2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kaç haftaliksin canım? Benim bebeğim de 478 gram olmuş ben ne endişelere gittim ama o iki elini de yuzune kapatmış uyuyordu

İnşallah canım çok teşekkür ederim. Annem var şükür onda kalacağım biz süre. Sağlıkla vaktinde gelsinler de yapacak hiçbir şey yok..

Dediğim gibi 25. Haftada da 600 Gr iyi bir ağırlık . Plasentada kan akışı problemi varsa genelde kan sulandırıcı başlıyorlarmış. Malesef gebelikte hep kötü düşünüyoruz bebeğe bir şey olacak korkusundan. Eğer şartlar el veriyorsa başka bir doktora da sorsalar iyi olur . Umarım bir sorun çıkmaz sağsalim kavuşur bebeğine

Kaç haftaliksin canım? Benim bebeğim de 478 gram olmuş ben ne endişelere gittim ama o iki elini de yuzune kapatmış uyuyordu
21+1 canım bugün :) bizim kız uyanık uyanık ta çok rahatına düşkündü hareket zor ettirdik vallahi ama yüzünü göremedik

Reactions: The
İnşallah canım çok teşekkür ederim. Annem var şükür onda kalacağım biz süre. Sağlıkla vaktinde gelsinler de yapacak hiçbir şey yok..
Bu arada canım yazını gördüm plasenta Pervia korkup kendine endişe yapma. 16 haftalık gittiğimde bana da dedi bebeğin eşi aşağıda kanama riskin var diye hemen progestan fitil başladık. Bugün gittiğimde çok şükür düzelmişti ve fitili bıraktık. Kendini üzme herşeyin hayırlısı

Canım maşallah kaç haftalık oldunuz. Ay senim aldığın 3 kilocuk hem bebeğe gidiyor maşallah canım
24+2 olduk kuzum oysaki yiyorum yani hiç dikkat eden biri değilim özellikle geceleri acıktığımda meyve falan ya da çikolatalı ekmek falan yiyorum ama doktor dedi ki zaten kilolusun en fazla 4-5 kilo alırsın merak etme dedi sağolsun yüzüme vura vura

Kesinlikle buna çok sinirliyim. Yani şimdiye kadar kimse söylemedi ve ben de hâliyle devam ettim normal hayatıma şimdiden sonra elbette çok dikkat ederim ama inşallah bir şey olmaz bebeğime
Canım 20. Haftadan önce tanı konması doğru değil deniyor hatta 24. Haftaya kadar konulmaz diyen de var. Bana 9. Haftada dedi ilk Prof ama sonra hangi doktorla görüştüysem şu an böyle bir teşhis konulamaz deniyor. Bebeğim gayet sağlıklı rahim içinde kanamam yok ama kıpırdasam kanıyorum

İnşallah hayırlısıyla benim de çıkar yukarı canım. Bana da iğne ve fitil başlattı zaten. Şu anlık yatıyorum en azından birkaç gün full yatarım sanırım. Sonrasında da eğer kanamam epey azalırsa hep olmasa da yatmaya devam ederim sanırım

Evet o da var ama acile iki gün önce gittim onda da bir şey söylemediler. Eğer söyleseydi ben dikkat ederdim. İki gün önce hafif bir lekelenmeydi bugün bildiğin pihtili şekilde kanamam oldu

Canım benim, hgb 12.8 çıkmış, ferritin baktirmadim ama B12im en son baktırdığımda 445 çıkmıştı, kullan kuzum çıkar o merak etme düşmesi normal yani bebisler bizden besleniyor sonuçta

Evet o da var ama acile iki gün önce gittim onda da bir şey söylemediler. Eğer söyleseydi ben dikkat ederdim. İki gün önce hafif bir lekelenmeydi bugün bildiğin pihtili şekilde kanamam oldu
Kuzum söylense de yapılacak bir şey yok deniyor progestan takviyesi veriliyor en fazla onun da kanıtlanmış bir faydası yok. Ancak cinsel ilişki yasağı falan veriyorlar. Kanaması olanlar zaten o işler içinde olmuyor.

Canım kaç kilosun ?

Kızlar doğum ücreti soranınız oldu mu hiç önceden ödemeyi düşünen var mı aramızda

İşte benim bu 21. Haftaya kadar bir kanamam vs olmayınca hiçbir şeyde kisitlamadim kendimi ilişki dahil. Neyse hayırlısı buymuş kendimi suçlamak istemiyorum çünkü bu ikinci gebeliğim ve böyle bir şey hiç yapamadığım için bilemiyordum.

Benim multivitamin içinde de B12 var .ama hiç etki etmiyor mu anlamadım. Hgb kan değerim 9larda. Yarından itibaren 2 tablete başlayacağım. Bu zamana kadar düşük gezdim bebeği etkiler mi ki ya

Canım benim, hgb 12.8 çıkmış, ferritin baktirmadim ama B12im en son baktırdığımda 445 çıkmıştı, kullan kuzum çıkar o merak etme düşmesi normal yani bebisler bizden besleniyor sonuçta
Benim hgb 9 Lara düşmüş canım. B12 de seninkinin yarısı nerdeyse. Multivitaminde olduğu halde B12 düşük. Senin değerler güzelmiş kuzum kan ilacı kullanmadığım halde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…