2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Sezaryen doğuma da eşin girmesine izin veriyorlar mı canım

Reactions: The
Bildiğim kadarıyla izin verirler canım özel bir hastane ise. Devlette hiç sanmıyorum da. Bu anlattıklarım sezaryen için geçerli değil tabiki onu bir ameliyat gibi düşünebiliriz onda yalnızca elimizi tutup bekleyebilirler, karın tarafını görmedikleri sürece sıkıntı olmaz diye düşünüyorum

Çektiğim zorluğu canlı kanlı görsün daha kıymetli olur belki diye düşünmüştüm ama sanırım bende istemeyeceğim girmesini

Çektiğim zorluğu canlı kanlı görsün daha kıymetli olur belki diye düşünmüştüm ama sanırım bende istemeyeceğim girmesini
Eğer ilk doğumsa ve çok hızlı bir ilerleme olmazsa zaten sancı surecinde fazlasıyla anlıyorlar halimizi merak etme ben eşimin elini kolunu morartacak derecede sıkıyordum sancı geldikçe eşim doğum sonrası yaptırdığı çiçekte üstüne eline sağlık karıcığım yazmıştı

Ben de 10 günü geçen yoğun kanama yaşadım, özellikle ilk iki gün yoğundu, eşim beni yatağa getirdiklerinde sedyenin çok kötü kan olduğunu görmüş sonradan anlattı benim kafa yerinde değildi hatırlamıyorum ondan çok etkilenmişti. Kızlar şimdi doğuma falan girmek diyor benim eşim girse kendine gelemezdi iyi ki sokmamışım sedyedeki kanı bile günlerce anlattı

Ben de hem girsin hem girmesin istiyorum doğuma benim eşimde travma yaratır mı bilemedim. Kv gilin çiftliği var orda yüzlerce ineğe doğum yaptırmış eşim. Bana diyor tecrübeliyim ebe sayılırım diye inekle benim fizyolojim bir sanki

İnekle duygusal bir bağı yok o yüzden pek sıkıntı yaşamamıştır ama biz kadınlar, eşimizin gözünde kadınlığımızı kaybetmemeliyiz diye düşünüyorum. Evet anneyiz ama eş olmak başka. Çok ataerkil bir bakış açısı gibi oldu ama aslında yapılan araştırmalar da bunu doğruluyor

ay kesinlikle öyle tabiki sancı çekerken yanımızda olsunlar ama doğum başladığı an ben kaçar kocamda kapıda beklesin yeter :)

yok ben kesinlikle istemiyorum kızımla bizi kapıda beklesin bizim için dua etsin bize yeter :)

İşte ben kendimde süslenmem kesin. Eve dönünce süslenirim diye düşünüyorum. Bir de bizim profesyonel makinemiz var. Eşim de seviyor. Kumandası falan da var. Ayarlayıp çekebiliyorum kendimizi de
Oooo sizin süper o zaman canım her anı çekersiniz sonra

Vazgeçtim şu an doğuma girmesini istemiycem haklı bir düşünce

evet canım çok yakın tarihte arkadaşımın eşi girdi o sadece eşinin baş kısmını görmüş zaten alt tarafta paravan tarzı bir şey olduğu için kadında göremiyor erkekte göremiyor çocuk sadece bebeği direk çıkartıp gösteriyorlar ya dokto kordonlu falan böyle biraz kanlı oluyor bebek doktor ortalarına bırakmak istemiş bebeği adam kabul etmemiş o görüntüden hiç hoşlanmadığını midesinin bulandığını söylemiş temizleyip verilmesini istemiş

Hey ya rabbim o kadarını da görsün bir zahmet. Benim eşim böyle dese ameliyat falan demem kafasını kırarım orda

Hey ya rabbim o kadarını da görsün bir zahmet. Benim eşim böyle dese ameliyat falan demem kafasını kırarım orda
ahhaahhahahahah ama görüntü beni de korkutuyor kızzz mide bulantısı gibi değil de ne bileyim çok korkuyorum ama o an ki duygusallıkla belki farklı hissederim

Erkekler de pek nazlı oluyor en iyisi dediğin gibi dışarıda beklesinler. Bi de onların travmalarıyla uğraşmayalım. Geçen bi programda da kadın anlatıyor. Kocası doğuma girmiş. Lohusalık bitmiş kadın ben iyileştim ilişki yaşayabilirim artık demiş. Adam da sen iyileştin de ben hala iyileşemedim demiş

yok ben kesinlikle istemiyorum kızımla bizi kapıda beklesin bizim için dua etsin bize yeter :)
Bende bir girsin istiyorum bir de kızımla kapıda beklesin kizimi yalnız bırakmasın diyorum ama zatn o sancıları çekerken anlıyorlar kıymetimizi eşim ben dogumumda odaya bile giremiyordu benm sancı çektikçe bağrildkca

İnşallah bizimki de zeki olur hemen atıyorum kuzum
Bunu okul öncesi arkadaşım önerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…