Kızlar öğrencilerim beni rüyalarında görmüşler neymiş ikizmiş kafayı yemişler. Ya da erkek görüyorlar öncen belli olmadığı için hocam hiç karnınız yok diyorlar sürekli
Dediğim gibi 25. Haftada da 600 Gr iyi bir ağırlık . Plasentada kan akışı problemi varsa genelde kan sulandırıcı başlıyorlarmış. Malesef gebelikte hep kötü düşünüyoruz bebeğe bir şey olacak korkusundan. Eğer şartlar el veriyorsa başka bir doktora da sorsalar iyi olur . Umarım bir sorun çıkmaz sağsalim kavuşur bebeğine
Bebeğin eşi rahim ağzına yakınmış kızlar. Bu yüzden de en ufak kasilmada böyle kanama olabilir dedi. Riskli grupta olduğunu ve erken doğum riski olduğunu söyledi şimdi kanama durdurucu iğne yapacaklar. Sonrasında da progesteron fitil verecekmis ve full yatış dedi.
Daha kötü bir haberle gelmemene sevindim yine de canım, çok geçmiş olsun. Bu yatış halleri çocukluyken çok zor Allah yardımcın olsun, hemencecik çıksın geri yukarı
Caluu Baby Kaydırmaz Taban, Bebek Pandufu, ilk Adım Ev Patiği, Terletmeyen, Tüylenmeyen Polar yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
ty.gl
Kızlar indirimde ben sipariş etdim sadece büyük almak lazım yorumlar öyle
Caluu Baby Kaydırmaz Taban, Bebek Pandufu, ilk Adım Ev Patiği, Terletmeyen, Tüylenmeyen Polar yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
ty.gl
Kızlar indirimde ben sipariş etdim sadece büyük almak lazım yorumlar öyle
Kızlar merhaba. Haşimatom var 3-4 haftada bir hormon tahlili veriyorum gebeliğin başından beri.
Son tahlilimde tsh 2.90 çıktı normal ama serbest T4 0.78 biraz düşük (normal aralıklar 0.93-1.7) . Dahiliyeci olabilir böyle dedi ama benim gibi olan oldu mu acaba ilaca gerek var mı
Kızlar benimde bu akşam kontrolüm vardı kizcem yüzünü zor gösterdi çok değil bence babasından naz yaptı geçen annemle gttfmzdw baya pozlar vermişti çok şükür hersey yolunda 690 gram 30 cm gelişimi tam günüyle uyumlu çıktı
Kızlar benimde bu akşam kontrolüm vardı kizcem yüzünü zor gösterdi çok değil bence babasından naz yaptı geçen annemle gttfmzdw baya pozlar vermişti çok şükür hersey yolunda 690 gram 30 cm gelişimi tam günüyle uyumlu çıktı
Kızlar benimde yarın kontrolüm var banada dua edin, inşallah kanama alanı kaybolmuşturda yavaş yavaş hareket serbest olur, Atlas kuşum kilo almıştır umarım bu hafta çok proteine yüklendim bakalım sonucu nasıl olacak
Kızlar merhaba. Haşimatom var 3-4 haftada bir hormon tahlili veriyorum gebeliğin başından beri.
Son tahlilimde tsh 2.90 çıktı normal ama serbest T4 0.78 biraz düşük (normal aralıklar 0.93-1.7) . Dahiliyeci olabilir böyle dedi ama benim gibi olan oldu mu acaba ilaca gerek var mı
Benim herhangi bir tiroid sorunum yok canım ama rutin testler yapıldığında 0.50 çıkmıştı doktorum normal dedi herhangi bir ilaç vermeyeceğini söylemişti
Benim herhangi bir tiroid sorunum yok canım ama rutin testler yapıldığında 0.50 çıkmıştı doktorum normal dedi herhangi bir ilaç vermeyeceğini söylemişti
bende gebelik sırasında mı oluştu önce mi hiç bir fikrim yok haşimato için. dahiliyeci de pek önemsemedi ama yine de merak ettim canım o zaman çok kafaya takmaya gerek yok :)
Kızlar benimde yarın kontrolüm var banada dua edin, inşallah kanama alanı kaybolmuşturda yavaş yavaş hareket serbest olur, Atlas kuşum kilo almıştır umarım bu hafta çok proteine yüklendim bakalım sonucu nasıl olacak
Cnm bu kablosuz olanlardan
Yani benim elektrıklim yoktu bı arkadas manuel vermişti, hiç guzel sağamamıştım manuelle smdı arkadas elektrıklı verecek ilk zamnlar sağmak iyi oluyor
1 hafta zorluk cektım sonra oğlum emdiği için sütümde çoğaldı hiç sağmadım.
Ürünü bılmıyorum cnm ama guzeldir heralde göğsüne takıp baska bi işe bakamasssın mecbur kabloluda olsa oturup sağışını izleyecksın
Karar senın cnm