2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
İşlemeye çalışıyorum çok sevdiğimiz bir akrabamız var onlara gidiyorum bu süreçte onlar da işliyor baya yardımcı oluyorlar çok şükür inşallah işe yarar sizinde Allah yardımcınız olsun benim annemde öyle malesef aynı sizinki gibi o yüzden bende istemiyorum

Ayyy zaten ben küs kalamam kiii öyle olunca bende hemen sakinleşmeye çalışıyorum müzik vs dinliyorum amaaa sanırım bu hormonlar mi etkiliyor napıyor normalde tartışan Bir insan değilimdir ne eşimle ne de kimseyle ama bazen kendimi dolmuş gibi hissediyorum içim dolmuş gibi yani geliyor o da eşimle patlamamiz oldu işte, ama çok şükür ki kontrolümüz var bebişimizi görünce her şey geçer

Kızlar şimdi birsey soracağım. Hastane odası süsletmeyi düşünüyor musunuz? Düşünenler ne renk düşünüyorsunuz.
Yok kuzum özel olarak düşünmüyorum kapı süsü birde bebişin yatdığı yere düşünüyorum sipariş edeyim bu kadar mavi edicemçekiliş olmucak bende hastanede onuda söyleyim

Ah kuzum ya sen okulda hep ayakta mısın ayakta olmasan bile merdiven in çık Allah yardımcın olsun valla zor ya
Vallahi kuzum sabah geldim çıktım en üst kata öğlene kadar inmem çocuklar yazarken hep oturuyorum ama sandalyede oturmak da belimi ağrıtıyor. Amin kuzum

Sanırım göbüşümün tam uzerinde minik bir catlagim olmuş çok ayırt edemiyorum da önceden mi vardı yoksa yeni mi ilk hamilelikte hiç catlamamistim nasıl oluyor kimi mor kırmızı oluyor sonradan beyazliyor diyor benim ki mercimek tanesi kadar beyaz gözüküyor hindistan cevizi yağı sürüyordum öyle aklıma gelince şimdi hergun sürmeye basliycam tırstım

Bende bu gün vazelin korktum sipariş etdim eczanede hiçbir yerde bulamadım burda kızlarımızda biri demişti bana dün kaşınmam vardı

Bende bu gün vazelin korktum sipariş etdim eczanede hiçbir yerde bulamadım burda kızlarımızda biri demişti bana dün kaşınmam vardı
Benim hiç kasinmam yok acaba eskiden kalma mi ama yine de genişler falan ben süreyim hergun oğlumda düzenli badem ve kayısı yağı sürmüştüm sadece ikisi korumuştu 12 kilo ile tamamlamıştım hamileliği artık bosvermiycem çatlamak istemiyorumm

Maşallah canım öyle olması güzel işte

Kızlar reflü yatağı bu iyi midir? Alsam mı kararsız kaldım.
Evet kuzum bu ben aynisindan aldım bence kesinlikle al sana tecrübemi anlatayim hemen yeni doganlar sütün yada mamanın fazlasını hep çıkarır ya benim oğlan düz yata yata reflü oluyordu az kalsin 20 günlük falan çocuk her emdigini çıkarıyor hemen doktora gittik doktor neden düz yatirdin 15 derece yukarda yatması lazım dedi çok şükür atlattık, o yüzden hemen aldım bunda yatiricam

Ay MaşAllah ne güzel 12 kilo ben artık 10 kilo aldım bileama kiloluda görünmüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…