2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Ney kız o belki aynı şeylere takığızdır
Bu aralar benim aklıma da çok geliyor bu Allah göstermesin kuzum ama o zaman hareketi hiç yok denecek kadar azalıyormuş .
Demek ki tüm hamileler aynı gerçekten aklıma gelip duruyor. İyice manyak olduk Kızlar

Ben yapmayacağım kuzum. Burada kimse yok zaten. Bir de ben orada fotoğraf istemiyorum halim olmaz. Ev için düşünüyorum
Ben de öyle demiştim, eşim beni aldıklarında bakmış her oda süslü hemen süsletmişti hastanenin karşısında bi organizasyoncu vardı duruyor mu daha bilmiyorum bi geldim benim oda da süslenmiş İyi ki yaptırmış ama çok güzel çıktı fotolarımız, evde yapmaya halim olmazdı yapmazdım kalırdı büyük ihtimalle

ya ben de geçen arkadaşımla konuştum o hastanede fotoğraf olayı benim için çok kötüydü dedi. Ağrım sancım var zorla gülmeye çalışıyorum şişim falan dedi. Ben de kesin kötü hissederim diye öyle düşündüm açıkçası. Ayyy burada herkes süsletiyor mu ya ben şok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…