ben bunu çok hem araştırdım hem de çevremdeki erkeklerden doğuma girip onu deneyimleyenlerden çoookk olumsuz yorum aldım bence girmemeliler ben kesinlikle girmesini istemiyorum mesela... doğum ciddi anlamda kadına özgü bir şey bir erkeğin psikolojik olarak bile kaldırabildiği bir durum değil ciddi travma yaşıyorlar. Bunu hiçbir erkek doğum sonrası eşine söylemiyor kesinlikle etkilenmediğini çok mutlu olduğunu söylüyor fakat işin aslı bambaşka çevrem erkekler konusunda çok geniş çalıştığım sektör kaynaklı olarak girenlerin çok büyük bir kısmı %95 öyle söyleyeyim eşlerine artık eskisi gibi bakamadıklarını evlilik kurumu yürüsün diye bazı şeylere devam ettiklerini eşlerini yalnızca ''anne'' olarak gördüklerini eş-sevgili olarak göremediklerini, bir çoğu da artık devam evlilikte eşlerine duyduğu istek vb. devam edemediğini söyledi (bunu tabi çok üstü kapalı olarak anlattılar ama direk anladım :) )
- Sezeryan da nasıl olur bilmiyorum benim dediğim normak doğuma girenler için geçerli bu arada
tabi ki herkesin bakış açısı farklı benim ki bu benim eşim istese de ben sokmam, sokmayacağım