2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Cnm gecmiş olsun
Bol bol yatmalı dinlenmeli
İnşallah sıkıntı olmıcak bol dua et

Reactions: The
Stres, yorgunluk ve az su içmekten olabilir dedi. Stresli değilim ama yorgunluk ve az sudan olabilir bendeki de inşallah canım..

Çok sağol canım
Halledilebilecek şeyler hemen toparlarsin canım dinlenince , gönlünü ferah tut

Yok canım bilmiyordum hiç öyle bir şey söylemedi ne kendi doktorum ne de acilde
Ama nasıl söylemezler ya dikkat edilmesi gereken pozisyonda plesenta en azında ona göre önlemini alırdın genelde ilişki yasakliyorlar ev işi yürüme çok dikkat etmen gerekiyor sen bilmedigin için rutinde devam edersin bebeği riske atmışlar resmen canım benim çok çok geçmiş olsun ayakların havada yat plesentanin yukarı cikmasi için etkili oluyormus inşallah çıkar ve bu durum düzelir bir daha yaşamazsin

Bebişin iyi çok şükür doktor öyle dediyse yatıcan mecbur bak burda ben ve benim gibi kızlar kaç hafta oldu yatıyoruz hepsi bebişlerimiz için.İn şa Allah kanamanda öyle durur

Evet o da ilginç şimdiye kadar gormesi lazım ilk ona bakıyorlar , ona gore uyarı veriyorlar.

Bebişin iyi çok şükür doktor öyle dediyse yatıcan mecbur bak burda ben ve benim gibi kızlar kaç hafta oldu yatıyoruz hepsi bebişlerimiz için.İn şa Allah kanamanda öyle durur
Öyle gerekiyorsa yatarım tabiki. İşte küçük bir bebeğim daha var onu düşünüyorum sadece nasıl olacak diye

Kesinlikle buna çok sinirliyim. Yani şimdiye kadar kimse söylemedi ve ben de hâliyle devam ettim normal hayatıma şimdiden sonra elbette çok dikkat ederim ama inşallah bir şey olmaz bebeğime

Yok kuzum yapılmadı bu hafta cumartesi randevum var doktor aç dedi gel sanırım şeker için öyle dedi..suyumuda çok merak ediyorum
Fazlaydı dimi kuzum. İnşallah düzelmiştir. Evet şeker yüklemesi yapabilir kuzum su biraz fazla olunca bebek önde gidince yapıyorlar.

Öyle gerekiyorsa yatarım tabiki. İşte küçük bir bebeğim daha var onu düşünüyorum sadece nasıl olacak diye
Kuzum yardım edicek kimsen yokmu bak benim annem yanımda 4 aydır yaşlı babam tek başına kalmış evde mecbur her kes bu çocuk için uğraşıyor

Fazlaydı dimi kuzum. İnşallah düzelmiştir. Evet şeker yüklemesi yapabilir kuzum su biraz fazla olunca bebek önde gidince yapıyorlar.
Fazlaydı evet havuç içmiyorum İn şa Allah düzelmiştirbebek ama önden gitmiyordu en son

Kesinlikle buna çok sinirliyim. Yani şimdiye kadar kimse söylemedi ve ben de hâliyle devam ettim normal hayatıma şimdiden sonra elbette çok dikkat ederim ama inşallah bir şey olmaz bebeğime
Canım bol bol dinlen Allah’ın izni ile birsey olmaz. Burda bizim gibi aylardır yatan var. Benimde kanama alanı geçmediği için elbette erken doğum tehlike var devam ediyor. Ama bol bol dinlen yardım edecek inşallah birileri vardır.

Oooo daha neler gelir de kendimi törpülüyorum adeta. Eşime hiç söylemiyorum zaten
Çıktım detaylıdan uzun sürdü birazcık çok keyifçi bi kızçe hüzünü göstermedi 470 gram olmuş doktorum göbekli geliyo heralde dedi sadece kalp büyük damar çıkışları net izlenmediği için çocuk kardiyoloji doktoruna yönlendirdi doktorum haftaya oraya gideceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…