2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kuzum maşallah den ne güzel zayıfsın
Ben tontiş hamile kalanlardanım. 73 ile hamile kaldım sonra zayıfladım bulantılardan. Şimdi yeniden 73 oldum. 23.haftadayım
Canım fotoğraflarda kilolu durmuyorsun hiç orantılı dağılmış vücuduna ben şu an mesela kurbağa gibi duruyorum hiçbir şey yok sadece göbek

canım ben de dün aksam ağladım karıncalanma gibi oldu haftamız ilerledikçe başlayacak ben vitaminide pek adamakıllı kullanmadım ( demir zaten başlamıştım ( gidip ölcüm yaptırayım aile hekimine(
Canım ben bu ağrılardan dolayı dışarıda çok yürüyemiyorum alıştım artık doktorum normal dedi

Ben de doktoruma sordum şimdi magnezyumu günde 2 yapalım dedi. İnşallah faydası olur teşekkür ederim cevaplarınız için

Bu sıkıntılı mı kuzum? Doktor ne diyor? Yani hiç bilmiyorum ondan soruyorum
Canım perinatologa gidiyorum ben ayda bir o normal dedi pozisyonu için , şu an açılma yada başka riskli bir durum olmadığı için pozisyon kafaya takacak bir durum değil doğuma daha var olduğu için , ama son haftalara doğru baş geliş olmalı hem normal doğuma daha elverişli oluyor makat gelişli bebekte sezaryab yapıyorlar onu biliyorum

Canım fotoğraflarda kilolu durmuyorsun hiç orantılı dağılmış vücuduna ben şu an mesela kurbağa gibi duruyorum hiçbir şey yok sadece göbek
Evet kuzum şükür hep böyle kilo alırım bir de böyle sarımtrak olduğum için yanaklarım da şişince hiç 30 durmuyorum tipim çocuk gibi

Peki normali ne? Erken dönerse nolur? Risk mi bu
Normali yok malesef burada da arkadaşların yazdığı gibi her bebek kafasına göre hareket ediyor ama şunu söyleyebilirim cok erken dönmesi bence iyi olmuyor. Benim büyük kız da erken dönmüştü doğum pozisyonunu almıştı. Sürekli kaburgalarıma tekme atıp ittiriyordu. Kaburgalarım kırılmış gibi ağrıyordu. Asla yattığım yerde sağa sola dönemiyor kendi başıma kalkamıyordum

Anladım kuzum. Demek ki sorun değil şimdiler. İnşallah zamanında güzel güzel gelirler

Aaaa sıpaya bak sen oy hepimizinki sağlıkla gelsin nolur

Bence almayan varsa kaçırmasın cidden aşırı iyi bişey ben inanılmaz memnun kaldım. Her yaştan insana fayda sağlayacak bi ürün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…