2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kesinlikle. Birkaç ay kullanacak sonra kullanamayacak ki. Gerçi bebek eşyaları geneli böyle ama içim gidiyorrrr. Sabah bir tane bot gördüm Nike pembe. Bayıldımmmmmmm ama fiyat 3000
Ayy çok kısa giyicek işte. Benim de öyle her şeye canım kalıyor. Hepsini giydireceğim günü hayal ediyorum

Ben kendim biraz süslenmiştim doğumdan önce ama niyeyse fotolarimi hiç beğenmiyorum ya. Ağrı sancidan ziyade böyle yüzüm falan ödemli, şiş. Bilmiyorum susletsem de bir şey farketmezdi sanırım

Ben kendim biraz süslenmiştim doğumdan önce ama niyeyse fotolarimi hiç beğenmiyorum ya. Ağrı sancidan ziyade böyle yüzüm falan ödemli, şiş. Bilmiyorum susletsem de bir şey farketmezdi sanırım
İşte ben kendimde süslenmem kesin. Eve dönünce süslenirim diye düşünüyorum. Bir de bizim profesyonel makinemiz var. Eşim de seviyor. Kumandası falan da var. Ayarlayıp çekebiliyorum kendimizi de

Ben süsletmemeye karar verdim . Zaten hastaneye gelsinler istemiyorum. Sadece kapıya isimli süs takarsam takıcam . çikolata ile hediyeliği de götürcem bitti. Fotoğrafçı da istemiyorum. Bebekle kalmak istiyorum sadece sessiz sakin

Ben doğum yaptığım gün çekilmedim ertesi gün sabah foto için olan elbise sabahlığı giydim, biraz makyaj yaptım, doğuma gideceğim sabah görümcem evde saçıma maşa yapmıştı onu da iyi yaptı açmadık bozulmasın diye ertesi güne de kalmıştı öyle güzel oldu yani

Bence de mantıklı. Yani memlekette olsam süsletebilirdim. Ama burada kimsem yok mantıksız geliyor

İşte ben kendimde süslenmem kesin. Eve dönünce süslenirim diye düşünüyorum. Bir de bizim profesyonel makinemiz var. Eşim de seviyor. Kumandası falan da var. Ayarlayıp çekebiliyorum kendimizi de
Süslemistim yazacağıma süslenmiştim yazmışım canım. Odayı biraz süslemistim kendim yani ama dediğim gibi pek hoş değildi. Ha tabiki anı yani olsa da olur ama zaten kanamam çok yoğundu, öyle elbise tarzı bir şey giyemedim, pijamalarla da kendimi pek begenmedim sonrasında

Oyyy maşallah vallahi ya can için yorumlar pek iyi değil sen de bilirsin başka da zaten alternatif yok. Ne düşünüyorsun bu konu hakkında

En iyisi evde kendini iyi hissedince olması bence. Ben bir de kanamam varken mutlu da hissetmem kesin stresli ve gergin de olurum

Reactions: The
Offf saçma biliyorum ama aklıma ya kordon dolanırsa onu nasıl kontrol edebiliriz diye geliyor yatakta dönünce falan aklıma hep bu geliyor Allah a emanet kuzularımız
kuzum hiç bişey olmaz Allah'ın izniyle boynunda kaç tur kordonla doğan bebekler var hatta düğüm olan bile var kordondaki jelden dolayı bişey olmuyormuş Allah'ın izniyle

kuzum hiç bişey olmaz Allah'ın izniyle boynunda kaç tur kordonla doğan bebekler var hatta düğüm olan bile var kordondaki jelden dolayı bişey olmuyormuş Allah'ın izniyle
İnşallah Allah a emanet kuzum öyle aklıma gelip duruyor
Kuzum üşüdüm dedin ya ondan olabilir mi
olabilir vallahi. Evde doğalgaz hep açıktı hiç üşümedim çünkü

Oyyy maşallah vallahi ya can için yorumlar pek iyi değil sen de bilirsin başka da zaten alternatif yok. Ne düşünüyorsun bu konu hakkında
Ben memnun kaldım, bana da iyi yorum yapmayanlar sonra paşa paşa orda doğurdu çenelerini kapatıp

Sağ olsun hemşireler de çok iyiydi, sütüm gelmedi dedim biri geldi göğsümü sıktı var işte dedi o olmasa canımı sıkacaktım sabaha kadar, diğeri boynum tutuldu geldi masaj yaptı hiç sorun yaşamadım ne bekliyorlar anlamadım yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…