2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Ben de alıyorum o zaman kuzum . Hazır 420 TL inmiş bi de.

Banu çiftçi kitabında demiş ki bunlar genetik. Sürdüğünüz kremler o gerilmeyi önler kalınmasını önler. Bebe yağı ya da badem yağı sürün demiş dün okudum o yüzden yazıyorum kuzum

Ayyy siz öyle deyince bilemedim ben şimdi onu hangisini alayım ya offf araştırmaktan beter oldum
Vallahi kuzum hep öyle diyorlar al diye. Yatağının içine de bunla koyuyorlar. Yataşınki uçtu 2000 olacak nerdeyse. Annem ben bakim buradan dedi tamam dedim ben de

bende lierac fiyatlarından sonra badem yağına başladım . Daha önce kullanıp faydasını gören birinin olduğunu bilmek çok güzel

Kardeşimin 2 kızıda hiç kusmadı ya onlarda gördüm ben hep yoksa nerden bileyim
İlk defa duydum eltiicuuum kusmayan yeni doğan maşallah onlara hatta makarası döner annenin giydigi her şeyde kusmuk lekesi vardır benim adam çocuğu yukarı kaldirip severken babasinin ağzına kusmustu hahhaha

Banu çiftçi kitabında demiş ki bunlar genetik. Sürdüğünüz kremler o gerilmeyi önler kalınmasını önler. Bebe yağı ya da badem yağı sürün demiş dün okudum o yüzden yazıyorum kuzum
Valla bende ilk gebeliğime güvendim senin dediğin gibi amaaan alakası yok kremle catlayacaksam kullanirken bile catlarim ama ilkin de olmadığına göre yine olmaz dedim şimdi onu görünce korktum ben süreyim de sonra kendime kizmayim üşendim de oldu diye

sür sür kuzum zaten o gerginliği alıyor nemle ya ben de ondan sürüyorum vallahi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…