2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Vallahi bi komşum geçen sene değil ondan önceki sene orada doğurdu. Çok temiz değil dedi. Ben de o seke gitmiştim kimyasal geçirmiştim. Ama şimdi içeriyi baya değiştirmişler mesela. Bir de sabah gidiyorum temizleniyor görüyorum. Benim en büyük isteğim eşimin doğuma girmesi. Bu konuda zorlayacağım. Komşumunkine girmiş eşi

Benim doğum yaptığımda temizdi bilmiyorum sonra ne oldu ama kendi adıma iyiydi diyebilirim zaten başka alternatif yok ben evimden başka yerde doğum yapmazdım. Benden sonraki sene bir arkadaşım, ondan sonraki sene de diğer arkadaşım doğurdu aynıydı yani.

Ben de aynı fikirdeyim evimde olmak istiyorum. Eşim diyor götüreyim seni annene. Ama istemiyorum

Ayy evet benim sezaryende kanamam çok az olmuştu ama normal doğumda olan kanamayı görünce şok oldum öyle böyle kanamam olmadı
Benimki sezaryendi çok kanamam oldu ya ben de ona şaşırmıştım herkes senin dediğin gibi söylediği için beklentim öyleydi normal doğum gibi kanamam oldu yani

Hangi anne sayfası o canım ?
Sanki biraz erken bölüşmüşsünüz öğretmen çocukları hep çok zeki gelmiştir bana. Karşılaştıklarım yani hep aklı başında sağlam yerlere gelen insanlar oldu

ben bunu çok hem araştırdım hem de çevremdeki erkeklerden doğuma girip onu deneyimleyenlerden çoookk olumsuz yorum aldım bence girmemeliler ben kesinlikle girmesini istemiyorum mesela... doğum ciddi anlamda kadına özgü bir şey bir erkeğin psikolojik olarak bile kaldırabildiği bir durum değil ciddi travma yaşıyorlar. Bunu hiçbir erkek doğum sonrası eşine söylemiyor kesinlikle etkilenmediğini çok mutlu olduğunu söylüyor fakat işin aslı bambaşka çevrem erkekler konusunda çok geniş çalıştığım sektör kaynaklı olarak girenlerin çok büyük bir kısmı %95 öyle söyleyeyim eşlerine artık eskisi gibi bakamadıklarını evlilik kurumu yürüsün diye bazı şeylere devam ettiklerini eşlerini yalnızca ''anne'' olarak gördüklerini eş-sevgili olarak göremediklerini, bir çoğu da artık devam evlilikte eşlerine duyduğu istek vb. devam edemediğini söyledi (bunu tabi çok üstü kapalı olarak anlattılar ama direk anladım :) )

- Sezeryan da nasıl olur bilmiyorum benim dediğim normak doğuma girenler için geçerli bu arada

tabi ki herkesin bakış açısı farklı benim ki bu benim eşim istese de ben sokmam, sokmayacağım

Benimki sezaryendi çok kanamam oldu ya ben de ona şaşırmıştım herkes senin dediğin gibi söylediği için beklentim öyleydi normal doğum gibi kanamam oldu yani
Yaa öyle mi bende çok kanama bekliyordum ama baya az oldu hatta bir haftada tamamen bitti normal doğumda 25 gün abartısız reglinin ilk iki gunki çok yoğun kanaması varya öyle geldi artık ped yetistiremiyordum korkmuştum kanım bitecek diye

Yaa bende çok kararsızım bu konuda . Hem o an yanımda olsun istiyorum hem de sonrasında bana karşı bakışı değişir diye istemiyorum . Yaaa alt tarafa hiç gitmeseler sadece başımızın yanında elimizi falan tutsalar mesela

Sana çok katılıyorum. Kesinlikle girmemeleri gerektiğini düşünüyorum ben de aynı şeyleri duydum deneyimleyenlerden. Evet sancı çekerken kesinlikle yanımızda olmalılar, ben resmen iki gün boyunca eşime bitişik sancı çektim yeri geldi sarıldım geri geldi elini tuttum vs ama doğum anı bambaşka. Kim bilir belki de güllük gülistanlık bir doğum olmayabilir. Benim bir ton dikişim vardı mesela, doktor cart curt beni keserken, iki üç doktor ikin diye bağırıp karnıma bastırırken eşimin beni o şekilde görmesini istemezdim.

O pek öyle olmuyor maalesef zaten doğum anı böyle doktorun ve bizim buyuk ihtimalle artık hadi olsun bitsin dediğimiz bir an oluyor. Özellikle öncesinde çok sancı çekilmiş veya uğraşılmıs bir doğumsa. Yani kimse de eşinize bakmayın oraya falan demez bence başınızda doktorlar, hemşireler. Herkes başka bir işle ilgileniyor vs. Eşimin orda kesinlikle işi yok diye düşünüyorum açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…