2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
ahfjshkffjsshsh ayyy inanılmaz güüülldüüüümmm ama gerçekten doğruymuş cidden dediğim gibi bana anlatan kişilerin de çoğu böyle 30lu yaşlarda olan erkekler çok üstü kapalı bahsettiler kesinlikle eşini sokma dediler bir tanesi bile iyi ki girmişim demedi be

Oyyy maşallah kuzum e 45 cm olmuş kaç cm doğacak acaba
Bilmiyorum ki kuzum kilosu içinde ne çok ne de az dedi tam olması gereken gibi dedi kan değerlerimde güzel çıktı çok şükür çünkü ben demir ilacı kullanamiyorum onun yerine hurma pekmezi sulandırıp iciyorum her sabah ama şu anlık güzel dedi kan değerlerim demek ki işe yarıyor, hatta demir ilacına devam et dedi bende kullanmıyorum mi hocam yan etki yapıyor diye bırakmıştım demiştim doğal şeylerle devam etmeye çalışıyorum dedim o zaman devam et dedi

Ay maşallah simdiden 45 cmse kaç cm doğacak bu çocuk

valla aynennn öylee ben katiyen sokmayacağım hemşire falan çağırmaya kalkarsa da girme sakın dicem

Ayy o kadar doğru ki canım benim sezaryenden çıktıktan sonra bı resmimi çekmişler kendime üzülüyorum bakarken bitik durumdayim kafa yana çökmüş karşımda bebek bakıyorum öyle bildiğin Küçük Emrah gibiyim

Maşallah kuzum biri diğerine göre baya toplu olacak heee eşek sıpaları

Maşallah kuzum

O ne kuzum cahil ben bilmiyorum

ikizlerin kaderi bu biri hep daha tombilik oluyor diğeri yanında minnacık duruyor

Yok artık kuzumbizde eşim girse ben onun elinden tutacamki bayılmasın

Çok şükür kuzum MaşAllah gözün aydın

Benimkide bakamıyor kana ben iğne vuruyorum ona bakamıyor bile doğumda hiç yapamaz bana dua etsin yeter benim için

valla aynennn öylee ben katiyen sokmayacağım hemşire falan çağırmaya kalkarsa da girme sakın dicem
Yok doğumdan sonra kalsın istiyorum çünkü biz zor günlerde hep ikimiz olduk annem türkce iyi konuşamıyor kv görümcemi tabi istemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…