Amcama yaptiriyorum canım o yüzden uygun oldu. İşçilik ücreti olmadı yani nerdeyse:)yalnız fiyat ciddi iyimiş nereye yaptıracaksınız
Sezaryen doğuma da eşin girmesine izin veriyorlar mı canımO pek öyle olmuyor maalesefzaten doğum anı böyle doktorun ve bizim buyuk ihtimalle artık hadi olsun bitsin dediğimiz bir an oluyor. Özellikle öncesinde çok sancı çekilmiş veya uğraşılmıs bir doğumsa. Yani kimse de eşinize bakmayın oraya falan demez bence başınızda doktorlar, hemşireler. Herkes başka bir işle ilgileniyor vs. Eşimin orda kesinlikle işi yok diye düşünüyorum açıkçası
Bildiğim kadarıyla izin verirler canım özel bir hastane ise. Devlette hiç sanmıyorum da. Bu anlattıklarım sezaryen için geçerli değil tabiki onu bir ameliyat gibi düşünebilirizSezaryen doğuma da eşin girmesine izin veriyorlar mı canım
Çektiğim zorluğu canlı kanlı görsün daha kıymetli olur belki diye düşünmüştüm ama sanırım bende istemeyeceğim girmesiniO pek öyle olmuyor maalesefzaten doğum anı böyle doktorun ve bizim buyuk ihtimalle artık hadi olsun bitsin dediğimiz bir an oluyor. Özellikle öncesinde çok sancı çekilmiş veya uğraşılmıs bir doğumsa. Yani kimse de eşinize bakmayın oraya falan demez bence başınızda doktorlar, hemşireler. Herkes başka bir işle ilgileniyor vs. Eşimin orda kesinlikle işi yok diye düşünüyorum açıkçası
Eğer ilk doğumsa ve çok hızlı bir ilerleme olmazsa zaten sancı surecinde fazlasıyla anlıyorlar halimizi merak etmeÇektiğim zorluğu canlı kanlı görsün daha kıymetli olur belki diye düşünmüştüm ama sanırım bende istemeyeceğim girmesini
Ben de 10 günü geçen yoğun kanama yaşadım, özellikle ilk iki gün yoğundu, eşim beni yatağa getirdiklerinde sedyenin çok kötü kan olduğunu görmüş sonradan anlattı benim kafa yerinde değildi hatırlamıyorum ondan çok etkilenmişti. Kızlar şimdi doğuma falan girmek diyor benim eşim girse kendine gelemezdi iyi ki sokmamışım sedyedeki kanı bile günlerce anlattıYaa öyle mi bende çok kanama bekliyordum ama baya az oldu hatta bir haftada tamamen bitti normal doğumda 25 gün abartısız reglinin ilk iki gunki çok yoğun kanaması varya öyle geldi artık ped yetistiremiyordum korkmuştum kanım bitecek diye
Ben de hem girsin hem girmesin istiyorum doğumaBildiğim kadarıyla izin verirler canım özel bir hastane ise. Devlette hiç sanmıyorum da. Bu anlattıklarım sezaryen için geçerli değil tabiki onu bir ameliyat gibi düşünebilirizonda yalnızca elimizi tutup bekleyebilirler, karın tarafını görmedikleri sürece sıkıntı olmaz diye düşünüyorum
İnekle duygusal bir bağı yok o yüzden pek sıkıntı yaşamamıştırBen de hem girsin hem girmesin istiyorum doğumabenim eşimde travma yaratır mı bilemedim. Kv gilin çiftliği var orda yüzlerce ineğe doğum yaptırmış eşim. Bana diyor tecrübeliyim ebe sayılırım diye inekle benim fizyolojim bir sanki
amcanız bana da yapsın noooluurAmcama yaptiriyorum canım o yüzden uygun oldu. İşçilik ücreti olmadı yani nerdeyse:)
ay kesinlikle öyle tabiki sancı çekerken yanımızda olsunlar ama doğum başladığı an ben kaçar kocamda kapıda beklesin yeter :)Sana çok katılıyorum. Kesinlikle girmemeleri gerektiğini düşünüyorumben de aynı şeyleri duydum deneyimleyenlerden. Evet sancı çekerken kesinlikle yanımızda olmalılar, ben resmen iki gün boyunca eşime bitişik sancı çektim yeri geldi sarıldım geri geldi elini tuttum vs ama doğum anı bambaşka. Kim bilir belki de güllük gülistanlık bir doğum olmayabilir. Benim bir ton dikişim vardı mesela, doktor cart curt beni keserken, iki üç doktor ikin diye bağırıp karnıma bastırırken eşimin beni o şekilde görmesini istemezdim.
