Vallahi bi komşum geçen sene değil ondan önceki sene orada doğurdu. Çok temiz değil dedi. Ben de o seke gitmiştim kimyasal geçirmiştim. Ama şimdi içeriyi baya değiştirmişler mesela. Bir de sabah gidiyorum temizleniyor görüyorum. Benim en büyük isteğim eşimin doğuma girmesi. Bu konuda zorlayacağım. Komşumunkine girmiş eşiBen memnun kaldım, bana da iyi yorum yapmayanlar sonra paşa paşa orda doğurdu çenelerini kapatıp
Sağ olsun hemşireler de çok iyiydi, sütüm gelmedi dedim biri geldi göğsümü sıktı var işte dedi o olmasa canımı sıkacaktım sabaha kadar, diğeri boynum tutuldu geldi masaj yaptı hiç sorun yaşamadım ne bekliyorlar anlamadım yani
Evet canım aynen depend iyi oluyorDepend alıyorlar zaten bunun için galiba. Allah ım hepimize güzel doğumlar versin
Çok güzelmiş kuzumEki Görüntüle 3338152
Ben de bunu yaptiriyorum kızlar. Malum evim çok büyük değil, ikinci bebek de gelince ranza mantıklı geldi
Ayy evet benim sezaryende kanamam çok az olmuştu ama normal doğumda olan kanamayı görünce şok oldum öyle böyle kanamam olmadıHerkeste öyle midir bilmiyorum ama özellikle normal doğum olursa ilk gün çılgınlar gibi kanama oluyor
İnşallah devam etmez kuzum insanı tedirgin ediyor regl ağrısı gibi oluncaİnşallahAllah a emanet kuzum öyle aklıma gelip duruyor
olabilir vallahi. Evde doğalgaz hep açıktı hiç üşümedim çünkü
Benim doğum yaptığımda temizdi bilmiyorum sonra ne oldu ama kendi adıma iyiydi diyebilirim zaten başka alternatif yok ben evimden başka yerde doğum yapmazdım. Benden sonraki sene bir arkadaşım, ondan sonraki sene de diğer arkadaşım doğurdu aynıydı yani.Vallahi bi komşum geçen sene değil ondan önceki sene orada doğurdu. Çok temiz değil dedi. Ben de o seke gitmiştim kimyasal geçirmiştim. Ama şimdi içeriyi baya değiştirmişler mesela. Bir de sabah gidiyorum temizleniyor görüyorum. Benim en büyük isteğim eşimin doğuma girmesi. Bu konuda zorlayacağım. Komşumunkine girmiş eşi
Ben de aynı fikirdeyim evimde olmak istiyorum. Eşim diyor götüreyim seni annene. Ama istemiyorumBenim doğum yaptığımda temizdi bilmiyorum sonra ne oldu ama kendi adıma iyiydi diyebilirim zaten başka alternatif yok ben evimden başka yerde doğum yapmazdım. Benden sonraki sene bir arkadaşım, ondan sonraki sene de diğer arkadaşım doğurdu aynıydı yani.
Benimki sezaryendi çok kanamam oldu ya ben de ona şaşırmıştım herkes senin dediğin gibi söylediği için beklentim öyleydi normal doğum gibi kanamam oldu yaniAyy evet benim sezaryende kanamam çok az olmuştu ama normal doğumda olan kanamayı görünce şok oldum öyle böyle kanamam olmadı
İnşallah kuzumİnşallah devam etmez kuzum insanı tedirgin ediyor regl ağrısı gibi olunca
Hangi anne sayfası o canım ?Ben de alcam böyle bir etkinliklerle ilgili kitap. Bir tane anne takip ediyorum o ay ay etkinlik paylaşmış evde yaptığı. Başlar için zeka kartı aldım zaten. Biz geçen eşimle derslerini bile bölüştüktyt ben de ayt onda
Evin en iyisi ama yine bir araştır içine sinmezse kefil olmuş gibi olmayayım canım hastane babamın değilBen de aynı fikirdeyim evimde olmak istiyorum. Eşim diyor götüreyim seni annene. Ama istemiyorum
ben bunu çok hem araştırdım hem de çevremdeki erkeklerden doğuma girip onu deneyimleyenlerden çoookk olumsuz yorum aldım bence girmemeliler ben kesinlikle girmesini istemiyorum mesela... doğum ciddi anlamda kadına özgü bir şey bir erkeğin psikolojik olarak bile kaldırabildiği bir durum değil ciddi travma yaşıyorlar. Bunu hiçbir erkek doğum sonrası eşine söylemiyor kesinlikle etkilenmediğini çok mutlu olduğunu söylüyor fakat işin aslı bambaşka çevrem erkekler konusunda çok geniş çalıştığım sektör kaynaklı olarak girenlerin çok büyük bir kısmı %95 öyle söyleyeyim eşlerine artık eskisi gibi bakamadıklarını evlilik kurumu yürüsün diye bazı şeylere devam ettiklerini eşlerini yalnızca ''anne'' olarak gördüklerini eş-sevgili olarak göremediklerini, bir çoğu da artık devam evlilikte eşlerine duyduğu istek vb. devam edemediğini söyledi (bunu tabi çok üstü kapalı olarak anlattılar ama direk anladım :) )Vallahi bi komşum geçen sene değil ondan önceki sene orada doğurdu. Çok temiz değil dedi. Ben de o seke gitmiştim kimyasal geçirmiştim. Ama şimdi içeriyi baya değiştirmişler mesela. Bir de sabah gidiyorum temizleniyor görüyorum. Benim en büyük isteğim eşimin doğuma girmesi. Bu konuda zorlayacağım. Komşumunkine girmiş eşi
