Hiç kafam bulanmadı bende aynı şeyi düşündüm vallahi bu hamişlerin kafası hep aynı sanırım Allah’a emanet rabbim korusun inşallah benimde plesanta aşağıdaydı merak ediyorum düzelme oldu mu diye kafamda o var
Kesinlikle. Birkaç ay kullanacak sonra kullanamayacak ki. Gerçi bebek eşyaları geneli böyle ama içim gidiyorrrr. Sabah bir tane bot gördüm Nike pembe. Bayıldımmmmmmm ama fiyat 3000
Ben de öyle demiştim, eşim beni aldıklarında bakmış her oda süslü hemen süsletmişti hastanenin karşısında bi organizasyoncu vardı duruyor mu daha bilmiyorum bi geldim benim oda da süslenmiş İyi ki yaptırmış ama çok güzel çıktı fotolarımız, evde yapmaya halim olmazdı yapmazdım kalırdı büyük ihtimalle
Ben de öyle demiştim, eşim beni aldıklarında bakmış her oda süslü hemen süsletmişti hastanenin karşısında bi organizasyoncu vardı duruyor mu daha bilmiyorum bi geldim benim oda da süslenmiş İyi ki yaptırmış ama çok güzel çıktı fotolarımız, evde yapmaya halim olmazdı yapmazdım kalırdı büyük ihtimalle
ya ben de geçen arkadaşımla konuştum o hastanede fotoğraf olayı benim için çok kötüydü dedi. Ağrım sancım var zorla gülmeye çalışıyorum şişim falan dedi. Ben de kesin kötü hissederim diye öyle düşündüm açıkçası. Ayyy burada herkes süsletiyor mu ya ben şok