yok ben kesinlikle istemiyorum kızımla bizi kapıda beklesin bizim için dua etsin bize yeter :)Yaa bende çok kararsızım bu konuda . Hem o an yanımda olsun istiyorum hem de sonrasında bana karşı bakışı değişir diye istemiyorum . Yaaa alt tarafa hiç gitmeseler sadece başımızın yanında elimizi falan tutsalar mesela
Oooo sizin süper o zaman canım her anı çekersiniz sonraİşte ben kendimde süslenmem kesin. Eve dönünce süslenirim diye düşünüyorum. Bir de bizim profesyonel makinemiz var. Eşim de seviyor. Kumandası falan da var. Ayarlayıp çekebiliyorum kendimizi de
Vazgeçtim şu an doğuma girmesini istemiycemİnekle duygusal bir bağı yok o yüzden pek sıkıntı yaşamamıştırama biz kadınlar, eşimizin gözünde kadınlığımızı kaybetmemeliyiz diye düşünüyorum. Evet anneyiz ama eş olmak başka. Çok ataerkil bir bakış açısı gibi oldu ama aslında yapılan araştırmalar da bunu doğruluyor
evet canım çok yakın tarihte arkadaşımın eşi girdi o sadece eşinin baş kısmını görmüş zaten alt tarafta paravan tarzı bir şey olduğu için kadında göremiyor erkekte göremiyor çocuk sadece bebeği direk çıkartıp gösteriyorlar ya dokto kordonlu falan böyle biraz kanlı oluyor bebek doktor ortalarına bırakmak istemiş bebeği adam kabul etmemiş o görüntüden hiç hoşlanmadığını midesinin bulandığını söylemiş temizleyip verilmesini istemişSezaryen doğuma da eşin girmesine izin veriyorlar mı canım
Hey ya rabbim o kadarını da görsün bir zahmet. Benim eşim böyle dese ameliyat falan demem kafasını kırarım ordaevet canım çok yakın tarihte arkadaşımın eşi girdi o sadece eşinin baş kısmını görmüş zaten alt tarafta paravan tarzı bir şey olduğu için kadında göremiyor erkekte göremiyor çocuk sadece bebeği direk çıkartıp gösteriyorlar ya dokto kordonlu falan böyle biraz kanlı oluyor bebek doktor ortalarına bırakmak istemiş bebeği adam kabul etmemiş o görüntüden hiç hoşlanmadığını midesinin bulandığını söylemiş temizleyip verilmesini istemiş
ahhaahhahahahah ama görüntü beni de korkutuyor kızzz mide bulantısı gibi değil de ne bileyim çok korkuyorum ama o an ki duygusallıkla belki farklı hissederimHey ya rabbim o kadarını da görsün bir zahmet. Benim eşim böyle dese ameliyat falan demem kafasını kırarım orda
Erkekler de pek nazlı oluyorevet canım çok yakın tarihte arkadaşımın eşi girdi o sadece eşinin baş kısmını görmüş zaten alt tarafta paravan tarzı bir şey olduğu için kadında göremiyor erkekte göremiyor çocuk sadece bebeği direk çıkartıp gösteriyorlar ya dokto kordonlu falan böyle biraz kanlı oluyor bebek doktor ortalarına bırakmak istemiş bebeği adam kabul etmemiş o görüntüden hiç hoşlanmadığını midesinin bulandığını söylemiş temizleyip verilmesini istemiş
Bende bir girsin istiyorum bir de kızımla kapıda beklesin kizimi yalnız bırakmasın diyorum ama zatn o sancıları çekerken anlıyorlar kıymetimizi eşim ben dogumumda odaya bile giremiyordu benm sancı çektikçe bağrildkcayok ben kesinlikle istemiyorum kızımla bizi kapıda beklesin bizim için dua etsin bize yeter :)
İnşallah bizimki de zeki olurHangi anne sayfası o canım ?
Sanki biraz erken bölüşmüşsünüzöğretmen çocukları hep çok zeki gelmiştir bana. Karşılaştıklarım yani hep aklı başında sağlam yerlere gelen insanlar oldu
Kuzum zaten alternatifim yok biliyorsun sen deEvin en iyisi ama yine bir araştır içine sinmezse kefil olmuş gibi olmayayım canım hastane babamın değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?