2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kızlar benim vajinamda durmadan pıt pıt atıyor internette okudum bebek hiçkırınca öyle oluyormuş sanki şimdi çıkacak gibi Allah korusun

Kızlar çok kanamam var nolur dua edin
Canım benim dualarımız seninle inşallah olumsuz hiçbir şey yoktur. Güzel haberlerle gel

Ay bebeğin doğum anındaki konumunu doktor ayarlayamıyor mu yaaaaa

Hanımlar hepinize hayırlı doğumlar.
Sağlıkla bebeklerinizi alın kucağınıza inşallah

Benim kız kardeşimin doğumu mart görünüyor ama doktorlar demiş bebek 3/4 haftadır gelişimi durmuş neredeyse çok az ve haftasına göre çok küçük diyorlar. Plasenta az besliyor başka sorun varsada bilmiyoruz demiş cuma gününden beri iğne yapıyorlar ama kesin birşeyde söylemiyorlar. Sizin bebekler boy kilo oranı kaç kusura bakmayın yazmak istemeseniz saygı duyarım sonuçta özeliniz ama bilgi verirseniz de çok mutlu olurum. Kardeşim psikolojikmen çok kötü hep diyor kesin bebeğimde bir sağlık sorunu var. En son bu gün ultrason yapıldı. Cuma gününden beri bir değişiklik yok demiş. Bende dedim hele sakin ol yani 2 günde kilo alımı gözle fark edilmez ki ama bilmiyorum. Bebeği 24+5 te 600 gramdı sanırım daha aynı gramda çünkü doktor fark yok demiş.

Yaaaa keşke burada da olsa ama yoktur burada. Geçen doğum eğitimi sordum yokmuş

Kuzum doğum koçunu nereden bulabiliriz
Benim doktorumun birlikte çalıştığı doğum koçu var kuzum ben o şekilde ulaştım kendisine çok severim dört dörtlük bir insandır instada bulabilirsin doula diye aratırsan yada ebe olarakta aratabilirsin ebelerde destek veriyor benim doluam Gülsüm hanım

Yani 24+5 600 gram aslında çokta düşük değil başka bir doktora görünmesinde fayda var derim ben

Canım benim dualarımız seninle inşallah olumsuz hiçbir şey yoktur. Güzel haberlerle gel

Ay bebeğin doğum anındaki konumunu doktor ayarlayamıyor mu yaaaaa
Doğumu tamamen bebek belirliyor kuzum mesela eli yüzünde gelmek istediyse kimse bişey yapamaz sadece doğru pozisyonla kanala yerleşmesi sağlanabilir

Geçmiş olsun canım . 24. Haftada 600 Gr iyi bir ağırlık değil mi? Şimdi kaç Gr hangi haftada ? Başka bir doktorun da fikrini alsanız ? . Benim bebeğim de 21+4 de 360 Gr çıktı. Zayıf haftasına göre alt sınırlarda. Ama doktor her şeyi normal dedi. Zayıf da demedi. Ben internetten kendim araştırdım alt sınırda.

Daha onceden sezaryen doğum tecrübesi olanlara bir sorum olacak gecelik mi öneriyorsunuz normal alt ust pijama mi ? Fark ediyor mu çok?

Daha onceden sezaryen doğum tecrübesi olanlara bir sorum olacak gecelik mi öneriyorsunuz normal alt ust pijama mi ? Fark ediyor mu çok?
Canım iki eltim ikiside sezeryan ikiside gecelik diyor, pijama can acıtıyor ilk gün diyorlar. Bende kararsızım bu konuda

Kızlar B12 ve ferritin değerleriniz nasıl. Benim B12 , 245 çıkmış. Doktor B12 ilacına başlattı günde 2 tablet al dedi. Çok mu düşük 245. 2 tablet çok değl mi.

Bebeğin eşi rahim ağzına yakınmış kızlar. Bu yüzden de en ufak kasilmada böyle kanama olabilir dedi. Riskli grupta olduğunu ve erken doğum riski olduğunu söyledi şimdi kanama durdurucu iğne yapacaklar. Sonrasında da progesteron fitil verecekmis ve full yatış dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…