2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Evet çok pahalı daha park yatağın içine de yatak alcaz. Onu da yataş alırım. Muadil düşünmem sanırım. Yatak önemli bence. Kendi yatağım da yataş
Park yatağa bana yatak gönderdiler sağolsunlar ama çocuk odasının yatağına almalıyım oda düzmek hiç kolay diğilmiş ya

Şimdilik kilolu olduğunu detaylıda ve kendi doktorumda demedi ondan kaşar muz ceviz yiyorum eğer dese öyle yaparım

Ayyy siz öyle deyince bilemedim ben şimdi onu hangisini alayım ya offf araştırmaktan beter oldum
Kuzum ben aldım hatta e bebekteydim. Bir kadın gördüm bebekli dedim sizce gerekli mi? Aa tabi tabi ben almadım bi süre çok pişman oldum sonrasında koştum aldım dedi bende o öyle deyince aldım hemen

Aslında benim de evim harika sıcak diyemem ama marttan sonra da buz kesmez diyorum. Kaloriferi de çok yakcam tabi

Park yatağa bana yatak gönderdiler sağolsunlar ama çocuk odasının yatağına almalıyım oda düzmek hiç kolay diğilmiş ya
Öyle vallahi kuzum. Herşey para. Ama ilk etapta herşey olmalı diye birşey de yok bence. Yavaş yavaş olur. Önemli temel ihtiyaçlar başta olsun da

Aynen kuzum bende öyleyim zararlı şeyler yemiyorum, haftası ilede uyumlu açıkçası canım. Önden de gitmiyor Atlas. Aman alalım kuzum ne yapalım sonra veririz. Sen kaç hafta oldu şimdi canım.

Öyle vallahi kuzum. Herşey para. Ama ilk etapta herşey olmalı diye birşey de yok bence. Yavaş yavaş olur. Önemli temel ihtiyaçlar başta olsun da
Aynen öyle mesela göğüs makinesi sütle alakalı her şeyi doğumdan sonra almayı düşünüyorum şimdi her şey her yerde satılıyor acelesi yok

Offf saçma biliyorum ama aklıma ya kordon dolanırsa onu nasıl kontrol edebiliriz diye geliyor yatakta dönünce falan aklıma hep bu geliyor Allah a emanet kuzularımız
Hiç kafam bulanmadı bende aynı şeyi düşündüm vallahi bu hamişlerin kafası hep aynı sanırım Allah’a emanet rabbim korusun inşallah benimde plesanta aşağıdaydı merak ediyorum düzelme oldu mu diye kafamda o var

Aynen kuzum bende öyleyim zararlı şeyler yemiyorum, haftası ilede uyumlu açıkçası canım. Önden de gitmiyor Atlas. Aman alalım kuzum ne yapalım sonra veririz. Sen kaç hafta oldu şimdi canım.
24+2 oldum ben çok şükürSonra vericez zaten şimdi yatıyoruz ondan haraket yok en çok ondan kilolarımı aldım ben.

Evet çok pahalı daha park yatağın içine de yatak alcaz. Onu da yataş alırım. Muadil düşünmem sanırım. Yatak önemli bence. Kendi yatağım da yataş
O yataşınkini bazı bebekler sevmiyormuş canım. 2bin TL de vermek istemedim. . Bunda düz eğik yatar diye düşündüm hem daha uygun fiyatlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…