde hevesım var bnde almk istıyorum, bn kıyafetlerini yıkayım diyor, dedim daha kıyafetmı yıkanır, daha erken, cunku kndı yapmk istıyor, içi rahat etmıyor, bnım hiçbi yaptıgımı begenmıyor.
Hersetı sorup sorguluyor hiç susmuyor herseyımı, evimi eleştriyor.. Ona cvp vermkten sinir basıyor artık
Bnımde sorunum bu kızlar
Buarada bu bırakıp dısarı çıkma konusunda şunu soylim, bnde çok bunalmıştım, kasım doğumlu oğlum, yaza kdr bıyere cıkmadım, okdr bunaldımki bırıne 2 saatlıgıne bırakıp pazara bıle çıkmayı okdr ozluyorsunuzki, markete bıle gdip gezmk size lüx geliyor.
'denizasaf' arkadasım tavrını koy eşine yavaş yavaş işle. Ama magdur roluyle. Onları suçlayıp eşinle aranı bozma, haksız sen olursun.