Erkekler de pek nazlı oluyor en iyisi dediğin gibi dışarıda beklesinler. Bi de onların travmalarıyla uğraşmayalım. Geçen bi programda da kadın anlatıyor. Kocası doğuma girmiş. Lohusalık bitmiş kadın ben iyileştim ilişki yaşayabilirim artık demiş. Adam da sen iyileştin de ben hala iyileşemedim demiş
ahfjshkffjsshsh ayyy inanılmaz güüülldüüüümmm ama gerçekten doğruymuş cidden dediğim gibi bana anlatan kişilerin de çoğu böyle 30lu yaşlarda olan erkekler çok üstü kapalı bahsettiler kesinlikle eşini sokma dediler bir tanesi bile iyi ki girmişim demedi be
Bilmiyorum ki kuzum kilosu içinde ne çok ne de az dedi tam olması gereken gibi dedi kan değerlerimde güzel çıktı çok şükür çünkü ben demir ilacı kullanamiyorum onun yerine hurma pekmezi sulandırıp iciyorum her sabah ama şu anlık güzel dedi kan değerlerim demek ki işe yarıyor, hatta demir ilacına devam et dedi bende kullanmıyorum mi hocam yan etki yapıyor diye bırakmıştım demiştim doğal şeylerle devam etmeye çalışıyorum dedim o zaman devam et dedi
Bizde şimdi kontrolden çıktık, çok şükür her şey yolunda 24+2 olduk ve 750 gram 45 cm olmuşuz, bende bir kilo almışım yani toplamda 3 kilo aldım. Ayyy çok iyi geliyor gidip görmek sanırım ordan hiç kalkmak istemiyorum hep izleyebilirim
Kızlar ne ediceksiniz eşlerinizi doğumda kendi adıma söyleyim onunla uğraşamam dün bebişin tekmesini elini koyunca hiss etdi bana diyor baya tekme atıyor şok oldubende diyorum sen ne sanıyordunkanı görünce bayılacak orda
canım benim de izlemlerim hep bu şekilde eşi doğuma almak cinselliği çok etkiliyor hatta sezeryanın ilk gecesi de anne çok kötü durumda oluyor eşimin beni o halde görmesini istemiyorum ama sabah anne çok iyi oluyor kendine çeki düzen veriyor o yüzden 2. gece eşim kalsın istiyorum
Ayy o kadar doğru ki canım benim sezaryenden çıktıktan sonra bı resmimi çekmişler kendime üzülüyorum bakarken bitik durumdayim kafa yana çökmüş karşımda bebek bakıyorum öyle bildiğin Küçük Emrah gibiyim
Kızlar bende kontrolden çıktım çok şükür iyiler kafamdaki soruları da telefona not almıştım sordum rahatladım birinin kilosu 520 gr diğeri 658 gr olmuş maşallah boylarını yine sormadım ya ama bacakları uzun baya dedi doktor bilgisayara not aldı ama yüzlerini göstermediler ikisinin de ensesi dönüktü üzdü biraz göremedim
Bilmiyorum ki kuzum kilosu içinde ne çok ne de az dedi tam olması gereken gibi dedi kan değerlerimde güzel çıktı çok şükür çünkü ben demir ilacı kullanamiyorum onun yerine hurma pekmezi sulandırıp iciyorum her sabah ama şu anlık güzel dedi kan değerlerim demek ki işe yarıyor, hatta demir ilacına devam et dedi bende kullanmıyorum mi hocam yan etki yapıyor diye bırakmıştım demiştim doğal şeylerle devam etmeye çalışıyorum dedim o zaman devam et dedi
Benim eşim kan görmeye dayanamıyor bayılıyor midesi aşırı hassas çöp bile atamaz öyle diyim ben sırf o yuzden doula ile anlaştım doktorum duruma göre öreke de yada yatakta doğum yaptirabiliyor o sırada eşim dışarı çıkar doula destek verir inşallah
Kızlar bende kontrolden çıktım çok şükür iyiler kafamdaki soruları da telefona not almıştım sordum rahatladım birinin kilosu 520 gr diğeri 658 gr olmuş maşallah boylarını yine sormadım ya ama bacakları uzun baya dedi doktor bilgisayara not aldı ama yüzlerini göstermediler ikisinin de ensesi dönüktü üzdü biraz göremedim
Yaaa ben kendim baş edemem. Doğumda ben yapamıyorum bile diyebilirim girsin. Aşağı tarafa geçme elimi asla bırakma derim. Bir de bebeğe iyi bak sonradan karışmasın bizim bir de bu fobimiz var ya karışırsa
Benim eşim kan görmeye dayanamıyor bayılıyor midesi aşırı hassas çöp bile atamaz öyle diyim ben sırf o yuzden doula ile anlaştım doktorum duruma göre öreke de yada yatakta doğum yaptirabiliyor o sırada eşim dışarı çıkar doula destek verir inşallah