2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Benim multivitamin içinde de B12 var .ama hiç etki etmiyor mu anlamadım. Hgb kan değerim 9larda. Yarından itibaren 2 tablete başlayacağım. Bu zamana kadar düşük gezdim bebeği etkiler mi ki ya
Yok canım sanmıyorum bebeği kötü etkileyeceğini öyle olsa doktorun söylerdi içini ferah tut sen doktorun dediği gibi kullan bakalım yükselir zaten inşallah

Kanaman yoksa çok bir problem yarattığını sanmıyorum yaşadığın ilişkinin ayrıca rahim ağzında da değilmiş ama tabi asıl dikkat etmen gereken dönem şimdi bol bol dinlen ilişkiye bir süre ara poponun altında yastık koy dinlenirken. Allahın izniyle böyle 36 37 e kadar dayanan var dualarım seninle.

Reactions: The
Benim de ikinci gebeliğim canım 8 yaşında bir oğlum var ben ilkinde üç km ötedeki markete gidip elim kolum dolu malzeme taşırdım şimdi tuvalete giderken kırk kere düşünüyorum

Oyyy maşallah kuzuya inşallah benimki de uzun sürer. Çok endişe ediyorum kısaca şöyle bakacak diye. Alternatif de yok gidebileceğim. Kendi kendimi strese sokuyorum bir haftadır

The kuzum peki rahim ağzı uzunluğu ne kadarmış? Sen bir de kucağına falan da alıyorsun ya o da yapmış olabilir bizim köpeğimiz 12-13 kilo. Ben almıyorum hamile kaldığından beri. Lütfen annende kal hep

Ay çok geldi bana ya. 17.200 benim ve aralık zammından kaçmak istiyorsan direk öde hesabı kapat dedi hastane muhasebecisiyle konuştum ben öyle bi şansım varmış
Ay fiyatı çok iyi, şimdi canım benim doktorumun özel kliniği var anlaşmalı hastaneleri var orda yaptırıyor doğumları. Hangi hastane bu ? Fiyatı ciddi iyiymiş ya

Oyyy maşallah kuzuya inşallah benimki de uzun sürer. Çok endişe ediyorum kısaca şöyle bakacak diye. Alternatif de yok gidebileceğim. Kendi kendimi strese sokuyorum bir haftadır
Herşeyine bakıyor canım korkma benim doktor bebişten fetal eko istedi kalp için bende ondan korktum

Ay fiyatı çok iyi, şimdi canım benim doktorumun özel kliniği var anlaşmalı hastaneleri var orda yaptırıyor doğumları. Hangi hastane bu ? Fiyatı ciddi iyiymiş ya
Ben Bursa’da oturuyorum canım hayat hastanesi gittim konuştum bugün detaylıdan sonra. Yılbaşında %40 zam yapmayı düşünüyoruz dedi martta extra bi zam daha yapıcaz dedi bizim doğum da mart sonuna geliyor zaten isterseniz nakit bi şekilde şimdiden ödeyebilirsiniz dedi bende direk ödeme yapmayı planlıyorum çok kâr edicem çünkü

Ay çok geldi bana ya. 17.200 benim ve aralık zammından kaçmak istiyorsan direk öde hesabı kapat dedi hastane muhasebecisiyle konuştum ben öyle bi şansım varmış
Aaaa çok iyi. Bu haftasonu ben de sorayım arkadaşım ağustos da 25000 verdi sezeryan doğum

Maşallah canım, darısı bize olsun güzel sonuçlara, plesanta previa ne durumda
HejaR12 canım sen de mi plesanta previa teşhisi almıştın?
Evet canım, 2 gündür okuyamadım pek
Senin kanaman olmuştu, benim ilk aklına gelen previa olmuştu, hatırlarsın belki, teşhis mi koydular canım, yazmışsındır ben okuyamadım

Plasenta normalde dönmüş canım çok şükür fitili bıraktık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…