2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
İlk defa duydum eltiicuuum kusmayan yeni doğan maşallah onlara hatta makarası döner annenin giydigi her şeyde kusmuk lekesi vardır benim adam çocuğu yukarı kaldirip severken babasinin ağzına kusmustu hahhaha
Kız belki kardeşimin sütü erken kesildi ondan ola bilirmielticiyim sen bana masraf çıkartdın şimdi ben hangisini alayım

Anladım kuzum o zaman bende bakayım
Bak kuzum. Hani detayı nedir neye bakılır hiç bilmiyorum o yüzden fikir de veremiyorum. Yataş muadili var bi tane. Bir ara 700e düşmüştü atmıştım buraya ama Şuan 1000 lira istersen atayım

Bu kundağı alacağım. Yaz sonuna kadar bunu kullanırım. Yazdan emin değilim sonuçta sıcak. Ama haziran sonuna kadar kesin. Sonra owli alacağım
Ben daha bakıyorum bu attığın bana ince gibi geliyor Şubat ortası doğacak gibi duruyor o yüzden biraz daha kalın uyku tulumları bakıyorum da bakalım bilemiyorum henüz

Kızlar aramızda ikinci, üçüncü anneliği olanlar var erkek çocukları anneye mi daha çok yoksa babayı benzer sizce ?

Bak kuzum. Hani detayı nedir neye bakılır hiç bilmiyorum o yüzden fikir de veremiyorum. Yataş muadili var bi tane. Bir ara 700e düşmüştü atmıştım buraya ama Şuan 1000 lira istersen atayım
Yok atma 1000onuda araştırıcam belki indirime bulurum

Kuzum kaç kilo oldun bende +8 aldım ya ama takmıyorum vallahi oğluşlarımız sağlıklı olsjn sonra veririz eltim tam 40 kilo ne çatlak oldu ne birsey hemen 6 ayda verdi ya
10 kilo aldım kuzumilk haftalar hiç almadım doktor dedi azcık yemeğine dikkat et ama ben yine aynı yemeğime devam ettim bir baktımki kilolar geldi..şimdi ama gerçekten çok yiyorum mesela ekmek yemeği sevmeyen birisi olarak doymuyorum ekmekten hele akşamlar daha çok acıkmam oluyor..Sağlıklı olsunlar da bebişler kilo umrumda diğil

Kuzum sen uzunsun ama ben 1.58 bende hiç kilo almadım 17 haftaya kadar 4-5 haftada 4 kilo birden aldım ayyy böyle devam etmez insallahhh yoksa topaç gibi olurum
Bu mesajını şimdi görüyorum yakilo benim umrumda diğilki eşim diyor ne güzel olmuşsunbenim korktuğum bebek iri olmasın ve ya şeker çıkmasın

Bu mesajını şimdi görüyorum yakilo benim umrumda diğilki eşim diyor ne güzel olmuşsunbenim korktuğum bebek iri olmasın ve ya şeker çıkmasın
Tabi sen rahatsın kilo alsanda boydan kaldırıyorsun benim nasıl umrumda olmasın kuzum o zaman bebise kilo aldıran şeyler yeme iri bebek istemiyorsan ama şuan yapma onu tabi doktorun derse bu bebek iri gidiyor o zaman kesersin benim doktorum da iri bebek istemiyor bakıyor ki çok çok önden gidiyor artık muz ceviz helva kaşar falan yeme diyor

Ama ev sıcaklığı ve içime giydireceğimiz şeyle dengeli olmaz mı ki Eki Görüntüle 3338094
Olur herhalde hiç bilmiyorum ki ben evimin sıcaklığına çok güvenmiyorum. Koridorlarda petek yok ve 2 katlı merdiven boşluğu bir türlü ısınmıyor o yüzden kapıyı kapalı tutunca oda sıcaklığı güzel ama açınca ısı dağılmıyor maalesef e ister istemez kapıyı kapatıp açıyorsun zaten hem bu yüzden hem de 2 katlı sevmediğim için taşınmak istiyordum ama kısmet olmadı yaza artık inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…