2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Bilmiyorum birden lavaboda gördüm pıhtı şeklinde de geldi elime çok kötüyüm hastaneye gidiyorum çok korkuyorum
Korkma dualarımız seninle, bizi haberdar et canım. belki eski bir kandır. Ağır birsey kaldırdın mı ?

Ay maşallah simdiden 45 cmse kaç cm doğacak bu çocuk
Yaa acaba doktor yanlış mı söyledi ki eşime geldiğinde akşam sorayım en son detaylı da 35 cm di kilosundsn eminim dee neyse iyi her şeyi yolunda sonuçta babası gibi az uzun olsun benim gibi kısa olmasın zaten ben 1.53 üm deee

Yok canım yanlış söylememiştir uzun doğacak demekki maşallah

Canım maşallah kaç haftalık oldunuz. Ay senim aldığın 3 kilocuk hem bebeğe gidiyor maşallah canım

Benimki de ben bayılmim diye tutsun kız ben kan verirken falan bile çok kötü oluyorum. Damar bulamıyorlar falan mahvoluyorum. Bana destek olmalı
Yaaa kuzum kıyamamben hemşire olduğum için amaliyatlara girdim ondan korkum sıfır ondan o bana çok güveniyor

Gaz çıkarmak dediğimiz sabaha kadar gazman gibi olmak değil kız bir kere yapman hatta büyük tuvalete çıkman bile yetiyor, evet gaz çıkarabiliyor deniyor yani Tabii tecrübeli biri daha iyi oluyor da gaz için öyle bir şey değil demek istedim

Doulo mi bişey yazmışsın ya kuzum
Doğum koçu kuzum ben ikinci gebeliğimde ondan hem eğitim aldım hem dogumda anlaştım ama nasip.. doğum koçu ile hayal ettiğim doğumu tek başıma yerde yaptim şimdi Aralık zamini bekliyorum tekrar anlasicam doğum öncesi ve doğum anında destek veriyor mesela aklıma takılan herşeyi soruyorum ona doğum öncesi yapılması gereken kürler var hem içilen hemde sürülen vajinayı hazırlamak için onlari yaptiriyor egzersizleri var bebeğin başı düzgün otursun diye doğum başladımı onunla iletişimde oluyorsun o sesinden anlıyor zaten bazen bebek yamuk giriyor kanala yada elini yüzüne koyuyor yada bebeğin yüzü anneye dönük oluyor bu durumlarda bazı pozisyonlarla hastanede bebeği doğru yere oturtuyor desteği bu şekilde kuzum

Kuzum doğum koçunu nereden bulabiliriz

Hahahahah ay çok güldüm ya

yok ben kesinlikle istemiyorum kızımla bizi kapıda beklesin bizim için dua etsin bize yeter :)
Sanırım bende bu şekilde yapacağım

Maşallah kuzum ferritin, hgb kaç çıktı. Benim düşmüşler. Demir ilacını başladıktan sonra ölçüldü. Bana çok geç Demir ilacı başlattı 20. Haftada . Bu son tahlilde düşük çıkınca 2 ye çıkarttı bugün telefonda görüşünce. B12 de düşmüş dedi B12 başlattı.

Kızlar şeker yükleme testi meselesini görüştüm doktorla. 26. Haftada öneriyorum ama sen neden yaptırmak istiyorsun dedi ben biraz ısrarla sordum dedim internette yüksek şekerle ilgili bir kaç şey okudum merak ettim dedim. Şeker yükselmesi 30. Haftadan sonra tehlike yaratacaksa belirti vermeye başlar senin ikiz olacağı için tahminim 32. Hafta da şubatın ilk haftası alacağız zaten bence sana gerek bile yok benim fikrim dedi hatta erken doğum olan prematüre bebeklerde şeker kontrollü bir şekilde iyi bile oluyor bebek kilo alıyor en azından endişe etme bence dedi senin artın olur bu durum kilo almaları dedi öyle düşününce de mantıklı geldi neyse zaten 26. Hafta da yapacaksak yapacağız o zamana doğru yine konuşuruz kafanı bununla yorma şimdiden beslenmene bak dedi tabi kaşık kaşık çikolatalar yeme normal yemeğini yemeğe devam et dedi

Kuzum banada aynı dedi 26 ve 28. Hafta arası dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…