2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Yani 24+5 600 gram aslında çokta düşük değil başka bir doktora görünmesinde fayda var derim ben
Yurtdışında yaşıyor kaç tane doktor baktı. Şimdi riskli gebelik bölümde kalıyor. Tek dedikleri çok çok küçük bencede bu haftaya göre o kadarda küçük değil ama doktorların tek dedikleri çok küçük

Kızlar aramızda ikinci, üçüncü anneliği olanlar var erkek çocukları anneye mi daha çok yoksa babayı benzer sizce ?
Bnim oğlum tıpkı babası cnm
Gören şaşırıyor bukdr bnzerlik olur dıyorlar, hiç bir yeri bna benzemıyor
Ama düşkünlük olarak bna aşırı düşkün

Canim çok geçmiş olsun daha oncede biliyor muydun plesentanin aşağıda olduğunu

Reactions: The
Sağol canım Allah razı olsun. Bu gün tam 25 haftalık oluyor. Gram olarak aynı demiş doktor yani 600 gr. Bence oranın doktorları Türkiye deki gibi prof değiller. Benim abimin çocuğu engeli doğmuştu kardeşim o testten yaptı testleri temiz çıkmıştı taşıyıcı değilmiş. Bizde bir yenge var düşman başına sürekli kardeşimi arayıp benim hamileliğimde aynısı olmuştu eğer sonradan yorulacaksan şimdiden bitmesi daha iyi falan filan diye saçmalıyor maalesef kardeşim ile aynı ülkede yaşıyorlar. Kardeşim normalde milletin dediğine inanacak kadar cahil bir insan değil ama hamilelik normanları tavan yapmış olmadık bütün senaryolara inanıyor

Çok şükür iyi ama yatmak zor olacak çocukla biliyorum ama en önemlisi bu. Dikkat etmen lazım kuzum

Çok geçmiş olsun canım . İnşallah hiçbir sorun olmayacak gönlünü ferah tut . Yere bir şey düştüğünde falan sakın eğilip alma . Şurda dikkat etmemiz gereken az zamanımız kaldı zaten inşallah güzelliklerle geçer son aylarımız

Kızlar B12 ve ferritin değerleriniz nasıl. Benim B12 , 245 çıkmış. Doktor B12 ilacına başlattı günde 2 tablet al dedi. Çok mu düşük 245. 2 tablet çok değl mi.
Ferritin : 35.9 (4.63-204 referans aralığı)
B12: 427 (187-883 referans aralığı)
Demir(serum): 102.2 (60-180 referans aralığı)

Benim sağlık ocağı değerlerim böyle çıkmış canım doktorum hepsi normal dedi. B12 ve demir ilacı aynı ilaç içinde gyno ferro sanol kullanıyorum sabah 1 kez aç karnıma hap içiyorum. Ama gün içinde karadut özü 1 bardak içiyorum o etki ediyor mudur bilmiyorum

Çok çok geçmiş olsun canım Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin artık dinlen Allahın izniyle inşallah geçecek sonu güzel bitecek

Ben en son 18+6 da gittim 234 gr dı. Bu hafta tekrar gideceğim

Yaaa kuzum kıyamamben hemşire olduğum için amaliyatlara girdim ondan korkum sıfır ondan o bana çok güveniyor
Yaa ben de hemşireyimmeslektaş misiz, öyle de olsa acemilik olacak gibi canim her bebekte farklı olunca süreçten öğreneceğiz biraz

Çok çok geçmiş olsun canım Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin artık dinlen Allahın izniyle inşallah geçecek sonu güzel bitecek
İnşallah kızlar hepinize çok teşekkür ederim

Canım çok geçmiş olsun, çok şükür bebek iyiymiş , sağlıcakla vaktinde gelsin inşallah, stresten etkilenir derin nefesler alıp rahatlamaya çalış canım

Canım iki eltim ikiside sezeryan ikiside gecelik diyor, pijama can acıtıyor ilk gün diyorlar. Bende kararsızım bu konuda
Bende kararsizim aslinda gecelik hic dusunmuyodum zaten havalar soguk olucak bide dikis yerine bakmak icin sık sık acmak gerekiyomus alt ust olsa daha kolay olur diye dusundum ama yine de 1 tane elbise almak lazim galiba

Daha onceden sezaryen doğum tecrübesi olanlara bir sorum olacak gecelik mi öneriyorsunuz normal alt ust pijama mi ? Fark ediyor mu çok?
Cnm bn ilk gun gecelik giymk istıyorum bu sefer ve depend lohusa kilodu..

Bna sonda takmamışlardı, ben ayağa kalkana kadar çok afedrsınız annem yattıgım yerden altıma sürgü koyuyordu daha kilot gıymeye ce ped koymaya bıle vakit olmamıştı,
Sonra akşam üstune dogru ilk yürümeye baslayınca wc gtmiştım, ped kilot falan takmıştım. Kanamamda oyle çok olmamıştı.

Canım çok geçmiş olsun, çok şükür bebek iyiymiş , sağlıcakla vaktinde gelsin inşallah, stresten etkilenir derin nefesler alıp rahatlamaya çalış canım
Stres, yorgunluk ve az su içmekten olabilir dedi. Stresli değilim ama yorgunluk ve az sudan olabilir bendeki de inşallah canım..
canım tekrar çok geçmiş olsun
Çok sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…