2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
canım
Offf saçma biliyorum ama aklıma ya kordon dolanırsa onu nasıl kontrol edebiliriz diye geliyor yatakta dönünce falan aklıma hep bu geliyor Allah a emanet kuzularımız
ben onu detaylı ultrasonda sordum mutlaka her bebeğe dolanır dedi korkulacak bisey değil biz kalp atışlarını son haftalarda dilkatle takip ederiz hiç aklına getirme dedi

Ben kendim biraz süslenmiştim doğumdan önce ama niyeyse fotolarimi hiç beğenmiyorum ya. Ağrı sancidan ziyade böyle yüzüm falan ödemli, şiş. Bilmiyorum susletsem de bir şey farketmezdi sanırım
Bende ilk dogumumda sancı çekerken filanda foto çekimi olacaktı sancı çekerken hicbirsey istemedim sonrasında karnın hala duruyor olduğu iicn bi iki poz hamileymiş gbj poz verdirmsti

yaaa sen şimdi böyle dedin kafam karıştı ama gerçekten girsin istiyorum. Destek olsun bana. Ben bir de panik biriyim yardım etsin bana

canım benim de izlemlerim hep bu şekilde eşi doğuma almak cinselliği çok etkiliyor hatta sezeryanın ilk gecesi de anne çok kötü durumda oluyor eşimin beni o halde görmesini istemiyorum ama sabah anne çok iyi oluyor kendine çeki düzen veriyor o yüzden 2. gece eşim kalsın istiyorum

Oyyy maşallah kuzum e 45 cm olmuş kaç cm doğacak acaba

Yaaa ben kendim baş edemem. Doğumda ben yapamıyorum bile diyebilirim girsin. Aşağı tarafa geçme elimi asla bırakma derim. Bir de bebeğe iyi bak sonradan karışmasın bizim bir de bu fobimiz var ya karışırsa

Kızlar bende kontrolden çıktım çok şükür iyiler kafamdaki soruları da telefona not almıştım sordum rahatladım birinin kilosu 520 gr diğeri 658 gr olmuş maşallah boylarını yine sormadım ya ama bacakları uzun baya dedi doktor bilgisayara not aldı ama yüzlerini göstermediler ikisinin de ensesi dönüktü üzdü biraz göremedim

bende kalmasını da istemiyorum gaz falan cıkarmak gerekiyor bir ton olay oluyor aaayyyy o yüzden annem kalacak ya da doğum yapmış bir arkadaşım tecrübeli bir kadın istiyorum bende yanımda gazı osunu busunu geçtim tecrübeli biri kalsın.. sabah yanımıza gelir nasıl olsa :) çevremde eşi kalan hiç olmadı zaten herkesin ya annesi kayınvalidesi ya da tecrübeli bir arkadaşı kaldı

Benim eşim kan görmeye dayanamıyor bayılıyor midesi aşırı hassas çöp bile atamaz öyle diyim ben sırf o yuzden doula ile anlaştım doktorum duruma göre öreke de yada yatakta doğum yaptirabiliyor o sırada eşim dışarı çıkar doula destek verir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…