2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Sen hangisini aldın kuzum? Aslında Kiwi mesela çok ucuz ya ben galiba ayarlayamadım bu bütçe olayını. Tek yaptığım kendimden kısmak oldu normalde kendime de çok şey alırım
Ben Chicco aldim kuzum eşimin üzerinde de denedim verdiği tepkiye bakılırsa iyi çekiyor indirimden 380 TL'ye aldım hahah kısıyorsun da alma bölümüne gecemiyorsun bir türlü artık karar ver bitiyor Kasım

Ben hiç aparatı düşünmedimki sanıyorum hepsi takıla bilir normalde trendyolda baktığım çantaların resimlerinde gösteriyorki takılıyor bebek arabasına

ya bugün boş dersimde hep bebek koltuğu baktım yok yani yok karar veremedik

Hahah Allah senii hala koltukta misin düşündükçe daha çok kafa karışıyor yaa bence gözüne güzel geleni seç sonrada bidaha bakma yoksa aklın hep almadıklarinda kalıyor
Yaaa her istediğim özelliği ekleyince fiyat çok artıyor ben zaten bu ay artık bi onu alcam. Sonraki aylara da bölüşürüm bi şeyler. Eve kargo gelmeyen gün yok annemlerde alıyor istanbuldan bir de indirim olursa oysho vurgunu yapsak harika olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…