2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Canım biliyor musun aynı şeyler bizede söyledi aralık ve martta zam olacak ama biz fiyatı sabitleyemiyoruz. Bence sen bu fiyatı kaçırma canım çok iyi fiyat vermişler. Hakkında hayırlısı olsun inşallah

Plasenta normalde dönmüş canım çok şükür fitili bıraktık
Çok sevindim canım, darısı bana ve benim gibi olanlara ama bende yukarıda hissediyor gibiyim
The bak canım plesanta yukarı çıkabilir, Bozma moralini, biraz dikkat gerektiriyor sadece, bana 16.haftada aşağıda dedi 18.haftada yukarı çıkacak gibi dedi, detaylı da daha net görünür, cuma da detaylım var

Evet canım bugün tekrar kanamam oldu yoğun şekilde. İnşallah benimki de yukarı cikar hayırlısıyla

Yani onu sormak aklıma bile gelmedi ama sanırım 5.47 cm. Bir şey olcmus ve böyle yazıyor ama o mu bilmiyorum

Ay çok geldi bana ya. 17.200 benim ve aralık zammından kaçmak istiyorsan direk öde hesabı kapat dedi hastane muhasebecisiyle konuştum ben öyle bi şansım varmış
Önceden sabitleyebilmek gerçekten çok iyi benim hastanemde yapmıyor malesef doğum sanırım min. 20 bin olur zamla

Yani onu sormak aklıma bile gelmedi ama sanırım 5.47 cm. Bir şey olcmus ve böyle yazıyor ama o mu bilmiyorum
Ben de bilmiyorum ki nasıl oluyor kaç olmalı sen dikkat et uzan benim başlarda vardı lekelenme şeklinde kanama. Dikkat edince geçiyordu biraz kalksam tekrar başlıyordu. Dinlene dinlene geçti şükür

Amin canım çok saol hepimiz için keşke sizinde fiyat sabitleme olsaymış çok iş görüyor bu dönemde

Kızlar doğum ücreti soranınız oldu mu hiç önceden ödemeyi düşünen var mı aramızda
Benim doktor 22.000 tl ama ocaktan sonra fiyat ne olur hiç bilmiyorum şükür özel sağlık sigortasından yararlanacağım Allah nasip ederse yoksa fiyatlar uçuyor gibi uyguna bulmakta zor bulsan doktorun başka hastanede karışık işler

Ben sevdiğim şeyleri iştahlı yiyince harekleniyorlar bence bebitonun keşkek hoşuna gitti afiyet bal olsun
Amin canım teşekkür ederim. Umarım öyledir buğday çok kilo aldırıyormuş bu arada bebiklerimize. Son haftalarda bebişlerinin kilo alımı duran bi hamile arkadaşa keşkek önermiş doktor

Buraaida özel sağlık sigortası geçmiyor hamile kalmadan önce yaptıracaktım buradaki hastaneyi aradım sordum. Geçmiyor dediği için ben de yaptırmadım. Attık gittiğim yerde geçen hastane olursa çocuğuma yaptırırım

Doğum ücretleri ne kadar acaba canım orada nasipse bebişe yaptırırsın

Yok canım haftaya randevum.
Güzel sonuçlar olsun canım,
Detaylı da daha net belli olur,20 li haftalarda hatta 30 lu haftalarda bile yukarı çıkıyormuş, inşallah bizimde çıkar
Elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum, benimde 2 oğlum var, birini okula ben götürüp getiriyorum
Sonra evdeyken hep uzanıyorum, ama hareketliyim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…