Yaa öyle mi bende çok kanama bekliyordum ama baya az oldu hatta bir haftada tamamen bitti normal doğumda 25 gün abartısız reglinin ilk iki gunki çok yoğun kanaması varya öyle geldi artık ped yetistiremiyordum korkmuştum kanım bitecek diyeBenimki sezaryendi çok kanamam oldu ya ben de ona şaşırmıştım herkes senin dediğin gibi söylediği için beklentim öyleydi normal doğum gibi kanamam oldu yani
Sağolasın canım ben amcama yaptiriyorum 30 bin civarında fiyat verdi, bu ranza gardırop ve kitaplık olacakÇok güzelmiş kuzumnereye yaptiracaksin fiyat ne verdiler bende çocuklara ranza istiyorum çok hoşuma gitti
yalnız fiyat ciddi iyimiş nereye yaptıracaksınızSağolasın canım ben amcama yaptiriyorum 30 bin civarında fiyat verdi, bu ranza gardırop ve kitaplık olacak
İyi günlerde kullansınlar canımSağolasın canım ben amcama yaptiriyorum 30 bin civarında fiyat verdi, bu ranza gardırop ve kitaplık olacak
ben bunu çok hem araştırdım hem de çevremdeki erkeklerden doğuma girip onu deneyimleyenlerden çoookk olumsuz yorum aldım bence girmemeliler ben kesinlikle girmesini istemiyorum mesela... doğum ciddi anlamda kadına özgü bir şey bir erkeğin psikolojik olarak bile kaldırabildiği bir durum değil ciddi travma yaşıyorlar. Bunu hiçbir erkek doğum sonrası eşine söylemiyor kesinlikle etkilenmediğini çok mutlu olduğunu söylüyor fakat işin aslı bambaşka çevrem erkekler konusunda çok geniş çalıştığım sektör kaynaklı olarak girenlerin çok büyük bir kısmı %95 öyle söyleyeyim eşlerine artık eskisi gibi bakamadıklarını evlilik kurumu yürüsün diye bazı şeylere devam ettiklerini eşlerini yalnızca ''anne'' olarak gördüklerini eş-sevgili olarak göremediklerini, bir çoğu da artık devam evlilikte eşlerine duyduğu istek vb. devam edemediğini söyledi (bunu tabi çok üstü kapalı olarak anlattılar ama direk anladım :) )
- Sezeryan da nasıl olur bilmiyorum benim dediğim normak doğuma girenler için geçerli bu arada
tabi ki herkesin bakış açısı farklı benim ki bu benim eşim istese de ben sokmam, sokmayacağım
Sana çok katılıyorum. Kesinlikle girmemeleri gerektiğini düşünüyorumben bunu çok hem araştırdım hem de çevremdeki erkeklerden doğuma girip onu deneyimleyenlerden çoookk olumsuz yorum aldım bence girmemeliler ben kesinlikle girmesini istemiyorum mesela... doğum ciddi anlamda kadına özgü bir şey bir erkeğin psikolojik olarak bile kaldırabildiği bir durum değil ciddi travma yaşıyorlar. Bunu hiçbir erkek doğum sonrası eşine söylemiyor kesinlikle etkilenmediğini çok mutlu olduğunu söylüyor fakat işin aslı bambaşka çevrem erkekler konusunda çok geniş çalıştığım sektör kaynaklı olarak girenlerin çok büyük bir kısmı %95 öyle söyleyeyim eşlerine artık eskisi gibi bakamadıklarını evlilik kurumu yürüsün diye bazı şeylere devam ettiklerini eşlerini yalnızca ''anne'' olarak gördüklerini eş-sevgili olarak göremediklerini, bir çoğu da artık devam evlilikte eşlerine duyduğu istek vb. devam edemediğini söyledi (bunu tabi çok üstü kapalı olarak anlattılar ama direk anladım :) )
- Sezeryan da nasıl olur bilmiyorum benim dediğim normak doğuma girenler için geçerli bu arada
tabi ki herkesin bakış açısı farklı benim ki bu benim eşim istese de ben sokmam, sokmayacağım
O pek öyle olmuyor maalesefYaa bende çok kararsızım bu konuda . Hem o an yanımda olsun istiyorum hem de sonrasında bana karşı bakışı değişir diye istemiyorum . Yaaa alt tarafa hiç gitmeseler sadece başımızın yanında elimizi falan tutsalar mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?