2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Bence çok güzel canım ayırdığın bütçe bu civarlar ise pompa için avent yerine bunu seçerdim çok pratik gözüküyor
Hiçbir fikrim olmadığı için birşey ayırmadım henüz kuzum yani genel olarak toplum ne alıyorsa onu alacağım gibi. Bunu görünce kullanışlı gibi geldi sorayım size dedim

Üfff bilmiyorum ki hiç illa al diyorlar yeni doğum yapanlar. Yoksa benim aklımda hiç yoktu bu

Yarın sende güzel haberle geliceksin İn şa Allah kuzum

Hiçbir fikrim olmadığı için birşey ayırmadım henüz kuzum yani genel olarak toplum ne alıyorsa onu alacağım gibi. Bunu görünce kullanışlı gibi geldi sorayım size dedim
Ben çok bütçe ayıramadım kuzum genelde elektrikli olanlarda 1500 falan oluyor mastit ihtimaline karşı aldım sadece o yüzden manuel tercih ettim oğlumda kullandığım bu aldığımdan çok çok kötüydü o işimi gorduyse bu hayli hayli görür dedim ama bu butcelerde ayırmış olsaydım bunu alırdım çok beğendim bence çok pratik yorumları da baya iyi herkes memnun

Annelere sesleniyorum kafam şişti çanta almak istiyorum dış görünüşe bakarsam sırt çantaları daha çok beğeniyorum ama bence içi benim için çok küçük kalıcak..acaba diyorum omuz çantası Büyük olanlardan alayımmı yardım edin bana sırt çantaları yetiyormu bebişle

Sen hangisini aldın kuzum? Aslında Kiwi mesela çok ucuz ya ben galiba ayarlayamadım bu bütçe olayını. Tek yaptığım kendimden kısmak oldu normalde kendime de çok şey alırım

Canım şu sayfayı ince derim, ben çok baktım burdan alacağım bende

Eklentiler

• 30ADD51A-C82C-4715-9044-09D88E898D27.webp
    36,1 KB · Görüntüleme: 60
Güzel haberlerle geleceksin kuzum ben de bu hafta gitcem diye yemeye çalışıyorum inşallah büyüyordur kuzularımız

Canım ben bebek arabası aparati olsun istiyorum mutlaka o cantayi taşımak çok külfet oğlumda sırt çanta almıştım yine herşeyi sığıyordu kiwinin cantasindan istiyorum oyshoda çok hoşuma gitti ama çok pahalı

Offff oyshooooo 23ü saat 5i bekliyorum yakalarsak bombastik. Pull and bear %40 indirim yapacağını açıklamış mesela. Keşke oysho da öyle olsa en az

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…